Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze: Kupię na pewno. Już wcześniej o tym myślałam ale zupełnie wyleciało mi z głowy.![]()
Tylko skąd ta cholerna grzybica? Czy cokolwiek to jest? Mogłam przenieść z innych kotów? Ale z innymi kotami miałam tylko sporadyczny kontakt, zawsze myłam ręce tym śmierdzącym mydełkiem od Ciebie. Albo to było już dawno ale sterydy "zamaskowały"...
Co ja robię nie tak?
![]()
Ja-Ba pisze:Gibutkowa, kup też srebro koloidalne i smaruj kilka razy dziennie, niezaleznie od tego co zaproponuje Ci wet.
mamucik pisze:Gibutkowa pisze: Kupię na pewno. Już wcześniej o tym myślałam ale zupełnie wyleciało mi z głowy.![]()
Tylko skąd ta cholerna grzybica? Czy cokolwiek to jest? Mogłam przenieść z innych kotów? Ale z innymi kotami miałam tylko sporadyczny kontakt, zawsze myłam ręce tym śmierdzącym mydełkiem od Ciebie. Albo to było już dawno ale sterydy "zamaskowały"...
Co ja robię nie tak?
![]()
A wydałaś zdecydowany zakaz chorowania![]()
![]()
Moje taki zakaz mają, zresztą jak któryś jest chory, to mamucik nie gotuje im jedynie słusznej wołowinki i serduszek kurczaczkowych, tylko smęci po kątach.
Więc im się nie opłaca.
A przy tym też presja psychiczna - jak przez jednego Ogonka nie je smacznie 20-tka ( w związku z czym ten jeden ma przerąbane) to ten zdrowieje w mig, a na przyszłość już nie choruje
![]()
Więc jak widzisz Gibutku masz po prostu za mało Ogonków
mamucik pisze:Gibutkowa pisze: Kupię na pewno. Już wcześniej o tym myślałam ale zupełnie wyleciało mi z głowy.![]()
Co ja robię nie tak?
![]()
A wydałaś zdecydowany zakaz chorowania![]()
![]()
Moje taki zakaz mają, zresztą jak któryś jest chory, to mamucik nie gotuje im jedynie słusznej wołowinki i serduszek kurczaczkowych, tylko smęci po kątach.
Więc im się nie opłaca.
A przy tym też presja psychiczna - jak przez jednego Ogonka nie je smacznie 20-tka ( w związku z czym ten jeden ma przerąbane) to ten zdrowieje w mig, a na przyszłość już nie choruje
![]()
Więc jak widzisz Gibutku masz po prostu za mało Ogonków
MaryLux pisze:A ja nawet nie zapytałam, czy mogę, tylko z butami wlazłam
MaryLux pisze:To dobrze, że prawidłowo postąpiłam
Gibutkowa pisze:MaryLux pisze:To dobrze, że prawidłowo postąpiłam
Możesz nawet bez butów - w samych skarpetkachTeż przyjmiemy z otwartymi ramionami (i lodówką)
MaryLux pisze:Coś do lodówki:![]()
![]()
i kremówki wadowickie (mamucik świadkiem, że miewam takowe)
Gibutkowa pisze:MaryLux pisze:Coś do lodówki:![]()
![]()
i kremówki wadowickie (mamucik świadkiem, że miewam takowe)
mmmm...się rozmarzyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter i 37 gości