Moderator: Estraven
teresa1950 pisze:Śliczny,mądry koteczek.Uwięzili kotka,to co miał biedny robić?Bronił się jak mógł.Wielkie rzeczy -autostrada.![]()
![]()
![]()
Wiedzialam, ze mnie zrozumiecie!anulka111 pisze:Biedny uciemięzony koteczek, obstawiam ,ze drzwiczki zniszczone w slusznym protescie![]()
No noAvian pisze:Birfanka pisze:A co zrobila podrozna Koalicja???
Przebil ja czy nie?
Nie przebił
Birfanka pisze:(...)
A co Fredzio-Horacy wyczynia w podrozy?![]()
Same wyczyny wokalne, czy do lapoczynow tez dochodzi???
Wojtek pisze:Birfanka pisze:(...)
A co Fredzio-Horacy wyczynia w podrozy?![]()
Same wyczyny wokalne, czy do lapoczynow tez dochodzi???
Ogranicza się do wycia
Monostra koalicja powinna Ci pomnik za cierpliwosc wystawicMonostra pisze:Biedny, uwięziony Pupusz! Mądry kotek, wiedział za co szarpać.
Moje na szczęście na pomysł demolowania transporterów nie wpadły, uff, więc był lepszy.
Koalicjanci jeżdżą często, więc parę numerów się zdarzyło. Sybi wył podczas swojej pierwszej jazdy 1,5 h bez przerwy. Po półgodzinie dołączył zdenerwowany, a zwykle spokojny, Moher. Stereo kocie w zamkniętej puszcze wwiercało się w mózg. A Trykot zwykle stosuje broń biologiczną, rzadką
. Przebieranie i mycie długowłosego kota w zamkniętym aucie (żeby nie wywiał) wymaga cyrkowych zdolności. Rekord padł, gdy na odcinku 1,5 km rzygnął, kupnął i siknął - nie jednocześnie w żadnym wypadku, za każdym razem poczekał na czysty kocyk
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 233 gości