Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:-Anula, zadano Ci konkretne pytanie, czy to jest problem odpowiedzieć na nie konkretnie?
-Anula- pisze:_kathrin pisze:-Anula- a o których konkretnie działkach w Łomiankach piszesz?
A gdzie Jopop łapała koty zimą?
-Anula- pisze:_kathrin pisze:-Anula- a o których konkretnie działkach w Łomiankach piszesz?
alix76 pisze:Wiesz, jak dla mnie, to brzmi "gdzieś umarły koty, nie wiem gdzie, ale wiem NA PEWNO, że po sterylkach/kastracjach". Rzucasz poważne oskarżenie i go nie precyzujesz - to niepoważne.
-Anula- pisze:Agnesko, czy zabierzesz do domu na leczenie kotki z tych działek, jeśli po wypuszczeniu dostaną paskudnego KK albo przy zewnętrznym szwie (rozpuszczalnym, który się nie rozpuści) rana zacznie ropieć?
-Anula- pisze:Agnesko, nie odpowiedziałaś na moje pytanie, więc je powtórzę.-Anula- pisze:Agnesko, czy zabierzesz do domu na leczenie kotki z tych działek, jeśli po wypuszczeniu dostaną paskudnego KK albo przy zewnętrznym szwie (rozpuszczalnym, który się nie rozpuści) rana zacznie ropieć?
Myślę, że odpowiedź na to pytanie jest ważniejsza i na czasie.
-Anula- pisze:No cóż, wiedziałam, że tak będzie.
Zaraz będziecie na mnie słać gromy.
Jak na każdego, kto ma odmienne zdanie.![]()
Trudno. Przeżyję.
Jeśli nie wiecie, o których kotach z Łomianek pisałam, to tylko potwierdza fakt, że żadna z was nie sprawdzała, co się z tymi kotami dalej działo. A szkoda.![]()
Ja niestety nie mogę zdradzać swojego informatora.
A zaręczam - to cała kopalnia wiedzy.
Aleba pisze:Rozumiem, że jesteś pewna, -Anula-, że to ktoś z aktualnego składu ^JoKota^ łapał te koty?
Skoro w tym wątku publicznie oskarżasz nas o zaniedbania?
Agneska pisze:-Anula- pisze:Agnesko, czy zabierzesz do domu na leczenie kotki z tych działek, jeśli po wypuszczeniu dostaną paskudnego KK albo przy zewnętrznym szwie (rozpuszczalnym, który się nie rozpuści) rana zacznie ropieć?
Anula, a może Ty go zabierzesz?
-Anula- pisze:Gdybym mogła pomóc, pomogłabym. Ale nie mam w tej chwili takiej możliwości.
-Anula- pisze:Skończy się tak, jak w zeszłym roku w Łomiankach.
Wiecie chociaż, ile kotów z działek w Łomiankach przeżyło te wasze kastracje/sterylizacje?
No tak.
Wypuścicie koty po sterylizacji i Was nie będą więcej obchodzić...
Ale MISJA zostanie spełniona.
-Anula- pisze:alix76 pisze:-Anula, zadano Ci konkretne pytanie, czy to jest problem odpowiedzieć na nie konkretnie?-Anula- pisze:_kathrin pisze:-Anula- a o których konkretnie działkach w Łomiankach piszesz?
To jest odpowiedź.
Innej nie będzie.
Zapytajcie Jopop.
-Anula- pisze:Tamtą łapankę (w Łomiankach) firmowała Jopop, a kto dokładnie łapał, to mnie nie interesuje.
Koty były w Boliłapce. Sprawa z roku 2009. W tej chwili nie pamietam, czy to był luty, czy styczeń. Owszem, oskarżam osoby, które przyłożyły do tego rękę.
Kto łapał rok temu z Jopop albo na zlecenie Jopop koty na działkach w Łomiankach? .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości