Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anabelp pisze:8O , nie wiem z pewnością to nie kotka, którą szukasz, ale może ...znalazłam coś takiego "Norcia - czarna syberyjka szuka domu" na miau.pl
JoMaJ pisze:anabelp pisze:8O , nie wiem z pewnością to nie kotka, którą szukasz, ale może ...znalazłam coś takiego "Norcia - czarna syberyjka szuka domu" na miau.pl
viewtopic.php?f=13&t=92982&start=0&hilit=czarna+syberyjka+szuka+domu
Znalazłam ten temat ale to jest z maja 2009r (czy te daty są prawidłowe?) a moja kotka była wtedy w domu, dziękuje Ci bardzo że szukasz, to dla mnie bardzo ważne bo widzę, że ktoś poza mną interesuje się sprawą.
Próbowałam otworzyć zdjęcie kotki z zamieszczonego linku ale pokazał mi się tylko błąd na stronie a szkoda, podobieństwo poza tym, że czarna polega na tym, że moja też chodziła po siatce okiennej, szkoda że nie mogę zobaczyć zdjęcia.
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim, którzy mnie rozumieją i pomagają w szukaniu.
Kaprys2004 pisze:Kotka może z nienajlepszej hodowli, ale za to piękna. Obie sa przepiękne.
Szukamy dalej!
anabelp pisze:Kaprys2004 pisze:Kotka może z nienajlepszej hodowli, ale za to piękna. Obie sa przepiękne.
Szukamy dalej!
...naprawdę obie cudowne, szkoda, że jedna z nich, biedulka być może gdzieś się poniewiera...
Bardzo Ci współczuję z powodu utraty takiej kotki, szukałam w internecie i coś mi wpadło w oko, może się okaże że to twoja kicia http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/p ... 13341.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości