Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 20, 2010 17:04 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Mruczka78 pisze:
Mi też :lol: :lol: :lol:
U mnie Tesia coś z myszkami robi :roll: wszystkie gdzieś znikają w tajemniczy sposób :mrgreen:
Wymiatałam wszystko ,szukałam też wszędzie i nic :roll:
Skończyło się ,że przyniosłam wczoraj nową myszkę :lol: :lol: :lol: ale dziś już jej też nie widzę :ryk: :ryk: :ryk:

U mnie też te najfajniejsze zabawki wcięło całkiem :twisted: Do jakiejś czarnej dziury pewnie trafiły :wink: :lol:
Ale może przy remoncie się znajdą i będą jak nowe 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob lut 20, 2010 17:06 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

miszelina pisze:U nas też Felutek prosi o wypuszczenie. Tyle, że nie tak delikatnie, jak Filipek, on skacze po drzwiach :evil:

mahob pisze:Mój Czester też tak prosi - tyle, że on dodatkowo płacze pod drzwiami :roll:

A u mnie Karmel gryzie klamkę :twisted: -jest tak poobgryzana że czasem nawet krew widać 8O :strach:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob lut 20, 2010 17:07 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

AYO pisze:Witamy się 8)
Behemot w takich razach zawisa na bambusowej rolecie po chwili przegrywa z grawitacją i odpada, dostaje fiksum -dyrdum, skacze, odpada, dostaje.... :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob lut 20, 2010 17:23 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Wśród zabawek najbardziej podoba mi się... gąbka do garów i rolka z papieru toaletowego. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob lut 20, 2010 17:29 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Opowiem Wam o wczorajszym wieczorze i o nocy ...
Wieczorem dopiero dotarłam do Joasi wątku i dowiedziałam sie że Sznycusia już nie ma :crying: :crying: :crying:
Strasznie mnie ta wiadomość trafiła ... Czułam się tak jakbym staciła jednego ze swoich kotów :placz: :placz: :placz:
Nawet pisać o tym nie mogę bo ryczę ... :placz:

Dla Sznycusia [*]

-------------------------------

Cieszmy się naszymi kotami bo tak szybko odchodzą :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

-----------------------------------

W nocy Gucio dał popalić -niemal wcale nie spał tylko brykał po meblach i podgryzał koty :twisted:
Może dziś uda mi się trochę pospać w nocy 8)
Ostatnio edytowano Sob lut 20, 2010 17:46 przez amyszka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob lut 20, 2010 17:30 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

anita5 pisze:Wśród zabawek najbardziej podoba mi się... gąbka do garów i rolka z papieru toaletowego. :mrgreen:

Bo to on sobie sam wzion :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob lut 20, 2010 18:06 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Amyszko a może wyślemy Gucia i Szelkę na jakieś ferie miesięczne :mrgreen: odpoczniemy i koty się zrelaksują :mrgreen:.
Może Egipt, tam będą miały jak w raju :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Sob lut 20, 2010 18:12 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Agata&Alex pisze:Amyszko a może wyślemy Gucia i Szelkę na jakieś ferie miesięczne :mrgreen: odpoczniemy i koty się zrelaksują :mrgreen:.

Najbardziej to by się Karmel ucieszył :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie lut 21, 2010 10:35 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:
Agata&Alex pisze:Amyszko a może wyślemy Gucia i Szelkę na jakieś ferie miesięczne :mrgreen: odpoczniemy i koty się zrelaksują :mrgreen:.

:lol: :lol:
No co, jemu też się należy chwila odpoczynku... :kotek:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lut 21, 2010 15:05 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

anita5 pisze:

:lol: :lol:
No co, jemu też się należy chwila odpoczynku... :kotek:

Fakt ,duże koty mogą mieć go dość ,bo jest strasznie napastliwy :twisted:
Dziś to ja sprawdzałam czy aby na pewno pomponiki są puste :oops: :ryk:

To co wyprawia ten maluch przechodzi wszelkie granice Obrazek

Bryka jak poparzony po domu i po wszystkich meblach ,biega aż dyszy ,klapnie na moment ...już niby spokój ...i za chwilę znowu atak na któregoś kota albo ponowne galopady .
Jak są galopady to OK ,ale te ataki na koty i wieczne wrzaski to mnie rozwala Obrazek

Kropelki jakieś słabe Obrazek

A jak już się tak fest wybryka to sam się zakopie między posłanka i nie ma kota 8)

Obrazek
Obrazek :lol:

U nas dziś było słoneczko i pachniało wiosną :D Mogłoby już tak zostać :roll:

No i śnieg zaczął padać Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie lut 21, 2010 17:45 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

My też chcemy wiosnę!
Otworzy się balkonik i koty wio :mrgreen:

On mnie rozwala z tym zakopywaniem się w tych posłankach :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie lut 21, 2010 21:27 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Obrazek :lol:

ale masz cichociemnego :lol: :lol: :lol: i tego sennego zezulca mu złapałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lut 21, 2010 21:32 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

estre pisze:On mnie rozwala z tym zakopywaniem się w tych posłankach :lol:

Mnie też wiecznie zdumiewa jak on to sprytnie robi :ryk: co najmniej jak tchórzofretka :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon lut 22, 2010 8:40 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Ale Gucio chyba nie ma ADHD? :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lut 22, 2010 9:59 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Adhd jest nieuleczalne, prawda? :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]