Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Śro lut 17, 2010 18:41 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

alus1 pisze:Kochany dla Ciebie i Twoich cudnych Drani wszystkiego najzdrowszego w tym Kocim dniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aluniu, dzięki serdeczne i nawzajem :1luvu: , ale...
Pamiętaj, jestem samicą :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lut 17, 2010 18:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Dużo szczęścia dużo zdrowia w dniu waszego święta Dranie
samych tylko pysznych rzeczy na kolację i śniadanie
niechaj Duża was rozpieszcza ale zbytnio też nie męczy
wy spróbujcie chociaż czasem tak w rewanżu jej nie dręczyć
nie wyciągać nic z pawlacza albo jakiejś innej szafy
nie lać w kącie , nie drzeć gazet , starać sie nie strzelić gafy
dbajcie Dranie o swą dużą , dbajcie też o swoje futra
dzisiaj macie dzień ulgowy - lecz nie będzie go od jutra

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lut 17, 2010 19:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Hi hi, kiedy ja niestety uwielbiam bawić się (z) koteckami tak intensywnie (no z miłości przecież...), że aż im oczka na wierzch wychodzą :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lut 17, 2010 19:45 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:

Hi hi, kiedy ja niestety uwielbiam bawić się (z) koteckami tak intensywnie (no z miłości przecież...), że aż im oczka na wierzch wychodzą :mrgreen:

Fajnie masz Wielbłądziu , ja o jakichś większych zabawach z pannami mogę tylko pomarzyć :roll: .
Za Twoje zdrowie i samopoczucie :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Czw lut 18, 2010 21:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Dziś podpisuję listę obecności i spadam spać, nie starczy mi siły na siedzenie :(

Piotruś lata jak szalony z jednego końca mieszkania na drugi i z powrotem, dywan przez niego też lata :roll: , reszta Drani tylko zerka z politowaniem...

Czy TO się kiedyś skończy...? Naprawdę nie mam już siły na taką beznadziejną walkę o samą siebie :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Czw lut 18, 2010 21:18 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A u nas były dziś niewielkie remonty które Kropcia przespała w całości nawet nie zdając sobie sprawy z zachodzących zmian a Dorcia intensywnie usiłowała pomagać wprowadzając przez to pewne zamieszanie :roll: .
Podsyłam Ci panienkę z okienka Wielbłądziu :wink: .........

Obrazek

......i garść kciuków za całokształt :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Czw lut 18, 2010 21:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A Krowiak znów dokucza Maciusiowi :twisted: Tym razem gryzie biedaka w czoło :roll: i mocno paca łapą po uszach :roll:

Nie chciałby ktoś adoptować ode mnie szalonej krowy-gumkojada :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Czw lut 18, 2010 21:41 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Najpierw trzeba by jej było jakieś ogłoszenie zrobić 8) :wink:
a propo ogłoszenia Wielbłądziu , nie tak dawno nieopatrznie wypowiedziałem sie tu na temat moich marzeń ( podobno niespełnialnych ) i zupełnie niespodziewanie dostałem pewną propozycję w tej sprawie 8) tak więc czasami jednak marzenia są spełnialne :roll:

bubor

Post » Czw lut 18, 2010 21:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A kto by tam chciał kota, który żywi się gumkami :roll:

I co Paweł, zdecydujesz się na spełnienie tego marzenia :wink: ?

Wielbłądzio

Post » Czw lut 18, 2010 22:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Hmm :roll: .....kto wie ? , może gumkowa dieta byłaby łaskawsza dla portfela niż tradycyjna :roll:
Przyznaj sie Wielbłądziu - najbardziej jej podchodzą gumki - myszki ? :mrgreen:

bubor

Post » Czw lut 18, 2010 22:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Pudło. Frotki :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 18, 2010 23:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Frotki? :strach: znaczy, że moje kocięstwo jest Frociszkiem i mam nadzieję, że jej żadna krowa nie zje :roll:

A moja Sarunia żywi się głównie powietrzem i co ja mam zrobić? :| A wodę tylko z kranu, oczywiście...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lut 20, 2010 22:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Aniko, czyżbyś zapomniała o szczegółach całej naszej historii z gumką :roll: :wink: ? Moja Krowinka kotów raczej nie konsumuje, co najwyżej tłucze do krwi i zrywa skalpy :roll: :twisted:
A tak w ogóle, to może byś ją chciała na własność, taka słodka i pomysłowa koteczka :twisted: ?
Serdecznie polecam :twisted: . Jeśli wywinie Ci analogiczny numer z gumką, będziesz miała niewątpliwą okazję wreszcie bliżej zaprzyjaźnić się z Panem Doktorem :twisted:

Wyjątkowo marnie u mnie :( Wczoraj położyłam się spać po 20 i z małymi przerwami spałam do 19 dzisiaj - czyli prawie całą dobę... Nie daję rady nawet fizycznie. Dalej puchnę. O psychice chyba nie warto zaczynać :(

Wielbłądzio

Post » Sob lut 20, 2010 22:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Mimo wszystko podsyłam Ci mocne kciuki Wielbłądziu :ok: :ok: :ok:
oraz gadzinę napotkaną jakiś czas temu 8)
Obrazek

bubor

Post » Sob lut 20, 2010 22:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Aniko, czyżbyś zapomniała o szczegółach całej naszej historii z gumką :roll: :wink: ? Moja Krowinka kotów raczej nie konsumuje, co najwyżej tłucze do krwi i zrywa skalpy :roll: :twisted:
A tak w ogóle, to może byś ją chciała na własność, taka słodka i pomysłowa koteczka :twisted: ?
Serdecznie polecam :twisted: . Jeśli wywinie Ci analogiczny numer z gumką, będziesz miała niewątpliwą okazję wreszcie bliżej zaprzyjaźnić się z Panem Doktorem :twisted:

Nie zapomniałam o szczegółach historii ;)
Czy na własność chcę... oj, nie wiem. Ładna krowa z niej, ale mam już dwa takie, które terroryzują moją biedną białą córeczkę...
A bliższą znajomością to Ty mnie, proszę, nie strasz! :strach:

No i kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]