Szylkretki są piękne-76.Proszę o zamknęcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 19, 2010 23:49 Re: Szylkretki są piękne-76.

kalair pisze:
OKI pisze:
kalair pisze:Może jeszcze jakieś drineczki dla koteczków i koreczki? :mrgreen:

A co? Kotkom żałujesz? :mrgreen:
Koreczki koniecznie z anchois 8)

:ryk: :ryk: Może jeszcze torcik i dobre winko..

Nie mieszaj tak alkoholi bo będą rzygać jak, nie przymierzając, koty :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lut 19, 2010 23:50 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:
kalair pisze:
OKI pisze:A co? Kotkom żałujesz? :mrgreen:
Koreczki koniecznie z anchois 8)

:ryk: :ryk: Może jeszcze torcik i dobre winko..

Nie mieszaj tak alkoholi bo będą rzygać jak, nie przymierzając, koty :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: No się przynajmniej nie wybiją! :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 20, 2010 0:05 Re: Szylkretki są piękne-76.

jak sppiewaly Wilki: ..."pijemy za lepszy czas"... :mrgreen: u mnie tez podobno nie bylo przez godzine neta dzis, jak mnie nie bylo, Kumpela ma jakas po...na osiedlowke i tez dzis poleciala w kulki.

Wszystkim, ktorzy maja problem z netem polecam UPC telewizja kablowa. Tylko jak byla modrnizacja sieci to siadal net co chwile, teraz sporadycznie sie zdarza, gdzies raz na pol roku jakas chwilowa awaria. Lacze szybkie i dosc nie drogo. Korzystne pakiety. Mozna wziac z kablowka i telefonem stacjonarnym-my tak mamy-tylko w razie awarii siada wszystko. Nie ma neta, nie ma tv, nie ma telefonu, zostaja komorki.

A jak koty nas podgryzaja to chyba znaczy, ze jestesmy dla nich smakowite kaski :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 20, 2010 0:07 Re: Szylkretki są piękne-76.

Kociara82 pisze:jak sppiewaly Wilki: ..."pijemy za lepszy czas"... :mrgreen: u mnie tez podobno nie bylo przez godzine neta dzis, jak mnie nie bylo, Kumpela ma jakas po...na osiedlowke i tez dzis poleciala w kulki.

Wszystkim, ktorzy maja problem z netem polecam UPC telewizja kablowa. Tylko jak byla modrnizacja sieci to siadal net co chwile, teraz sporadycznie sie zdarza, gdzies raz na pol roku jakas chwilowa awaria. Lacze szybkie i dosc nie drogo. Korzystne pakiety. Mozna wziac z kablowka i telefonem stacjonarnym-my tak mamy-tylko w razie awarii siada wszystko. Nie ma neta, nie ma tv, nie ma telefonu, zostaja komorki.

A jak koty nas podgryzaja to chyba znaczy, ze jestesmy dla nich smakowite kaski :D

Lubię tę piosenkę Wilków! :lol: Kochanie, Ty aby dajesz radę siedzieć przed kompem? :roll:
Hmm..my i tak korzystamy tylko z komórek. Nie mieliśmy nigdy stacjonarnego, bo i po co.. A jak to wychodzi cenowo?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 0:14 Re: Szylkretki są piękne-76.

Ja będę brała kablówkę Aster, bo tylko taka tu dochodzi :?
Dzwoniłam do UPC, to mi kazali przyjść z mamą 8O Tzn. z administratorem budynku :x Głąby jedne - przecież to ja zatrudniam administratora, a nie odwrotnie :twisted: Generalnie UPC jest podpadnięte :mrgreen:

OKI

Post » Sob lut 20, 2010 0:19 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:Ja będę brała kablówkę Aster, bo tylko taka tu dochodzi :?
Dzwoniłam do UPC, to mi kazali przyjść z mamą 8O Tzn. z administratorem budynku :x Głąby jedne - przecież to ja zatrudniam administratora, a nie odwrotnie :twisted: Generalnie UPC jest podpadnięte :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
No, i takie to mamy z tym netem..Zobaczymy, co będzie za pół roku. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 0:21 Re: Szylkretki są piękne-76.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 0:29 Re: Szylkretki są piękne-76.

jeszcze daje rady wysiedziec. Troche mi minelo. Cenowo to zalezy jaki pakiet bierzesz: ile mb lacza, ile kanalow kablowki, jaki abonament telefoniczny (ile darmowych rozmow w miesiacu). Bez telefonu i sam internet bez tv i telefonu tez inaczej kosztuje. Trza sie dowiadywac :)

No, UPC ma troszke wygorowane wymagania, ale jak sie je uda spelnic, to naprawde jakosc lacza jest :ok:

Kociara82

Post » Sob lut 20, 2010 0:35 Re: Szylkretki są piękne-76.

i zdaje sie, ze za szybko pochwalilam UPC, bo zaczyna znow leciec w kulki ze mna :evil:

apropos pochwal, przypomnial mi sie dowcip:

Ksiadz spotyka wlasciciela agencji towarzyskiej:
-Niech bedzie Pochwalony!-mowi ksiadz.
Na to alfons odpowiada:
-Lona dzisiaj nie pracuje :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Sob lut 20, 2010 0:39 Re: Szylkretki są piękne-76.

kalair pisze:

Za pół roku, jak tylko sobie podłączę Aster, to UPC też mi budynek okabluje :twisted: Mam to jak w banku :x

Kociara82 pisze:jeszcze daje rady wysiedziec. Troche mi minelo. Cenowo to zalezy jaki pakiet bierzesz: ile mb lacza, ile kanalow kablowki, jaki abonament telefoniczny (ile darmowych rozmow w miesiacu). Bez telefonu i sam internet bez tv i telefonu tez inaczej kosztuje. Trza sie dowiadywac :)

No, UPC ma troszke wygorowane wymagania, ale jak sie je uda spelnic, to naprawde jakosc lacza jest :ok:

To durne wymagania są, bo co ma administracja do mojego netu? Guzik ma i tyle. Mogą sobie telefonicznie sprawdzić, czy na budynku nie ma wyłączności, a nie odsyłać mnie z kwitkiem, żebym przyszła z administracją :x Bo administracja jak mi podpadnie, to się ją zmieni na inną - kablówkę też :x A prawda jest taka, że w Warszawie takie budynki jak mój są kablowane w ostatniej kolejności, bo walczyć trzeba o duże i nowe osiedla, już u dewelopera (właśnie na wyłączność), a taki stary domek z 24 mieszkaniami, z czego połowa to ludzie starsi, to sobie można olać i odesłać do administracji... Brrr....

OKI

Post » Sob lut 20, 2010 8:08 Re: Szylkretki są piękne-76.

Dzień dobry :D
Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lut 20, 2010 8:11 Re: Szylkretki są piękne-76.

Witam cieplutko!

Obrazek

Ja mam Vectrę -pakiet TV+net 2MB za 89 zł-jestem zadowolona,bo awarie nawet jeśli się zdarzają czasem,to sa usuwane szybciutko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 20, 2010 8:29 Re: Szylkretki są piękne-76.

Kociara82 pisze:jeszcze daje rady wysiedziec. Troche mi minelo. Cenowo to zalezy jaki pakiet bierzesz: ile mb lacza, ile kanalow kablowki, jaki abonament telefoniczny (ile darmowych rozmow w miesiacu). Bez telefonu i sam internet bez tv i telefonu tez inaczej kosztuje. Trza sie dowiadywac :)

No nam raczej by sam net starczył, reszta jest. :kotek: Będziem myśleć za parę miesięcy.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 8:30 Re: Szylkretki są piękne-76.

Kociara82 pisze:i zdaje sie, ze za szybko pochwalilam UPC, bo zaczyna znow leciec w kulki ze mna :evil:

apropos pochwal, przypomnial mi sie dowcip:

Ksiadz spotyka wlasciciela agencji towarzyskiej:
-Niech bedzie Pochwalony!-mowi ksiadz.
Na to alfons odpowiada:
-Lona dzisiaj nie pracuje :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
A, czyli też czasem szwankuje! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 8:33 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:
kalair pisze:

Za pół roku, jak tylko sobie podłączę Aster, to UPC też mi budynek okabluje :twisted: Mam to jak w banku :x

To durne wymagania są, bo co ma administracja do mojego netu? Guzik ma i tyle. Mogą sobie telefonicznie sprawdzić, czy na budynku nie ma wyłączności, a nie odsyłać mnie z kwitkiem, żebym przyszła z administracją :x Bo administracja jak mi podpadnie, to się ją zmieni na inną - kablówkę też :x A prawda jest taka, że w Warszawie takie budynki jak mój są kablowane w ostatniej kolejności, bo walczyć trzeba o duże i nowe osiedla, już u dewelopera (właśnie na wyłączność), a taki stary domek z 24 mieszkaniami, z czego połowa to ludzie starsi, to sobie można olać i odesłać do administracji... Brrr....[/quote]
A jakież to wymagania?! 8O Hmm..u nas może być problem, bo faktycznie w bkokach generalnie dużo łatwiej założyć jakikolwiek net, niż w osobnym budynku dla jednej rodziny..
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]