[WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 13:46 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Gadałam w sprawach kocio-psich.. :oops:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lut 16, 2010 13:56 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Może przeczytaj dokładnie to co napisałam?

widocznie tępa jestem, ale super że sobie radzisz, moja pomoc widze zupełnie zbędna
AnielkaG

Post » Wto lut 16, 2010 14:00 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

AnielkaG pisze:

widocznie tępa jestem, ale super że sobie radzisz, moja pomoc widze zupełnie zbędna

Nie wiem jaka jesteś, nie znam Cię :wink:

Ale widzę, że mieszkasz na Mokotowie. Jeśli dostanę cynk o tym kocie, a sama na CITO nie będę mogła jechać, mogę liczyć na Twoją pomoc? (jeśli Ty będziesz oczywiście mogła)?

Podasz kontakt do siebie na PW?

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto lut 16, 2010 22:51 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

jeśli nikt zmotoryzowany się nie znajdzie to środa-czwartek mogę kota zabrać metrem. z racławickiej do boliłapki niedaleko.

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Wto lut 16, 2010 23:44 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

omg... mogę zabrać tego kota samochodem w środę albo czwartek, tylko pytanie czy się pokaże znowu :(
do jakiej "firmy" on przychodzi? komenda straży granicznej? jakiś sklep na bazarku? wydział komunikacji? teren metra racławicka może być dość rozlegle pojmowany...
pytam bo to determinuje porę w której kot może być zauważony, zaopiekowany i wydany do transportu.
Jak bazar, to chyba tylko do 18.

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Wto lut 16, 2010 23:53 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

AnielkaG napisał(a):
Cytuj:
Jeśli się tylko pojawi, pracownicy tej firmy będą mnie informować.

gdzie jest ten kot?

hmm, widzę że jest nas dwie :?
AnielkaG

Post » Śro lut 17, 2010 8:19 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Dziewczyny- powymieniajcie sie najlepiej nr tel na PW.

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Śro lut 17, 2010 12:49 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Udało mi się dowiedzieć, że kot/koty zamieszkują opuszczony szpital oraz teren budowy. I ten potrzebujący również tam był widywany.
Namówiłam Piotra, żebyśmy się dziś wieczorem tam wybrali. Pojedziemy pokociamy, zabierzemy na wszelki wypadek sprzęt łapankowy.
Wiem, że teren szpitala jest strzeżony, mam nadzieję, że będziemy mogli wejść za ogrodzenie.
Załączam mapę, gdyby ktoś miał ochotę na spacer.
Szukamy klasycznego pręgowanego buraska.
Obrazek

_kathrin

Post » Śro lut 17, 2010 18:51 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

8O toż to jest ze 30 minut pieszo od metra racławicka, albo lepiej!
dobrze że wczoraj nocą kiciać nie poszłam, bo bym się nakiciała na próżno. Dziś nie mogę. Jutro na kicianie się nie zgłaszam bo remont robię, ale jakby transport był potrzebny to się oderwę.
Dzwonić proszę na 605 728 828.

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Śro lut 17, 2010 19:12 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Firma jest bliżej metra, a na mapie zaznaczyłam miejsce, gdzie koty podobno mieszkają.
Takie dostałam info.

No nic. Czekam na Piotra i jedziemy. Czuję się jakbym szukała igły w stogu siana.

_kathrin

Post » Śro lut 17, 2010 23:47 Re: [WAWA] OKOLICE METRA RACŁAWICKA_ KOT CZEKA NA RATUNEK !!!!!

Nie było buraska. Szkoda.

_kathrin

[poprzednia]