[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2010 10:30 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:1luvu: to już ma 2 allegra :mrgreen:
W pon i wczoraj była Grey w GW.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw lut 18, 2010 13:48 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Wczoraj był telefon w sprawie Grey. Ogolnie srednio podobała mi sie kobieta przez telefon. No ale sie z nia umowilam na dzisiaj jakos na 17. Od rana chodziło to pomnie i chodziło. Napisałam do Kruszyny o sowich watpliwosciach. To podpowiedziała mi żeby do nich zadzownić i powiedzieć, że kotka zachrowała i jest na leczeniu lub mam wyjazd i bede dopiero w przyszlym tygodniu. No tak zrobiłam, powiedziałam że jade do babci do Gdańska bo zachorowała. Kobieta powiedziała, że chciałą by wczesniej sie spotkac a ja na to ze to nie możliwe bo za dwie godziny mam pociag i nie uda mi sie do niej przyjsc. To juz z daleka jej meża czy cos słyszałam krzyki: nie to nie jak nie chca to znajedziemy sobie innego kota itp itd i cały czas krzyczał. Kobieta myślała że ja tego nie słysze i wyleciałą do mnie z tekstem że ona kotka chce na juz itp że bedzie sobie szukac, a jak znajdzie to mi napisze smsa... Tzn ja jej to zasugerowałąm, bo co miałąm powiedziec... Wiec to nie był dobry domek dla Grey... Ona sie tak zmieniła psychicznie pod moja opieką powiedziała bym bardziej niż Silver i chce dla niej jak najlepiej...

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Czw lut 18, 2010 14:14 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Bardzo fajni ludzie z Gliwic napisali o Grey. Zobaczymy,czy coś z tego wyniknie.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw lut 18, 2010 15:34 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

żeby nie zapeszać nic nie pisze--------------
krynia08

Post » Pt lut 19, 2010 7:53 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

no panienki na pierwszą :!:
krynia08

Post » Pt lut 19, 2010 10:08 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Są jakieś wieści??
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt lut 19, 2010 10:37 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Dzwoniłam wczoraj, to ma byc kocurek i Ogolnie ta Pani posredniczy dla kogos szukajac kota... Wiec Silver odpadła :(

molly88

Post » Pt lut 19, 2010 11:12 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

w nocy silver zrobila kupe, niezbyt piekna i niezbyt stala, ale to moze kwestia zmiany jedzenia. wczoraj wieczorem przekonalismy sie o jej zarlocznosci, po prostu wchodzila nam do talerza z frytkami, dostala jedna, bo chcielismy sprawdzic czy zje i jakze by inaczej :D
w nocy muka spala na swoim stalym miejscu na parapecie w sypialni a silver w drugim pokoju na kanapie, wiec byl spokoj. muka jednak prawie nie je, stresuje sie obecnoscia silver i nie interesuje sie miska, silver zajela jej stanowisko jedzeniowe, wiec muce stawiamy gdzie indziej, ale zaraz sie tam laduje silver i muka ucieka :( dlatego domek poszukiwany, zanim muka schudnie ;)
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pt lut 19, 2010 11:49 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Dzis Pan dzownil ale jak sie dowiedział że jest niepełnosprawna to zrezygnował... Nie wiem co z ta Silve może musiała walczyć o jedzenie czy cos sama nie wiem :( Mam nadzieje że im przejdzie szybko i Muka zacznie jesc...

molly88

Post » Pt lut 19, 2010 12:30 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

trzeba czekac, czesc ludzi niepelnosprawnosc zacheca. silver troche biednie wyglada z ta lapka, bo cala sie kiwa jak sie na niej opiera.
zauwazylam tez, ze silver nie miauczy, otwiera gebke i nie wydaje odglosow, smieszne to jest :)
no i przed chwila byl desant na kanapki z ogorkiem :D mam nadzieje, ze jakis domek jej nie odrzuci z tego powodu, bo niektorym przeszkadza jak kot pcha sie na stol, a tym bardziej do talerza :(

poki co sytuacja bez zmian, silver na kanapie, muka na podlodze czuwa ;) niedlugo wychodze do pracy, ciekawe co bedzie jak zostana same.
Obrazek

yosia

Post » Pt lut 19, 2010 12:42 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Wiesz co jak chce to Silver miauczy i to całkiem ładnie :) Ale ona leniwa jest hehe :D

molly88

Post » Pt lut 19, 2010 12:53 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

aha, myslalam, ze ona juz tak ma, ze odglosow nie wydaje :D
Obrazek

yosia

Post » Pt lut 19, 2010 14:54 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Może trzeba zamykać Silver w innym pomieszczeniu jak Muka je??
Obrazek

Mruczeńka1981

[poprzednia][następna]