NESKA TRI URATOWANA.. już w DS u graszka_gn! KAN RADOMSKO!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 20:21 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

OKI pisze:
Hanulka pisze:Obrazek
OKI pisze:Że są jakieś ograniczenia to dobrze, wiem, co się dzieje, jak nie ma żadnych.
Ale twierdzenie, że miniaturki są dla tych, co mają słabsze łącza mógł wymyślić tylko ten, co na super sprzęcie hula. Na miniaturkach nie widać nic, a zanim toto się otworzy, to mnie krew 3 razy zaleje :x

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no właśnie.... takie to piękne foty były :(

Piękne :D
Ja działam niestety na iPlusie i połączenie bywa różne, czasem mi się po prostu te miniaturki nie otwierają, albo robią to godzinę. Dodatkowo ładuje mi się najpierw milion reklam z imageshaka czy innego fotosika :evil: Jak ja nie znoszę miniatur :x

Hanulko, widzę, że działasz :ok:

bardzo się staram... ten plakat to dzielo kociamysza...... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 16, 2010 20:30 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Hanulka pisze:bardzo się staram... ten plakat to dzielo kociamysza......

Wiem :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw lut 18, 2010 13:04 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

bonus dla graszki :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw lut 18, 2010 13:34 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Ooooooo moja kota ! Czekamy na Ciebie z TZ-em :love:
Wszystkie fotki z forum mam podrukowane. Pani wet też już podziwiała.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw lut 18, 2010 13:45 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

slapcio pisze:bonus dla graszki :mrgreen:

Obrazek

Rrrany, jaka ona piękna jest, te ślepia 8O
Ukradam fotę :wink:

OKI

Post » Czw lut 18, 2010 14:13 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

PIĘKNA NESKA :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pt lut 19, 2010 10:32 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

piękność, graszka_gn.... pozazdrościć, pozazdrościć...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 19, 2010 12:30 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Cieszę się ogromnie za domek dla koty! Czy :kotek: zostanie Neską? Pytam bo imię ja wymyśliłam :) KA_towice pozdrawiają :)
ka_towiczanka

Post » Pt lut 19, 2010 18:35 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

:oops: Zupełnie nie wiem, co będzie z imieniem. Poprzedni kochający opiekun wołał na nią Ruda. Nasz kot to Cezar-Czarek a i tak nabardziej lubi, gdy TZ woła na niego Nunek :D Każdy kot w zanadrzu ma tyle imion! Zobaczymy co się wyklaruje, jakie imię wybierze sobie Neska na codzień (w książeczce zdrowia i w lecznicy już tak przecież zostanie: Neska) - Niusia? Nunka? albo jeszcze niewiadomojak... Czort wie Obrazek
Obrazek

graszka-gn

Post » Pt lut 19, 2010 18:57 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

graszka_gn pisze::oops: Zupełnie nie wiem, co będzie z imieniem. Poprzedni kochający opiekun wołał na nią Ruda. Nasz kot to Cezar-Czarek a i tak nabardziej lubi, gdy TZ woła na niego Nunek :D Każdy kot w zanadrzu ma tyle imion! Zobaczymy co się wyklaruje, jakie imię wybierze sobie Neska na codzień (w książeczce zdrowia i w lecznicy już tak przecież zostanie: Neska) - Niusia? Nunka? albo jeszcze niewiadomojak... Czort wie Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 19, 2010 19:11 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

graszka_gn pisze::oops: Zupełnie nie wiem, co będzie z imieniem. Poprzedni kochający opiekun wołał na nią Ruda. Nasz kot to Cezar-Czarek a i tak nabardziej lubi, gdy TZ woła na niego Nunek :D Każdy kot w zanadrzu ma tyle imion! Zobaczymy co się wyklaruje, jakie imię wybierze sobie Neska na codzień (w książeczce zdrowia i w lecznicy już tak przecież zostanie: Neska) - Niusia? Nunka? albo jeszcze niewiadomojak... Czort wie Obrazek

Co racja to racja . Mój kicia nazywa się Maciuś ....z tym imieniem przyjechał z Radomska a ja często mówię do niego: Matuś , Mati , Matuniu , Macinku .........i barankujemy się wtedy :D
Ostatnio edytowano Pt lut 19, 2010 19:36 przez szirra, łącznie edytowano 1 raz

szirra

Post » Pt lut 19, 2010 19:18 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

:placz: Imie! imię! - a ja jeszcze nie wiem kiedy kicia do mnie przyjedzie.... i jak ...i czy w ogóle :conf: ....
Na dniach sterylka... tyle tylko wiem :roll:
Andżelika nie ma kiedy do mnie napisać :crying:
Obrazek

graszka-gn

Post » Pt lut 19, 2010 19:23 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Przyjedzie na pewno...........skoro Andżelika Ci obiecała to przyjedzie. A lepiej żeby była już po sterylce. :)

szirra

Post » Pt lut 19, 2010 19:25 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Cierpliwości :lol:
Jakbym miała na głowie coś koło 30 kotów, to bym nie miała kiedy się w zadek podrapać, co dopiero mówić o pisaniu :lol:

OKI

Post » Pt lut 19, 2010 19:34 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

OKI! Wyobrażam sobie, co tam ma Angelika, dlatego bardzo jej nie "napastuję" - tylko troszeczkę ;) Gorący okres w Radomsku :-D
Naprawdę tęskno mi już bardzo.

graszka-gn

[poprzednia][następna]