Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 22:55 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Walczę teraz o aparat z moim ex :roll: Nie umiem żyć bez aparatu. Dziś np zrobiłam cudne zdjęcie Maniowi. Niestety telefonem do którego nie mam kabla ;/ Postaram się coś wykombinować i je jakimś cudem wrzucić. To dopiero jest rozczulająca fotka :)
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto lut 16, 2010 23:25 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Dorosly kocur niekoniecznie musi znaczyć. Jeden z moich rezydentów nigdy nie nasikal 'pokątnie' w domu przed kastracją. Na spacerze potrafil sikać 15 razy! Tępil za to inne koty - nawet panienki :mrgreen: A obecnego mlodszego, kiedy nabral samczego zapaszku, to już na potęgę. Po kastracji na szczęście mu opadlo z agresją.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 17, 2010 17:47 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Zabrałam dziś Stefana na dwór, bo taka ładna pogoda. Zazwyczaj musze go ganiać żeby go zabrać do domu. Dziś kucnęłam a on wskoczył mi na kolana :mrgreen: Greckie koty nie lubią śniegu, oj nie lubią :ryk:

co do kastracji - Stefan też jeszcze nie znaczy, ale muszę go ciachnąć ze względu na to, że często gdzieś z kotami jeżdżę i było by ryzyko, że popsiukał by znajomym mieszkanie, a wtedy dostalibyśmy zakaz wstępu :roll:
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 12:38 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Stefan będzie ciachany w poniedziałek. Nie wiem jak się do tego ustosunkować. Troche mi smutno.
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 12:44 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Dobrze będzie :ok:
Stefanowych jajek Ci żal? :twisted: 8)
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Sob lut 20, 2010 12:47 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Nom, żal mi jego jajek, bo to kot z naprawdę rewelacyjnym charakterem i boję się że mu z jajkami przepadnie tez ten charakterek :roll:
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 13:46 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

hej, charakterek ma w głowie nie w jajkach, nie martw się.
Mój bojowy i dominujący Wacław został taki po amputacji jajek.
Jasio jak był pierodołkiem tak jest.
Obaj, mimo braku jajek mają"jaja".
A Jasio nawet seksualizował się z moją nieletnią tymczaską.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob lut 20, 2010 14:24 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Anda pisze:A Jasio nawet seksualizował się z moją nieletnią tymczaską.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 15:00 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Zgorszyłam się :wink: :mrgreen:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Sob lut 20, 2010 15:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

DD czy ja dobrze rozumiem...wykastrowany kocur sie seksualizował? :roll: Jak to możliwe.... :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lut 20, 2010 15:24 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Tak sobie myslę .... Stefan czasami myje Maniusia TAM 8O Może to też jest to seksualizowanie się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 15:34 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Miss pisze:Tak sobie myslę .... Stefan czasami myje Maniusia TAM 8O Może to też jest to seksualizowanie się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

z cała pewnoscią z cała pewnoscią
seksualizowanie ma rózne oblicza :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lut 20, 2010 15:52 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Z tego myślenia o Stefanie nie napisałam jak tam Maniowe oko.
Nie byliśmy w tym tygodniu u dr Balickiego, bo nie miałam transportu ani $$$.
Szwy ściągnełam mu sama. Kiedyś sciągałam szwy TŻowi z czoła więc wiedziałam co robię.
Dalej aplikuję mu do oczu to wszystko co dr przepisał i dodatkowo przemywam świetlikiem.
To oczko po operacji ma ciut inne zabarwienie. Zdrowe jest ładne, czyste i zielone, a to po operacji takie hmm żółtawe. Będę się starała wybrać do dr w przyszłym tygodniu. Niepokoi mnie to że te oczka mu strasznie łzawią. Dr powiedział że on ma herpes, ale za bardzo nie wiedziałam o co mu chodzi. Co do leczenia Mania homeopatykami na kiwanie, to chyba zrezygnuję. Manio powoli zaczyna wskakiwać na różne rzeczy. Skacze jak szalony, tylko czasami się wywraca :twisted: Nawet wibryski mu się wyprostowały i nie wygląda już jak samuraj. :wink:
Musze mu porobić fotki "w akcji" :)

EDIT: na herpes dostał zastrzyki. 2 albo 3 nie pamiętam
Obrazek

Miss

Post » Sob lut 20, 2010 16:32 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Jasiek ma wycięte jajka, nie prącie.
Pierwszy raz go widziałam jak łapał za kark malutką Ziulę ok 5 mies. i wykonywał ruchy frykcyjne.
Widziałam, że nie wie co sie z nim dzieje :? Był tym swoim zachowaniem zdziwiony.

Ziulka też: tu malusia atu ogon w górę i w bok i miziu, miziu.

Udawało mi się ich rozdzielić kilka razy. Ale z drugiej strony ona tak chciała się przytulać do niego i tak ładnie się bawili.
No i któregoś razu nie upilnowałam, Ziulka została potraktowana bardzo boleśnie po okolicach odbytu.
Wet potwierdził uszkodzenia i mówił, ze to się zdarza niedoświadczonym kocurom.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob lut 20, 2010 17:17 Re: Niepełnosprytny Maniuś - zesikał mi się na łóżko !!!!!

Anda trzeba kogoś na Ciebie nasłać 8O żeby nieletni takie rzeczy wyprawiali :?: :!:

A swoją drogą takie zachowanie u kastrowanego kocura wydaje mi się dziwne. Przecież popęd bierze się u samców z testosteronu, a testosteron z jąder.
Ciekawą historię słyszałam ostatnio u weta:
Starsza pani znalazła małą kice na działkach około 3m. W wieku 6-7mcy zanieśli kicię na sterylkę. O otwarciu okazało sie że ona nic w środku nie ma. Macicy, jajników - niet! Zasyli kotkę po 2 miesiącach koteczka dostała rujki. Wet twierdzi, że ona może gdzies mieć malutki, niedorozwinięty jajniczek który produkuje hormony i stąd rujka. Kotkę będą otwierać jeszcze raz :roll:
Obrazek

Miss

[poprzednia][następna]