1. Nigdy nie byłam DT, 2. Nie mam zabezpieczonego balkonu, 3. Mam trzy letnią kotkę wysterylizowaną, zaszczepioną 05.12.2009 Nobivac Forcat 4. Nie wiem czy moje futro dogada się z Tiramisu, ale 5. Mogę odizolowac w drugim pokoju lub w łazience, ale nie mam drugiej kuwety ( myślę jednak, ze to nie problem - drogą kupna lub pożyczenia można nabyć)) 6. Jeżeli się nadaję to proszę dajcie sygnał ponieważ dzisiaj po 20.00 mogłabym go już odebrać. 7. Mój nr telefonu ma Koconek.
Przepraszam, że tak w punktach ale myślę że czytelnie
Ojjjj, to by ale bylo super! Kuweta druga nie potrzebna. Ja mam Figusie zawsze w odwiedziny i trze do jednej wszyscy robia, tylko czesciej jak dwa razy na dzien wyprzatam. Napdon, bys dala super DT. Teraz lezki szczescia mi leca.
Ale miło.... cudny kić będzie szczęśliwy Mnie też łezki prawie leciały, jak Wania napisała, że może moją Pipi zabrać i wysterylizować, i przetrzymać po sterylce do zagojenia. Mam nadzieję, żę potrzyma troszkę dłużej
Kot już u mnie w domu. Siedzi przerażony w łazience. Ma tam swój kocyk, miseczkę z jedzeniem i kuwetę. Nie wyszedł jeszcze z transporterka. A moja Mela siedzi po drzwiami z drugiej strony przyczajona jak tygrys z ogonem jak u wiewióry. Pilnuje i obwąchuje. Trzymajcie kciuki żeby się ta moja kocia małpa dogadała się z nim!