Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2010 7:04 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

czy jest ktoś kto posiada stały dostęp do internetu i mógłby zająć się bazarkami dla Never? Ja od poniedziałku będę bardzo zajęta i nie będę miała czasu na zajmowanie się niczym innym poza swoimi obowiązkami, których do czerwca mam ogromnie dużo :(

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Sob lut 13, 2010 11:32 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Podrzucę chociaż... :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lut 14, 2010 15:40 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

hop braciszkowie :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lut 14, 2010 17:44 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

bracia wczoraj odjaczeni, zabieg byl robiony w lecznicy na Wilczyckiej. Wczoraj po zabiegu przeszli samych siebie jesli chodzi i miziastość i wchodzenie na mnie. Wszystko jest, ok, dzisiaj juz szaleli. Bułek lepiej przeszedł zabieg, szybko się wybudzil, szybciej odzyskał sprawnosc, Kuterkiem bardziej zarzucalo. Kochani są strasznie... niestety nie bylo testow tylko na FIV, lecznicy nie oplaca sie takich kupowac, wiec podczas narkozy zrobiliśmy im testy podowjne - oczywiście negatywne, ale ... ja wolę wiedziec, przyszly domek, jak sie wreszcie znajdzie, też powienien byc tego swiadomy. Dostali jeszcze kroplowki, na wszelki wypadek, w związku z wynikami krwi. Ale - jak tweirdzi wetka - razej wszystko jest ok, nie mają wad genetycznych. Warto im pobrac mocz do badania, ale nie dalo się tym razem.
Tylko Zoe bardzo, bardzo rozdrażniona.... Gdyby nie ona, nie wiem czy mialabym serce ich oddac.....ale Zoe skutecznie trzyma mnie w pionie!

Tytuł zmieniony... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon lut 15, 2010 14:16 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

co do Zoe ,ostatnio dowiedziałam się że jest jedzonko suche dla
humozastych kotów ,są tam różne zioła oczywiście karma jest sucha Royal
coś tam ,moja fuczaca paniennka pozarła bardzo chętnie ,inne koty tez
i nie wiem czy to tak szybko podziałało ''DO SERCA PRZEZ ZOŁĄDEK ''
kicia przyszła spac ze mną 8O a nie robiła tego od listopada jak maluchy
pokazały sie w domu :) ,dwa dni i kot inny taki jak przed dokoceniem rewelka
to tyle spróbuj u wet,są napewno próbki :ok:
śliczne futerko ma Bułek
pozdrawiam chłopaków :ok: :kotek:

iwona66

Post » Pon lut 15, 2010 18:02 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Daj prosze znac jak sie ta karma nazywa?

Co do kotkow- bardzo bym chciala, zeby znalazl sie dom dla dwojki. Jesli w najblizszym czasie sie tak nie stanie, bede musiala wydac Kuterka - ruszyly juz ogloszenia, ja tez pryam i szukam. Szkoda by bylo, Bulek jest do Kuterka bardzo, ale to bardzo przywiązany, tluką się, to fakt, ale poza tym bardzo się kochają, Bułcio jest strasznie w Kuterka wpatrzony....

Never

Post » Pon lut 15, 2010 18:18 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Royal Calm ,wet napewno będzie miał próbki ja swoim zamówiłam
braciszkowie szukają domku :kotek: :ok:

iwona66

Post » Pon lut 15, 2010 19:28 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Szukają, i to bardzo! O karmę się zapytam, i to zaraz nawet pojadę do sklepu...

Moze Dragonfly wstawi niebawem filmiki z braćmi, moze ktoś się zakocha.....

Never

Post » Wto lut 16, 2010 17:51 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Szukałam wczoraj tej karmy, nie znalazłam, nikt o niej nie slyszał :(
Wczoraj rano byla katastrofa, spóżniłam sie do pracy z powodu Kuterka i Zoe :( Za to wieczorem byly prezenty (żarcie i zabawki) i naprawdę było fajnie, nawet przez jakiś czas leżala na mnie Zoe (na brzuchu) i Kuter (na szyji). Kuter tak strasznie się przytulał... a nad ranem Bułcio dał popis czułości... Bułcio pokochał budkę od Dragonfly i lubi w niej teraz spać, ale nad ranem biegnie z krzykiem do mnie i pokazuje, jaki z niego pieszczoch 8)

Never

Post » Wto lut 16, 2010 17:58 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

jak tylko dotrze moje zamówienie odsypię dla twojej kiciusi :kotek: :ok:

iwona66

Post » Wto lut 16, 2010 18:18 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

iwona66 pisze:jak tylko dotrze moje zamówienie odsypię dla twojej kiciusi :kotek: :ok:

lepiej po prostu daj zanć, gdzie mogę kupić :D - tak jak pisalam wcześniej, teraz dam sobie radę z utrzymaniem tymczasów, grunt, zeby nie chorowały....
I zeby znalazł się domek, ktory je pokocha...

Never

Post » Wto lut 16, 2010 18:26 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

napoczatku niech kotka spróbuje ,w necie jest taniej niz u weta

iwona66

Post » Wto lut 16, 2010 20:29 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Właśnie wysłałam dwa maile ze zdjęciami kotków ....

Na moje konto wpłynęło 10 zł od Dragonfly za moje bazarki 8) Jak tylko cos jeszcze spłynie z z bazarków, zrobię kolejny przelew do avlid.

Przekazałam ostatnio na bazarek obraz, pewnie się pojawi... Jesli znajdzie się nabywca, chcialabym pieniędze z niego przeznaczyć na spłatę długu za ostatnie badania braci w lecznicy.

Mam też do wystawienia torbę z kotami, ręcznie szytą, kupioną kiedyś na KB i nigdy nie noszoną.. Niestety nie mam nawet jak zrobić jej zdjęcia, czy moze znalazłby się ktoś, kto by chcial ją wystawić w moim imieniu?

Never

Post » Wto lut 16, 2010 23:53 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

potrzebny dobry człowiek, który zajmie się bazarkami. Ja od następnego tygodnia będę korzystać z Internetu tylko na uczelni, a mieszkać będę poza domem. Dlatego jeśli ktoś może to błagam niech pomoże Never z bazarkami, bo ja nawet nie mam jak na pocztę pójść

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

[poprzednia][następna]