kropkaXL pisze:kalair pisze:Pysiorek,ale na oczka nie patrzymy!![]()
Oczka cudne-patrzymy i sie zachwycamy,ale cały pysio przepiekny!!!!!!
O, jest Kasiulek, i ja też!

Oczka widać głównie wielkościowo, że tak powiem!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:kalair pisze:Pysiorek,ale na oczka nie patrzymy!![]()
Oczka cudne-patrzymy i sie zachwycamy,ale cały pysio przepiekny!!!!!!
kropkaXL pisze:Bożenko-ja się pysiowi Lafinki napatrzeć nie mogę-wszystkie krecie maja zaskakujące ubarwienie,ale Lafi jest wyjatkowa!!!!
kalair pisze:...........
A wiesz, co zrobila teraz Iriska? Ten słodki, malutki, kochany cukiereczek?
Miałam włączoną suszarkę, a ona ją lubi, bo zaraz chce się grzać. I pcha się na kolana. To ja ją z kolan, bo wstawalam akurat.
Jak mnie hakła i wytarmosiła za rękę!A zęby jak szpilki. Ale to nic, ja jeszcze koteczka przepraszałam, i wycalowalam, że się zdenerwował przeze mnie..
![]()
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:Mela sie suszarki boi bardzo![]()
dziekujemy za kciuki
kalair pisze:kalair pisze:...........
Miałam włączoną suszarkę, a ona ją lubi, bo zaraz chce się grzać. I pcha się na kolana. To ja ją z kolan, bo wstawalam akurat.
Jak mnie hakła i wytarmosiła za rękę!A zęby jak szpilki. Ale to nic, ja jeszcze koteczka przepraszałam, i wycalowalam, że się zdenerwował przeze mnie..
![]()
![]()
![]()
![]()
Zacytuję..
OKI pisze:kalair pisze:kalair pisze:...........
![]()
![]()
![]()
![]()
Zacytuję..
Aaaa, normalne![]()
Ja przed chwilą musiałam przepraszać Szelmę za rozdeptanie![]()
Bo mi wlazła pod nogi, jak walczyłam z mięchem wielkim nożem - przecież musiała się wtedy zaplątać, potwora
kropkaXL pisze:Ja sobie nieomal głowy nie rozbiłam,wchodzac do domu,musze przejść parę metrów,żeby swiatło włączyc,a w miedzyczasie cała 5-tka wlazła mi pod nogi -tak się wystraszyłam,że któreś nadepnę,że wolałam pacnąc na podłogę,a po drodze był stojaczek z wazonem,no i sie walnęłam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 81 gości