bubor pisze:Ale ty też jesteś fajniutka Irisko
Dziękuję Wujku!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Muszę się pokazac, bo wszyscy się Lafinką zachwycają..![]()
Cameo pisze:Żeby nie było że nie zaglądam
Irysia się opala? cudnie wygląda
kropkaXL pisze:kalair pisze:Muszę się pokazac, bo wszyscy się Lafinką zachwycają..![]()
Zachwycają się wszystkimi Kretkami,ale co ja zrobię,że lubie takie oryginalne umaszczenia!
Bożenko-jeszcze na leżąco pytałam-nic Wam się nie stało-moje maleństwa?
kalair pisze:kropkaXL pisze:Ja sobie nieomal głowy nie rozbiłam,wchodzac do domu,musze przejść parę metrów,żeby swiatło włączyc,a w miedzyczasie cała 5-tka wlazła mi pod nogi -tak się wystraszyłam,że któreś nadepnę,że wolałam pacnąc na podłogę,a po drodze był stojaczek z wazonem,no i sie walnęłam!
No wyobrazilam sobie..![]()
A przeprosilaś koteczki?
![]()
Ale swoją drogą, jak te gady wpadają pod nogi, trzeba baaardzo uważać. Ile razy bym rypnęła, albo porozlewała ze szklanek..
A jak głowa? Bardzo się uderzyłaś. bo żarty żartami, ale krzywde można sobie zrobić.
OKI pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Ja sobie nieomal głowy nie rozbiłam,wchodzac do domu,musze przejść parę metrów,żeby swiatło włączyc,a w miedzyczasie cała 5-tka wlazła mi pod nogi -tak się wystraszyłam,że któreś nadepnę,że wolałam pacnąc na podłogę,a po drodze był stojaczek z wazonem,no i sie walnęłam!
No wyobrazilam sobie..![]()
A przeprosilaś koteczki?
![]()
Ale swoją drogą, jak te gady wpadają pod nogi, trzeba baaardzo uważać. Ile razy bym rypnęła, albo porozlewała ze szklanek..
A jak głowa? Bardzo się uderzyłaś. bo żarty żartami, ale krzywde można sobie zrobić.
Ja mało z tym nożem nie rypłam, już wolałam rozdeptać kotecka, niż go rozbarfować pozostałym![]()
A kotecka miała pecha, bo jak dała nogę, to wpadła prosto na łapę Taci
kalair pisze:Ale Lafisia jest najoryginalniejsza, nie da się ukryć.![]()
A niektórym takie szylkretki się nie podobają. Nawet uważają, że są brzydkie!![]()
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:No czy JA nie wyglądam niewinnie?![]()
Już się przytulam do Ciebie,już,już![]()
![]()
![]()
Szybciutko Ciociu! Ogrzeję Ci brzuszek, chcesz?![]()
kropkaXL pisze:kalair pisze:Ale Lafisia jest najoryginalniejsza, nie da się ukryć.![]()
A niektórym takie szylkretki się nie podobają. Nawet uważają, że są brzydkie!![]()
Wiesz Bożenko ,niektórzy ludzie zachwycają sie sfinxami,a ja nie bardzo,ale to nie znaczy,że mówię,że sa brzydkie.A szlkrecie i krówki sa cuuuudne,bo zaskakuja ubarwieniem!
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:
Już się przytulam do Ciebie,już,już![]()
![]()
![]()
Szybciutko Ciociu! Ogrzeję Ci brzuszek, chcesz?![]()
OJJJ TAK,TAK![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Feedfetcher i 47 gości