Sihaja pisze:Ano zmęczona.
Ale zdjęcia kotków pooglądałamIrysia pięknie wychodzi na zdjęciach
Pa
Irisia dziękuje i przesyła Cioteczce buziaczki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Ano zmęczona.
Ale zdjęcia kotków pooglądałamIrysia pięknie wychodzi na zdjęciach
Pa
kropkaXL pisze:kalair pisze:Trudno mi się wypowiedzieć.. Nie znam najnowszych.![]()
Czytać uwielbiam. Nawet wręcz pochłaniam książki.Sporo mam książek, ale sporo zutylizowałam. Lubię Ludluma, Kinga, Artura C. Doyla, A. Christie, i wiele wiele innych.
Ja za Kingiem nie przepadam-z pisarzy horrorów uwielbiam Koontza,z przygodowo-sens. min Cusslera, Bagley'a, Ludluma.Z plskich pisarek-Grocholę, Matuszkiewicz,Szwaję.
No nie sa to lektury na najwyższym poziomie,ale wolę taką rozrywkę ,niż ślęczenie nad ambitniakami i dociekanie:"co autor chciał powiedzieć..."
kropkaXL pisze:Lśnienia nie czytałam,ale oglądałam film i właśnie on mnie tak zniechęcił-nie lubię Nicholsona,ale czytałam Miasteczko Salem,Misery i cos tam jeszcze-już nie pamiętam!
Higginsa tez mam,ale ostatnio czytałam Dana Browna- Zaginiony symbol-własciwie wszystkie jego książki-oprócz Cyfrowej Twierdzy -podobają mi się!
kropkaXL pisze:Pierwszą znana książką Dana Browna jest "Kod da Vinci",potem "Anioły i demony"-na pewno obiło Ci sie o uszy-jak Ci sie uda wypożyczyć-przeczytaj-myślę,że Ci się spodoba!!!
kalair pisze:Ja się jeszcze troszkę poprzeciągam..
kropkaXL pisze:kalair pisze:Ja się jeszcze troszkę poprzeciągam..
O matko![]()
![]()
![]()
Tyzma pisze:kalair pisze:Ja się jeszcze troszkę poprzeciągam..
i tak oto została stworzona nowa dama do talii kart
OKI pisze:kalair pisze:Ja się jeszcze troszkę poprzeciągam..
Mrrrauuuu, taka to pożyje
kalair pisze:OKI pisze:Mrrrauuuu, taka to pożyje
C'nie? Ehh..być czasem kotem..
kalair pisze:kropkaXL pisze:kalair pisze:Ja się jeszcze troszkę poprzeciągam..
O matko![]()
![]()
![]()
A Cioteczka co przez to chciala powiedzieć?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: paulaxoxo, Silverblue i 77 gości