Dziewczyny - bardzo dziękujemy za bannerki Jesteście kochane
Bardzo proszę - częstujcie się bannerkami
Co do ogłoszeń - to mam nadzieję, ze Berni albo Carmella jeszcze się wypowiedzą w tej kwestii. Ale ja myślę, że można im zrobić ogloszenie razem a w tekście wspomnieć, że mogą iść do domu osobno. Najprościej, najszybciej. I do przodu
Adopcja osobno też wchodzi w grę. niestety nie wiem jak bardzo koty są z sobą zżyte, jednak w przypadku kiedy alternatywą jest schronisko lub uśpienie każda inna opcja jest lepsza ...
Jeśli są już takie pytania, chyba można liczyć na adopcję stałą lub tymczasową ? Ja myślę - koty przeżywają teraz taki stres, że już lepiej od razu oddawać/brać je osobno niż przeciągać sprawę. I wpisami trzymać wątek na pierwszej stronie
Piękne koty ... Szkoda, ze w tym kraju nie ma prawa, które by nakazywało zabezpieczenie losu zwierząt po zmarłym przez spadkobierców.. To nie pierwszy taki wątek, ludzie biorą mieszkanie po zmarłym a to, że są jeszcze dwa, jeden kot o którego los zmarły dbał.. to już ich nie obchodzi, a zwierzęta w najlepszym razie trafiają do schroniska lub do uśpienia.. przepraszam, ale mnie coś trafia, gdy czytam coś takiego Czy to tak wiele za majątek w którego posiadanie wchodzą ? Pozdrawiam.