Kotka dostała antybiotyk i będzie go dostawać jeszcze 2 razy co dwa dni.dostała też kroplówkę nawadniającą.Po lekach poczuła się lepiej i nawet na chwilę wyszła ze swojego zakątka-wcześnej po prostu siedziała w nim wypęta tyłkiem do świata.Agresji zero,daje ze sobą zrobić wszystko nawet wszelkie zabiegi lecznicze.Imię jeszcze nie wybrane,ale mówią często o niej Negatyw,bo jest odwrotnością Kapi-Biało-czarnej(tylko ogon obie mają czarny).
Podziękuj Rodzicom za DT jeszcze raz, jestem ogromnie wdzięczna, że zdecydowali się dać tej kiciuni szansę. Tak jak gienia mówiła - kota jest przesłodka, uosobienie lagodnosci... Ciekawa jestem, jak zrobic damskie imie ze slowa Negatyw Moze Klisza?:D Kliszka.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki.... Franuś [*] w moim serduszku na zawsze Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam... Bokiruniu [*] dziękuję...
Wieści z frontu:zawartość kuwety wzorowa(ale oczywiście kotka będzie odrobaczana jak wyzdrowieje),apetyt szalony,kotka odżywa,zaczyna z ciekawością zwiedzać pokój i już nie ma potrzeby być ciągle w ukryciu.Odkryła,że parapet i telewizor są fajniesze do spania
Byłam dziś u rodziców.Kotka już coraz śmielsza.daje się bez problemu głaskać i brać na ręce,choć woli być głaskana w swym kąciku.Mruczy,wywala brzuszek do głaskania:)