Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:Gibutkowa pisze:natasza25 pisze:Okolica to tkz "trójkat bermudzki" Same ćpuny i pijaki. Potencjalnie mnóstwo ludzi można podejrzewać.
Tak myślałam, że to tamSama bym się bała tam wieczorem przejść (rano z resztą też)
"Trójkąt bermudzki" jak mi to tłumaczyła mama, która tam mieszkała nazywa się tak właśnie dlatego że "znikali tam ludzie". Ponoć się trochę tam uspokoiło ale chyba tylko "ponoć"
Zapewniam, że tzw. Trójkąt Bermudzki (Secesyjne Przedmieście Oławskie) (coś takiego jak warszawska Praga)to nie same ćpuny i pijaki.
Większość mieszkających tam ludzi to ludzie przyzwoici.
I założyłabym się, że tego nie zrobił pijak.
Jest tam dużo dzikich i udomowionych bezdomnych kotów i nie są tam jeszcze tak bardzo prześladowane jak te nieliczne w "dobrych osiedlach". Nawet przez pijaków. Na pewno ich ulubioną rozrywką nie jest torturowanie kotów.
jessi74 pisze:dług w lecznicy nie jest aż taki wielki, a wpłat było dużo, połowa z tych środków pójdzie na spłatę długu, zdecydujcie i proszę o info na Pw, co mamy zrobić z pozostałymi pieniedzmi, możemy odesłac, przeznaczyć na leczenie konkretnego kotka, my oczywiście mamy sporo podopiecznych więc pieniądze zostaną przeznaczone na najbardziej potrzebujące kotki z ulicy, niemniej jednak chciałabym abyście decyzję podjęły indywidualnie i napisały mi na PW
jessi74 pisze:dług w lecznicy nie jest aż taki wielki, a wpłat było dużo, połowa z tych środków pójdzie na spłatę długu, zdecydujcie i proszę o info na Pw, co mamy zrobić z pozostałymi pieniedzmi, możemy odesłac, przeznaczyć na leczenie konkretnego kotka, my oczywiście mamy sporo podopiecznych więc pieniądze zostaną przeznaczone na najbardziej potrzebujące kotki z ulicy, niemniej jednak chciałabym abyście decyzję podjęły indywidualnie i napisały mi na PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości