Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotekŁatek pisze:"Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili” (Mt 25, 40)
Tacy ludzie w ogóle nie powinni żyć!!!!!!! To nie są ludzie. Znowu ryczę. To nie mieści się w głowieCindy pisze:JESTESMY TYMUSIOWI WINNI to, zeby przynajmniej sproobowac znalezc jego OPRAWCOW, bo nie byl to napewno pojedynczy zbrodniarz. Tacy ludzie nie powinni zyc w normalnym spoleczenstwie - stanowia powazne ZAGROZENIE!
bulba pisze:Tacy ludzie w ogóle nie powinni żyć!!!!!!! To nie są ludzie. Znowu ryczę. To nie mieści się w głowieCindy pisze:JESTESMY TYMUSIOWI WINNI to, zeby przynajmniej sproobowac znalezc jego OPRAWCOW, bo nie byl to napewno pojedynczy zbrodniarz. Tacy ludzie nie powinni zyc w normalnym spoleczenstwie - stanowia powazne ZAGROZENIE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiwi pisze: Ktos kto w dziecinstwie zneca sie nad zwierzetami wyrosnie na psychopate. To nie moje wlasne przemyslenie ale opinia psychologow belgijskich.
kiwi pisze:Powtorze to co pisalam. Ktos kto w dziecinstwie zneca sie nad zwierzetami wyrosnie na psychopate. To nie moje wlasne przemyslenie ale opinia psychologow belgijskich. Moze warto przyjrzec sie mlodocianym przestepcom, zeby potem nie musiec lapac seryjnych mordercow.
marija pisze:Tak bardzo chciałam, żeby się udało....
Tak bardzo chciałam pomóc......
Tak bardzo jestem bezradna.....
Tak bardzo mi przykro.....
Tymeczku, nie odszedłeś anonimowy, w ciemności, zimnie, w śmietniku....Poruszyłeś tyle serc, tyle łez popłynęło nad Twoją biedą. Nigdy Cię nie zapomnimy.
(*) (*) (*) (*)
Agness78 pisze:
Tymusiu kochany ['] tak strasznie mi źle na sercu, że nie udało się Tobie pomóc![]()
![]()
![]()
Straszny żal do losu..... i potworna złość że takie nieszczęście Cię spotkało![]()
felin pisze:A może zawiadomić Fakt i Super Express? Oni potrafią narobić dymu.
Na policję należy zawsze zglaszać do lokalnej komendy, do ich nadrzędnych organów, do komendy glównej oraz do MSW (z zaznaczeniem, gdzie poszly kopie). Wtedy coś robią, bo mogą ich skontrolować.
Natomiast kościól ma w d... zwierzęta. Przecież one nie mają duszyNa tacę też nie dadzą. I dlatego św. Franciszek zostal sprowadzony do roli kościelnego folkloru. A pasibrzuchy w czarnych sukienkach najchętniej same wlazlyby na oltarze.
Mnie w takich wypadkach nachodzi chęć, żeby zastosować biblijną zasadę "oko za oko, ząb za ząb'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], whimsigothic i 53 gości