Szylkretki są piękne-76.Proszę o zamknęcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 21:10 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

OKI pisze:
kalair pisze:
OKI pisze:Mrrrauuuu, taka to pożyje :ryk:

C'nie? Ehh..być czasem kotem.. :twisted:

Dzisiaj wyjątkowo jej zazdroszczę :lol:

No to kochana, na dywanik, rączki do góry, i ja zaraz przyjadę Cię pofocić! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 16, 2010 21:11 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kropkaXL pisze:
kalair pisze:
kropkaXL pisze:Obrazek
Obrazek
O matko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Cioteczka co przez to chciala powiedzieć? :mrgreen: :lol: :1luvu: :1luvu:

To z zachwytu!-taki kocio przeszczęsliwy!!!!!!!-cudny widok!

:lol: :lol: To rozumiem Ciociu kochana! :1luvu: No, jeszcze więcej jedzonka bym mogła dostawać! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:12 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

A mogą być łapki do góry Kalair ? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 16, 2010 21:13 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:No to kochana, na dywanik, rączki do góry, i ja zaraz przyjadę Cię pofocić! :ryk:

Nie mam dywanika... wywaliłam... Szelma sobie na nim kuwetę urządziła :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 16, 2010 21:20 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

OKI pisze:
kalair pisze:No to kochana, na dywanik, rączki do góry, i ja zaraz przyjadę Cię pofocić! :ryk:

Nie mam dywanika... wywaliłam... Szelma sobie na nim kuwetę urządziła :ryk: :ryk: :ryk:

to jak na moim łazienkowym Neryś :roll:

Bry wieczór Kretkowo :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lut 16, 2010 21:21 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

ja lubie cos w rodzaju poradnictwa psychologicznego, lubie jak cos sklania do takiej jakby pdrozy w glab siebie, lepszego samopoznania. Nienawidze ksiazek z opisami rozleglymi typu: laka byla duza, trawa zielona w odcieniu oliwki, wysoka, zdzbla trawy dlugie, chude, ostre, kwiaty fioletowe jak bez platki o nieregularnych ksztaltach, jedne duze grube, drugie male, cienkie i delikatne...
Wiecie o co chodzi... Na cholere mi az takie szczegoly, zanim dojde do sedna sprawy ksiazka juz mnie nudzi i laduje w najcielmiejszym, najtrudniej dostepnym kacie w domu :D Dla mnie to nie jest wazne, wstep ma byc krotyki a zarazem tresciwy zacecajacy do dalszej lektury, to ma byc maly skrot tego, co znajde dalej: gdzie dzieje sie akcja, w jakim czasie, glowni bohaterowie, watki... reszta mi wisi i powiewa, nie jest istotna! Ja chce znac konkrety a nie bzdety! A moze ja sobie ta kwiecista, sloneczna, ogromna lake chce wyobrazic inaczej?! Inne kwiaty, inny kolor/odcien trawy... Dlatego miedzy innymi nie cierpialam lektur szkolnych :twisted:

oooooooo, dobry pomysl dla kociarza na jutrzejszy Dzien Kota-talia kocich kart z ponizsza kocia Dama :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 16, 2010 21:23 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

bubor pisze:A mogą być łapki do góry Kalair ? 8)

Przewiduję niespodziankę! :D
OCZYWIŚCIE!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:24 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

OKI pisze:

Może być bez dywanika! Byyle rączki w górze i wyciąg! :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:25 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

alus1 pisze:
OKI pisze:

to jak na moim łazienkowym Neryś :roll:

Bry wieczór Kretkowo :mrgreen:

Bry bry Aluś!
A poatawilaś Nerysiowi PORZĄDNĄ kuwetkę? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:26 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:
OKI pisze:

Ja chętnie, tylko zadepczą mnie paskudy :twisted:

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 21:28 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Kociara82 pisze:ja lubie cos w rodzaju poradnictwa psychologicznego, lubie jak cos sklania do takiej jakby pdrozy w glab siebie, lepszego samopoznania. Nienawidze ksiazek z opisami rozleglymi typu: laka byla duza, trawa zielona w odcieniu oliwki, wysoka, zdzbla trawy dlugie, chude, ostre, kwiaty fioletowe jak bez platki o nieregularnych ksztaltach, jedne duze grube, drugie male, cienkie i delikatne...
Wiecie o co chodzi... Na cholere mi az takie szczegoly, zanim dojde do sedna sprawy ksiazka juz mnie nudzi i laduje w najcielmiejszym, najtrudniej dostepnym kacie w domu :D Dla mnie to nie jest wazne, wstep ma byc krotyki a zarazem tresciwy zacecajacy do dalszej lektury, to ma byc maly skrot tego, co znajde dalej: gdzie dzieje sie akcja, w jakim czasie, glowni bohaterowie, watki... reszta mi wisi i powiewa, nie jest istotna! Ja chce znac konkrety a nie bzdety! A moze ja sobie ta kwiecista, sloneczna, ogromna lake chce wyobrazic inaczej?! Inne kwiaty, inny kolor/odcien trawy... Dlatego miedzy innymi nie cierpialam lektur szkolnych :twisted:

oooooooo, dobry pomysl dla kociarza na jutrzejszy Dzien Kota-talia kocich kart z ponizsza kocia Dama :ryk:

Takiego czegoś też nie lubię! 8) W każdym razie bez przesady. Z tym, że książka to książka, z reguly opis jest, bo tego nie możesz zobaczyć na ekranie, a trudno wszystko pozostawić wyobraźni, zwłaszcza, jeśli to coś istotnego dla fabuły.
Hmmm..mimo mojej miłości do książek, za lekturami też nie przepadałam.. Za to ze szkolnej biblioteki przeczytałam wszystkie baśnie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:29 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

OKI pisze:
kalair pisze:
OKI pisze:Nie mam dywanika... wywaliłam... Szelma sobie na nim kuwetę urządziła :ryk: :ryk: :ryk:

Ja chętnie, tylko zadepczą mnie paskudy :twisted:

Spoko, pozostaw to mnie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 16, 2010 21:33 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:Spoko, pozostaw to mnie! :mrgreen:

To zapraszam :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 21:39 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:
bubor pisze:A mogą być łapki do góry Kalair ? 8)

Przewiduję niespodziankę! :D
OCZYWIŚCIE!

Obrazek

:twisted:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 16, 2010 21:43 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

OKI pisze:
kalair pisze:Spoko, pozostaw to mnie! :mrgreen:

To zapraszam :ryk: :ryk: :ryk:

Się szykuję! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]