Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No, tu się muszę z tobą zgodzićTweety pisze:Karaluszku, masz dość tego zwierzyńca na razie.
Czyli co? mam go umówić do Orła na wizytę? Bo na recepcji chyba niczego innego nie załatwię. Mogę podpytać Adamską ewentualnie jak dalej załatwiać sprawę. Wizyta u Orła mało mi sie widzi, chyba, że to naprawdę konieczne.Tweety pisze:Możesz umówić go do dr Orła jak będziesz wieczorem?
oczywiscieTweety pisze:Zapytać o Melwina, którym dr Adamska się opiekuje?
To mnie najbardziej martwi, ale jak nie mozna inaczej to trudno. Fazi jakoś sie trzyma, ale biedniutki jest z tymi wahaniami temperaturyTweety pisze:Niestety, interferon będzie dopiero w poniedziałek lub we wtorek
Tweety pisze:karaluch pisze:Psa na stanie nie posiadam, jeśli nie żywi podobnych uczuć do żółwito w razie czego, jakbyś miała z Marianem problem to ja mogę ... On ten mocznik zbił tylko dietą?
Coś ten FIP nam ostatnio koty zabiera, szlag by to .. Koteczka u Marka (zapomniałam imienia), mój Jerry, Agatka u Cammi, teraz Baloo ... Smutno [`]
Milusia![]()
Karaluszku, masz dość tego zwierzyńca na razie. A, mam prośbę, bo przez Baloo dzisiaj i najazd Mariana a potem jeszcze problemy z Filkiem (jest w klatce, Queen_ink była u Polakowej, mały ma jeść tylko suchą, chyba intenstinala i trzeba obserwować czy nie wymiotuje znowu), to zapomniałam umówić operacji Ecika a rozmawiałam z Romanem 4 razy i Robert był w krakvecie ... Możesz umówić go do dr Orła jak będziesz wieczorem? i Zapytać o Melwina, którym dr Adamska się opiekuje?
Niestety, interferon będzie dopiero w poniedziałek lub we wtorek![]()
Leone, zabierzcie Lusi karmę na noc, bo jutro jedzie na ciachniecie, zMiszelina - wiadomo, rano już nie karmisz
miszelina pisze:Tweety pisze:karaluch pisze:Psa na stanie nie posiadam, jeśli nie żywi podobnych uczuć do żółwito w razie czego, jakbyś miała z Marianem problem to ja mogę ... On ten mocznik zbił tylko dietą?
Coś ten FIP nam ostatnio koty zabiera, szlag by to .. Koteczka u Marka (zapomniałam imienia), mój Jerry, Agatka u Cammi, teraz Baloo ... Smutno [`]
Milusia![]()
Karaluszku, masz dość tego zwierzyńca na razie. A, mam prośbę, bo przez Baloo dzisiaj i najazd Mariana a potem jeszcze problemy z Filkiem (jest w klatce, Queen_ink była u Polakowej, mały ma jeść tylko suchą, chyba intenstinala i trzeba obserwować czy nie wymiotuje znowu), to zapomniałam umówić operacji Ecika a rozmawiałam z Romanem 4 razy i Robert był w krakvecie ... Możesz umówić go do dr Orła jak będziesz wieczorem? i Zapytać o Melwina, którym dr Adamska się opiekuje?
Niestety, interferon będzie dopiero w poniedziałek lub we wtorek![]()
Leone, zabierzcie Lusi karmę na noc, bo jutro jedzie na ciachniecie, zMiszelina - wiadomo, rano już nie karmisz
Ale mnie jutro rano przecież nie ma, jutro sprzątacie i ja nie przychodzę.To wy nie karmicie Lusi!!!
jasne, przecież jest pozmieniane, my nie karmimy, bo my przyjeżdżamy i zabieramy tzn jedni zabierają drudzy sprzątają
queen_ink pisze:Do której jest jutro czynny Arwet albo czy mają oni jakiś dyżur?
Nie złapałam dziś srebrnego połamańca, bo pojawił się, kiedy na drugim końcu Krakowa pakowałam Filka do klatki, a potem już go nie było.
Jeżeli jutro rano nie przyjdzie, to będę potrzebowała pomocy organizacyjnej, bo później nie będzie mnie w Krakowie. Pani dokarmiająca może go złapać, ale ok. 17, bo dziś i wczoraj mniej więcej o tej porze się pojawił. Tylko ona nie ma czym kota odwieźć. Czy może mi ktoś pomóc i czy w ogóle będzie go gdzie zawieźć? On ma tę łapę widocznie uszkodzoną, chociaż podobno i tak startuje do innych kocurówJest oswojony.
Tweety pisze:nazwana została Venus, Akima wystawi jej allegro ale musimy gdzieś dać ją jutro na DT.
piękny smarkacz
markopolo00 pisze:Znowu dziś dostałem telefon kotka ruda
około 4 miesięcy nauczona czystości trochę brudna
znaleziona na polu w śniegu nie ma objaw chorobowych
ja na razie nie mogę nic przyjąć trochę po dzisiejszym dniu
moja psychika nie za bardzo działa
może ktoś zechce przyjąć ją na tymczas lub szybko jej znajdzie
domek kotce grozi powrót na pole lub azyl przebywa na oś. Przy Arce
w Nowej Hucie tam gdzie przebywa nie może zostać dłużej niż
do jutra - proszę o pomoc dla niej
kastapra pisze:Mogę wziąć Venus.... co bym nie zapomniała co to kot ;P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 189 gości