kropkaXL pisze:A palunie na przednich łapkach jakby w mleczku umoczone![]()
Cześć Kasiulka! Jesteś już w domku!

Albo w śmietance moczone!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:A palunie na przednich łapkach jakby w mleczku umoczone![]()
kropkaXL pisze:Jestem już Bożenko!-własnie wróciłam od Braciszków,teraz sobie śledzie robie na jutro-w śmietance-mmmmm-pycha!!!
kalair pisze:kropkaXL pisze:Jestem już Bożenko!-własnie wróciłam od Braciszków,teraz sobie śledzie robie na jutro-w śmietance-mmmmm-pycha!!!
A jak braciszki koffane? Ponosiłaś bąbelki?Byle bez przesady, one przeciez ciężkie kocusie.
![]()
W śmietance, albo...w wacie cukrowej..
anulka111 pisze:tej to dobrze, a Iriska gdzie???
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Jestem już Bożenko!-własnie wróciłam od Braciszków,teraz sobie śledzie robie na jutro-w śmietance-mmmmm-pycha!!!
A jak braciszki koffane? Ponosiłaś bąbelki?Byle bez przesady, one przeciez ciężkie kocusie.
![]()
W śmietance, albo...w wacie cukrowej..
Potrzymałam na kolankach,poprzytulałam,poszeptałam do uszek,a one mruczały i tarły pysiami o moje ręce!
Bożenko-śledzie w wacie cukrowej????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze::ryk:![]()
![]()
-bo ja napisałam,że robie na jutro sledzie w smietanie,a Ty potem napisałas,alechyba odnośnie łapeniek,że w smietance,albo w wacie cukrowej i wyszło,że to o sledzie chodzi
![]()
![]()
![]()
![]()
A burasiom szepczę o tym,że cioteczki starają się,żeby znalazły domek,zeby juz nie były smutne,zeby miał je kto kochać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Marmotka, nfd, Paula05, pibon i 109 gości