Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AccuSync pisze:Kot zginął ale po poszukiwaniach został znaleziony u innej rodziny i tam pozostał. Informowałam Państwa, że mieszkam w domu z ogrodem i ten kot został wytypowany przez PAŃSTWA ORGANIZACJĘ jako nadający się do takich warunków. Więc nie rozumiem dlaczego teraz nagle dowiaduję się z forum, że jestem be i fe bo nie uważam za stosowne zabezpieczać okien. No cóż sami Państwo wydają o swojej działalności opinię.
AccuSync pisze:Oto mail, który do Państwa wysłałam:
Witam,
poszukuję kota do domku jednorodzinnego. Mieszkanie jest na parterze, dom z
ogrodem. W domu jest małe dziecko (na pierwszym piętrze więc kot nie będzie miał
z nim częstego kontaktu - przynajmniej dopóki bratanica nie podrośnie. W
przyszłości planujemy zakup psa. Kot może być do "podleczenia". Bardzo proszę o
kontakt.
pozdrawiam
i odpowiedź
Witam,
Kikur idealnym kandydatem jest bo jest mega miziakiem. W dodatku zabrany z domu,
w którym jest 5 psówJeśli jest Pani zainteresowana kociakiem, zapraszam do
poznani go osobiście![]()
Pozdrawiam
AccuSync pisze:Kot zginął ale po poszukiwaniach został znaleziony u innej rodziny i tam pozostał. Informowałam Państwa, że mieszkam w domu z ogrodem i ten kot został wytypowany przez PAŃSTWA ORGANIZACJĘ jako nadający się do takich warunków. Więc nie rozumiem dlaczego teraz nagle dowiaduję się z forum, że jestem be i fe bo nie uważam za stosowne zabezpieczać okien. No cóż sami Państwo wydają o swojej działalności opinię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości