Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:A Iskierka pozwoliła się spsikać tym pachnącym sprayem. Teraz nie będzie swędziało
Bożenko, zgadzam się z tobą w 100%![]()
Widziałam już ludzi z mega/hiper wypasionym sprzętem, kupionym za ogromne sumy, a fotki były zrobione byle jak, najczęściej na automacie, bo najlepiej iść na łatwiznę? bez człowieka aparat nie zrobi przecież zdjęcia. Trzeba się uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć.
Ja bardzo lubię tryb "M", w którym możemy sobie wszystko ustawiać samodzielnie.
Cameo pisze:kalair, tak, to tryb Manualny. Bardzo go lubię, chociaż na początku może wydawać się trochę skomplikowany, ale to tylko pozory. Trzeba znać podstawy fotografi.
O Iskierkę było nawet zapytanie, i znowu z Łodzi. Nie wiem jak wytłumaczyć ludziom że ona nie nadaje się jeszcze do adopcji, narazie czekamy na brakującą sierść, później będziemy robić testy a na końcu sterylkę, dopiero po tym "wszystkim" zaczniemy wielkie ogłaszanie i będziemy przebierać w domkach.
Cameo pisze:O Iskierkę było nawet zapytanie, i znowu z Łodzi. Nie wiem jak wytłumaczyć ludziom że ona nie nadaje się jeszcze do adopcji, narazie czekamy na brakującą sierść, później będziemy robić testy a na końcu sterylkę, dopiero po tym "wszystkim" zaczniemy wielkie ogłaszanie i będziemy przebierać w domkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości