Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:marija pisze:I od nas, z centralnej Polski, mnóstwo kciuków i ciepłych myśli![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny, pisałam do jessi pw z pytaniem, czy tym dzieciom coś by może sprezentować. Odpisała, że przydałyby się jakieś drobiazgi, żeby ugruntować w nich te dobre wzorce, żeby kolejny raz (oby go nie było) zachowały się też jak na ludzki gatunek przystało
. Tylko, że ja niedzieciata i kompletnie nie wiem, co takim dzieciakom się teraz podoba, co jest na topie, z czego by się cieszyły...Podrzucicie jakieś pomysły
A ja myslę,że dzieciakom można zrobić paczki ze słodyczami ale ważniejsze jest żeby docenić ich postępowanie.
Można przygotować np. dyplom lub poprosić wrocławski TOZ o podpisanie takiego oficjalenego pisma z podziękowaniami i wysłać lub zanieść do szkół tych dzieci. Myślę, że jak zostaną docenione na forum szkoły, klasy to dodatkowo może zachęcić inne dzieci do pomocy zwierzakom. Co do TOZu to moge sie tym zająć i przygotowac cos takiego. Trzeba tylko jakoś ustalic przez Panią Lilę gdzie te dzieciaki sie uczą. Myślicie że byłby to dobry pomysł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nitka30 i 81 gości