LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 23:45 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

kciuki za superowy domek :ok: :ok: :ok:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Śro lut 17, 2010 9:29 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

kochana Lileczko sciskam od rana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lut 17, 2010 22:43 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Dzisiaj w DNIU KOTA chciałam wysłać Ciociom świeże foteczki Lilutka, ale :cry: :cry: :cry: Fotosik odmówił mi posłuszeństwa, dlatego wysyłam coś takiego :D :D też fajne :D :D

http://deser.pl/deser/1,97052,7569078,H ... iorke.html

A ja.... w dzisiejszym DNIU KOTA osobiście odwaliłam pół tony śniegu w poszukiwaniu dzikiej koteczki, która mieszka na placu niedaleko mojej pracy i którą dokarmiam (zresztą nie tylko ja). W poniedziałek jakiś robotnik zwalał śnieg z dachów garaży, przy których żyje kotka i oczywiście cały śnieg zrzucił na miejsce karmienia między garażami. Kotka czasami siedziała w takiej szczelinie, tam miała kocyk, mądry robotnik zasypał wszystko :cry: I od poniedziałku nikt kotki nie widział :cry: jedzenie też nie znikało :cry: No i ja z duszą na ramieniu, że kotka jest zasypana, że może zamarzła, bo nie miała jak wyjść... ten śnieg cały wieczór odwalałam, żeby dotrzeć do tej szczeliny i uwolnić kotkę.
Właśnie jak skończyłam odwalać i latarką świeciłam w szczelinę, żeby sprawdzić, czy biedaczka jeszcze żywa.... koteczka nadeszła z drugiego końca placu!!!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro lut 17, 2010 22:49 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

fajne :D :D :D

uff... zuziu... ale emocje, jak dobrze że jest cała.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 17, 2010 22:58 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Gdyby nie była taka dzika, to bym ją wyściskała, kiedy ją zobaczyłam całą i bezpieczną :D :D ale coś mnie w gardle drapie po tej odwalance :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro lut 17, 2010 23:00 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

zuzia96 pisze:Gdyby nie była taka dzika, to bym ją wyściskała, kiedy ją zobaczyłam całą i bezpieczną :D :D ale coś mnie w gardle drapie po tej odwalance :evil:

dbaj o siebie.. syropik i do łóżeczka z koteczkami :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lut 18, 2010 11:27 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 19, 2010 10:13 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

LILECZKO Hop :!: po kochający domek :!: :!: :!: Obrazek

zuziu, jak zdrówko?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 19, 2010 22:29 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

ojjjj widzę, że Lili się jednak zadomawia ;)
może jednak jakiś domek się zgłosi po kociaczka??!! :)
Zapraszamy!!
pozdrawiam serdecznie
we are what we do
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

dori2003

Od: Nie sty 24, 2010 11:03

Post » Sob lut 20, 2010 12:03 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Dziwne, że taka piękna kotka ciągle szuka DS... Naprawdę ma niezwykły urok :1luvu:
A tę wiewiórk też widziałam, na onecie - to ci dopiero DT :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Sob lut 20, 2010 13:17 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Spojrzałam wstecz,minęło prawie siedem miesięcy jak do Liluni uśmiechnął się los.Koteczka swoje w życiu przeszła.Cierpiała ale to cierpienie przeobraziło się z czasem w szczęście bo trafiła na wrażliwe osoby.Dowiedziała się co to poświęcenie,miłość.Poznała atmosferę domowego ogniska która jest daleka od środowiska w jakim przebywała.Chociaż straciła łapkę,zyskała wielu przyjaciół.Ktoś by powiedział : żyje jak pączek w maśle czegóż jej więcej trzeba.
Ano trzeba , kogoś kto pokochałby ją miłością bezgraniczną,przytulił gdy che być tulona,podrapał za uszkiem gdy chce być drapana.Pogadał z nią o zwykłych kocich i nie kocich sprawach.
Tamten rok minął a z nim złe wspomnienia.Ten rok będzie ( musi być ) rokiem Lili pięknej i radosnej koteńki. :1luvu:
I tego z całego serca życzę. :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lut 21, 2010 0:15 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Juz pozna a ja czytam z zapartym techem historie tej przeslicznej koteczki. To prawda, ze po burzy zawsze zaswieci slonce...tak jak do niej los sie usmiechnal, po ciezkich przezyciach.Ja wiem juz teraz napewno, ze za 28 miesiecy jak przejde na emeryture, to wezme jeszcze jednego lub dwa kotki (jedna juz mam od malenstwa) i beda to kotki wlasnie takie jak Lilunia - poszkodowane przez los, najbiedniejsze z biednych i bede je kochac jak nikt ich jeszcze nie kochal.Martiwe sie tylko o moja rezydentke bo ona jest bardzo zazdrosna i bandytka dlatego nie moge zrobic tego teraz - bo jeszcze pracuje a ona pewnie by kotka zagryzla.Ty Zuziu jestes aniolem - i los Ci napewno wynagrodzi - jestem tego pewna . pozdrawiam i zycze duzo zdrowka i szczescia

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie lut 21, 2010 11:29 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Pokochaj dziś Lilutka :!: :!: :!: Obrazek

Liluniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 21, 2010 12:38 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

cindy, skoro masz jedna kotke i ona jest przyzwyczajona do bycia jedynaczka, to chyba lepiej, zebys nie brala innych kotow. zatwardzialy jedynak moze tego nie zniesc.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Nie lut 21, 2010 18:36 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Ale jak przestane pracowac - to mimo wszystko sprobuje :wink: bedac w domu dopilnuje porzadku

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]