Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 15, 2010 20:26 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

siriwan pisze:Z paczki czy se skompilowałaś?

jestem leń :ryk: ;-)
siriwan pisze:
charm pisze:gdybym tak jeszcze przestała się opychać olbrzymimi ilościami słodyczy, pizzą, itp... :roll:

Weź zjedz na raz 3/4 blachy ciasta, tylko jakiegoś "solidnego". Zrobiłem tak pod koniec stycznia, od tego czasu mam uraz i nie jem słodkiego (ciekawe jak długo). ;-) Gdybym jeszcze nie rekompensował sobie tego frytkami, to można by powiedzieć, że to dieta. :P

Na mnie nie działa... niestety lubię słodkie, jeśli się przejem ciastem itp to jem coś ostrego, np coś z takim sosem, ewentualnie takim :P (gdyby ktoś chciał spróbować mogę poczęstować, aczkolwiek uprzedzam - próbowanie na własną odpowiedzialność... :twisted: ) a potem mam znowu ochotę na słodkie...
niestety frytki też bardzo lubię... i pizzę...
niestety to co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo wysokokaloryczne.... :(
i nawet nie mogę się modlić, żeby mi to w cycki poszło :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lut 17, 2010 10:16 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO W DNIU KOTA :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lut 17, 2010 17:46 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Wszystkiego najlepszego całej trójcy :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro lut 17, 2010 19:59 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Dziękujemy za życzenia :)
(tzn kociaste dziękują, ale mają niewielkie problemy z obsługą klawiatury, więc prosiły, żebym napisała w ich imieniu... ;-) )

A tak poza tym, bo ostatnio bardzo mało jestem na forum...
W pracy nie mam dostępu do forum :( tzn generalnie dostęp do internetu jest, ale nie wolno, a przepisy dot bezpieczeństwa są strasznie zaostrzone (co w sumie jest uzasadnione), i nie można... :(
jakby ktoś coś pilnego, to tel/pw - na pewno jak tylko dotrę to się zaloguję i odpiszę na wszystko...

A tak poza tym, to chyba zmieniłam zawód... na myśliciel :ryk:

Dowiedziałam się w końcu, na czym polega moja praca - na myśleniu :ryk:
konkretniej robienie różnych dziwnych analiz, modyfikacje, wymyślanie nowych, itp ;-)
Ale cóż, w końcu to centrum analiz strategicznych banku... ;-)
Generalnie z pracy jak na razie jestem bardzo zadowolona :D
szkoda tylko że nie płacą ciut więcej, ale w sumie zawsze tak jest - zawsze wypłata mogłaby być nieco wyższa ;) i niestety mam znacznie wyższe koszty dojazdu - muszę liczyć jakieś 400zł miesięcznie :(

charm

Post » Śro lut 17, 2010 21:50 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Wszystkiego najlepszego! :balony: :kotek: :balony:

charm pisze:i niestety mam znacznie wyższe koszty dojazdu - muszę liczyć jakieś 400zł miesięcznie :(

O kurde, to gdzie jest ta robota? 8O
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Śro lut 17, 2010 22:42 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

30km w jedną stronę.... albo 2 przesiadki albo auto....

charm

Post » Czw lut 18, 2010 20:02 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Niestety praca (zwłaszcza ta... ) ma wady - nie mam w pracy dostępu do forum :( tzn nie mogę sobie łazić po necie, itp... generalnie i tak bym nie miała kiedy, ale w jakiejś pilnej sytuacji.. a tak to pozostaje ewentualnie net w telefonie...
Bo dostęp do netu mam, ale procedury bezpieczeństwa zaostrzone do granic możliwości :roll: - ale w sumie bank.... ;)

W każdym razie jutro piątek, a potem weekend - trochę się wyśpię, bo do wstawania przed 6 jeszcze nie przywykłam :oops:

W weekend oczywiście akcja w SCC - zapraszam wszystkich ;-)

Poza tym [uwaga - spam] zapraszam wszystkich:
http://aries.impresja.biz/
;-)

charm

Post » Czw lut 18, 2010 20:02 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

A tak poza tym, to zaraz zbieram się do wanny ;)

charm

Post » Czw lut 18, 2010 20:21 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze:A tak poza tym, to chyba zmieniłam zawód... na myśliciel :ryk:

Fajny zawód ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw lut 18, 2010 20:25 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

shira3 pisze:

Fajny zawód ;)

Formalnie to dział się nazywa dział analiz strategicznych ;-) ale jak nazwać zawód kogoś, kto siedzie i myśli, analizuje, itp... :ryk:

charm

Post » Czw lut 18, 2010 20:27 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze:
shira3 pisze:

Fajny zawód ;)

Formalnie to dział się nazywa dział analiz strategicznych ;-) ale jak nazwać zawód kogoś, kto siedzie i myśli, analizuje, itp... :ryk:

Może byc jeszcze myśliwy :roll: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw lut 18, 2010 21:20 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

shira3 pisze:Może byc jeszcze myśliwy :roll: :ryk:

No tak :lol:

charm

Post » Pt lut 19, 2010 18:54 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Piątek - to był dobry tydzień, ale i tak jestem zmęczona... (jakby ktoś miał wątpliwości... taka praca na prawdę męczy...) :kotek:

charm

Post » Pt lut 19, 2010 19:27 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Po stresującym tygodniu :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 19, 2010 19:35 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze: taka praca na prawdę męczy...) :kotek:

I to jak :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]