piotr568 pisze:Cały JoKot jest bardzo atrakcyjny
Piotruś, a ja już się bałam, że nikt tego nie powie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Cały JoKot jest bardzo atrakcyjny
Aleba pisze:Potrzebny kierowca na sobotę - pobranie sprzętu, potem łapanka na działkach na Łodygowej i kurs do lecznicy.
Kto może pomóc?
Aleba pisze:Tam są podobno ciężarne kotki.
Lepiej czekać, aż będą kocięta?
Aleba pisze:Tam są podobno ciężarne kotki.
Lepiej czekać, aż będą kocięta?
dellfin612 pisze:Natomiast po sterylce mogę przyjąć do szpitalika, na taki dodatkowy urlopik, na tydzień dwie kotki.
-Anula- pisze:Zastanówcie się nad tym.
Skończy się tak, jak w zeszłym roku w Łomiankach.
Wiecie chociaż, ile kotów z działek w Łomiankach przeżyło te wasze kastracje/sterylizacje?
No tak.
Wypuścicie koty po sterylizacji i Was nie będą więcej obchodzić...
Ale MISJA zostanie spełniona.
-Anula- pisze:Wypuścicie koty po sterylizacji i Was nie będą więcej obchodzić...
Agneska pisze:O tej porze roku sterylizujemy jedynie te koty, które wracają do miejsc, w których mają schronienie przed mrozem. Sterylizacje uzgadniane są z karmicielami i opiekunami znającymi miejsca bytowania kotów.
Kaprys2004 pisze:-Anula- pisze:Wypuścicie koty po sterylizacji i Was nie będą więcej obchodzić...
Mam wrażenie, że kontakty z karmicielami były utrzymywane i po sterylizacji (nie zawsze wszystkie się łapały od razu) i - na moją, może dosyć szczupłą, wiedzę - nie było informacji o śmierci kotek posterylkowych.. Wiem, że w gazetach by o tym nie pisano, ale ktoś coś by pisnął..
anulka111 pisze:Tak sobie podczytuje z boku i zawsze czuje niesmak , jak widze ,że ktoś się wtrąca ze swoim zdaniem-Anula Ton twej wypowiedzi jest nieodpowiedni.Jeśli możesz pomóż, jeśli nie---- trudno. Powyżej masz wyjasnienie Twych wątpliwości
Agneska pisze:Co do zeszłej zimy w Łomiankach i kotów, które tam nie otrzymały pomocy - skoro wiedziałaś, Anulu, że taka pomoc jest potrzebna, to szkoda, że jej nie udzieliłaś.
_kathrin pisze:-Anula- a o których konkretnie działkach w Łomiankach piszesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jaga1001 i 135 gości