Cameo pisze:Hello
Hello Kamuś!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kalair pisze:OKI, to jest tak, że mamy z sąsiadami. I tam co s w reuterze wysiada. Musimy czekać, bo nikogo nie ma...
Ja jestem sama jedna, w centrum miasta, a net chodzi jak chce, czasem w ogóle![]()
I tak jeszcze do sierpnia
kociczka39 pisze:Sihaja pisze:O. Kłopotki z netem. Proszę wygłaskać panienki
Widzę,że nie tylko u mnie dzisiaj net se przygrał w gumki
kalair pisze:kociczka39 pisze:Sihaja pisze:O. Kłopotki z netem. Proszę wygłaskać panienki
Widzę,że nie tylko u mnie dzisiaj net se przygrał w gumki
Też problemy Sylwuś? Ja nie jestem w stanie nawet wątków poodwiedzać, no kanał..
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:OKI, to jest tak, że mamy z sąsiadami. I tam co s w reuterze wysiada. Musimy czekać, bo nikogo nie ma...
Ja jestem sama jedna, w centrum miasta, a net chodzi jak chce, czasem w ogóle![]()
My też do sierpnia. Potem rezygnujemy z s asiadów i Blueconnecta, i weźmiemy sami neta, i taniej będzie, i nie nie będziemy od nikogo zależni.
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:[color=#4000FF]Lafi badz grzeczna[/color]
Akurat śpi!
![]()
czyli jest grzeczna
moś pisze:Cześc krecie. plaskate tesknia
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:Widzę,że nie tylko u mnie dzisiaj net se przygrał w gumki
Też problemy Sylwuś? Ja nie jestem w stanie nawet wątków poodwiedzać, no kanał..
Tak Bożenka,też od rana byłam bez neta.Jak usiadłam kole 14.00 to jakos ruszył
A to tak doczytałam,że Wy macie na spółkę z sąsiadami tego neta?
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ja jestem sama jedna, w centrum miasta, a net chodzi jak chce, czasem w ogóle![]()
My też do sierpnia. Potem rezygnujemy z s asiadów i Blueconnecta, i weźmiemy sami neta, i taniej będzie, i nie nie będziemy od nikogo zależni.
Ja z sąsiadów nie rezygnuję![]()
Ale z iPlusa to na bankI biorę kablówkę, i święty spokój...
kalair pisze:
Czyli masz od południa neta..Tak, z sąsiadami. Ale to koszmar. Bo jesteśmy od nich uzależnieni, a sąsiadów póki co nie ma.. I kiepski ten net .
kalair pisze:OKI pisze:Ja z sąsiadów nie rezygnuję![]()
A teraz co masz? Coś z problemami na pewno!![]()
kalair pisze:Wujku, czasem trzeba!![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:
Czyli masz od południa neta..Tak, z sąsiadami. Ale to koszmar. Bo jesteśmy od nich uzależnieni, a sąsiadów póki co nie ma.. I kiepski ten net .
o kure mol,to faktycznie przerombane
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ja z sąsiadów nie rezygnuję![]()
A teraz co masz? Coś z problemami na pewno!![]()
Teraz - iPlusa, z niego zrezygnuję na pewno![]()
Ale jeszcze 2 lata temu miałam do wyboru to albo TPSA - to ja dziękowaćDopiero niedawno mi kablówka uruchomiła usługę netową
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 65 gości