Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2010 20:51 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Tymusiu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 18, 2010 21:08 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Ciężka noc dziś nas czeka. Ja nie mogę o Tymusiu zapomnieć. Lzy jak grochy płynął :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Proszę, zróbmy wszystko, żeby rozgłośnić tragedię!
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 18, 2010 21:09 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Żegnaj Aniołku....(*)(*)(*) :cry:
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00

Post » Czw lut 18, 2010 21:12 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

:cry: :cry: :cry: , mogłabym wyrwać język temu, kto tak potraktował Kotka :twisted: :twisted:

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Czw lut 18, 2010 21:18 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Jutro bedzie pogrzeb policjanta bestialsko zabitego przez nastolatków. Może byłoby dobrze zgłosić na tamtą komendę Warszawską takie przemyślenie że ten policjant nie był z całą pewnością pierwszą ofiarą tych chłopaków. Może kiedys wprawiali się na zwierzętach? Może jest to dobry moment by i samej policji uświadomić że w przypadku maltretowania zwierząt nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu?
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw lut 18, 2010 21:24 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

U nas taka q...... głupia sprawiedliwość... mój Tż, jak był jeszcze szczylem ok 17 - letnim skopał dupska 2 gnojkom za pobicie kota i ????? skąd wiecie : on miał problemy z policją nie oni :evil:
NIENAWIDZE !!!!!

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw lut 18, 2010 21:25 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

ossett pisze:
Gibutkowa pisze:
natasza25 pisze:Okolica to tkz "trójkat bermudzki" Same ćpuny i pijaki. Potencjalnie mnóstwo ludzi można podejrzewać :roll: .

Tak myślałam, że to tam :evil: Sama bym się bała tam wieczorem przejść (rano z resztą też) :roll: "Trójkąt bermudzki" jak mi to tłumaczyła mama, która tam mieszkała nazywa się tak właśnie dlatego że "znikali tam ludzie". Ponoć się trochę tam uspokoiło ale chyba tylko "ponoć" :roll:

Zapewniam, że tzw. Trójkąt Bermudzki (Secesyjne Przedmieście Oławskie) (coś takiego jak warszawska Praga)to nie same ćpuny i pijaki.
Większość mieszkających tam ludzi to ludzie przyzwoici.
I założyłabym się, że tego nie zrobił pijak.
Jest tam dużo dzikich i udomowionych bezdomnych kotów i nie są tam jeszcze tak bardzo prześladowane jak te nieliczne w "dobrych osiedlach". Nawet przez pijaków. Na pewno ich ulubioną rozrywką nie jest torturowanie kotów.

popieram :ok: Gibutkowa,trójkąt bermudzki był tu dwadzieścia lat temu :roll: . Mieszkałam wcześniej w dwóch innych rejonach miasta, w tym na ekskluzywnym osiedlu domków - gdzie strzela się do zwierzat z wiatrówki :twisted: , a najgorsze są blokowiska...... jak łapałyśmy z natasza Sarę i Fabianka, to ludzie nas wyzywali że śmierdzimy kotami - ot cywilizacja :!: tutaj natomiast dużo osób interesuje się losem zwierząt, uwierz mi, sporo już pomagam tym ulicznym i wiem coś o tym, dlatego też liczę, że ktoś " coś sypnie"

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw lut 18, 2010 21:31 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Tymeczku [']

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw lut 18, 2010 21:37 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Przynajmniej już nie cierpisz. Tobie teraz dobrze. Tymeczku...

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw lut 18, 2010 21:50 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

biedny tymek, dlaczego tak jak, ze pomoc przychodzi, a kotek odchodzi :cry:

moj bazarek oczywiscie zostaje dla tymka, na dlug po nim :(
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Czw lut 18, 2010 22:02 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

dług w lecznicy nie jest aż taki wielki, a wpłat było dużo, połowa z tych środków pójdzie na spłatę długu, zdecydujcie i proszę o info na Pw, co mamy zrobić z pozostałymi pieniedzmi, możemy odesłac, przeznaczyć na leczenie konkretnego kotka, my oczywiście mamy sporo podopiecznych więc pieniądze zostaną przeznaczone na najbardziej potrzebujące kotki z ulicy, niemniej jednak chciałabym abyście decyzję podjęły indywidualnie i napisały mi na PW

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw lut 18, 2010 22:06 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

"Wielkosc narodu i jego moralny postep rozpoznajemy po tym - jak obchodzi sie ze swoimi zwierzetami" - Mathama Gandhi

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lut 18, 2010 22:21 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

jessi74 pisze:dług w lecznicy nie jest aż taki wielki, a wpłat było dużo, połowa z tych środków pójdzie na spłatę długu, zdecydujcie i proszę o info na Pw, co mamy zrobić z pozostałymi pieniedzmi, możemy odesłac, przeznaczyć na leczenie konkretnego kotka, my oczywiście mamy sporo podopiecznych więc pieniądze zostaną przeznaczone na najbardziej potrzebujące kotki z ulicy, niemniej jednak chciałabym abyście decyzję podjęły indywidualnie i napisały mi na PW

Moim zdaniem na najbardziej potrzebujące. Moje na pewno tak, nic mi proszę nie odsyłać

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw lut 18, 2010 22:28 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

jessi74 pisze:dług w lecznicy nie jest aż taki wielki, a wpłat było dużo, połowa z tych środków pójdzie na spłatę długu, zdecydujcie i proszę o info na Pw, co mamy zrobić z pozostałymi pieniedzmi, możemy odesłac, przeznaczyć na leczenie konkretnego kotka, my oczywiście mamy sporo podopiecznych więc pieniądze zostaną przeznaczone na najbardziej potrzebujące kotki z ulicy, niemniej jednak chciałabym abyście decyzję podjęły indywidualnie i napisały mi na PW

wysylam pw
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Czw lut 18, 2010 22:28 Re: Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Dopiero weszłam, przeczytałam... :cry: :cry: :cry:

Tymku, brykaj sobie kotusiu [*][*][*]
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

[poprzednia][następna]