Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 19, 2010 18:40 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

dostalam dzisiaj swietną prezentację o relaksujących się kotach na maila w pdf, wrzucilabym, ale nie wiem jak - moze ktos sie orientuje - chetnie sie podziele :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 19, 2010 18:52 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:Gregorius-Cat :kotek:

Wow :ok: to bardzo dobra hodowla, gratuluje wyboru :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 19, 2010 19:00 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Cameo pisze:
tillibulek pisze:Gregorius-Cat :kotek:

Wow :ok: to bardzo dobra hodowla, gratuluje wyboru :ok:

fotek ragdolli naogladalam sie cale mnostwo, marzylo mi sie, zeby wziac kotka od Grzesia, ale stacjonuje teraz daleko od Wawy, wiec nie bylo ich jak odwiedzic.... ale tak sie sprawy poukladaly, ze udalo sie :D i jak to mowi Grzesiek maupa jest moja :lol:

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 19:30 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Następne zdjęcia małej Ruby - puchatego kurczaczka :lol: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rubcia w wieku 4 miesięcy... :)

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 19:43 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Hhhmmm, Rubcia - ragdolka :roll:
Czy my nie mamy wspólnych znajomych :?: :lol: :lol: :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lut 19, 2010 19:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Hhhmmm, Rubcia - ragdolka :roll:

a cos blizej? ;)

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 19:58 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Trzeba tu sprowadzić anulkę111 :mrgreen: ona też ma jednego ragdolla, właśnie z GC :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 19, 2010 20:04 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
OKI pisze:Hhhmmm, Rubcia - ragdolka :roll:

a cos blizej? ;)

Hhhmmm... bliżej... :roll:
Bliżej to chyba lokal na Gałczyńskiego 3 byłby? :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Pt lut 19, 2010 20:07 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

niestety nic mi to nie mowi :wink: a szkoda, ze nie okazalo sie, ze jestesmy sasiadkami z tego samego osiedla 8)

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 20:09 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Z Białołęki to nieeeee :lol:
Ale ta przypadkowa zbieżność imion i ras mnie frapuje :roll:

OKI

Post » Pt lut 19, 2010 20:12 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Cameo pisze:Trzeba tu sprowadzić anulkę111 :mrgreen: ona też ma jednego ragdolla, właśnie z GC :mrgreen:

tak, wiem, rozmawialam z Anulką111 - radzilam sie w sprawie hodowli ;)

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 20:19 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Z Białołęki to nieeeee :lol:

no patrz, OKI, a ja myslalam, ze wymyslilam oryginalne imie :lol: :wink:

imię Ruby wzięło się z serialu "Supernaturals", który wtedy oglądaliśmy - bylo to imię jednej z głównych postaci - demonicy, która pomagała zwalczać zło i była wlaściwie takim polączeniem - anioła i demona, wlasnie z tego wzgledu, ze z jednej strony demon, a z drugiej walka ze złem, sama inne demony odsyłała do Piekła :twisted: :wink:

wydalo mi sie wtedy, ze to imie do Ruby pasuje.. z opowieści Grzegorza taki wlasnie jej obraz mi sie wyłaniał... najlepsze jest to, ze wcale sie nie pomyliłam - choc imie nadalismy jej jeszcze zanim zobaczylismy ja na zywo :lol: ale rozmow przez tel, net, bylo duzo i zdjec....

natomiast rodowodowe imie Ruby.... Grzesiek stwierdził, ze jej sie nie podoba, bo w ogole na nie nie reaguje - a na nasze jak najbardziej :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 20:22 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
OKI pisze:Z Białołęki to nieeeee :lol:

no patrz, OKI, a ja myslalam, ze wymyslilam oryginalne imie :lol: :wink:

imię Ruby wzięło się z serialu "Supernaturals", który wtedy oglądaliśmy - bylo to imię jednej z głównych postaci - demonicy, która pomagała zwalczać zło i była wlaściwie takim polączeniem - anioła i demona, wlasnie z tego wzgledu, ze z jednej strony demon, a z drugiej walka ze złem, sama inne demony odsyłała do Piekła :twisted: :wink:

wydalo mi sie wtedy, ze to imie do Ruby pasuje.. z opowieści Grzegorza taki wlasnie jej obraz mi sie wyłaniał... najlepsze jest to, ze wcale sie nie pomyliłam - choc imie nadalismy jej jeszcze zanim zobaczylismy ja na zywo :lol: ale rozmow przez tel, net, bylo duzo i zdjec....

natomiast rodowodowe imie Ruby.... Grzesiek stwierdził, ze jej sie nie podoba, bo w ogole na nie nie reaguje - a na nasze jak najbardziej :mrgreen:

A jakie jest rodowodowe? :lol:

Ja muszę zgłębić tę sprawę :roll:

OKI

Post » Pt lut 19, 2010 20:36 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

nie rozumiem co chcesz ustalic :wink:

tillibulek

Post » Pt lut 19, 2010 20:47 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Chcę ustalić, czy coś mi się nie pokićkało - tak może być jak się słyszy o cudzych kotach od znajomych :twisted:

A imienia rodowodowego jestem po prostu ciekawa - jak to baba :lol:

OKI

[poprzednia][następna]