Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 14, 2010 17:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Właściwie teraz i na mieście przydadzą się rakiety :lol:
A co do schroniska: Ulla, znając Twoje świetne warunki mieszkaniowe, mogłabyś być super wypasionym domkiem tymczasowym :mrgreen: Co Ty na to? Koty się ucieszą...
Gdybym miała więcej niż jeden pokoik i troszkę funduszy, pewnie sama bym chciała być DT...
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie lut 14, 2010 18:08 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:...A co do schroniska: Ulla, znając Twoje świetne warunki mieszkaniowe, mogłabyś być super wypasionym domkiem tymczasowym :mrgreen: Co Ty na to? Koty się ucieszą...
Gdybym miała więcej niż jeden pokoik i troszkę funduszy, pewnie sama bym chciała być DT...

Jasne, jasne :lol: .
Warunki to ja mam najwyżej na 2 koty, nie więcej 8O :strach: .
Ale gdybym miała domek, to też chętnie zostałabym DT :mrgreen: .

Arsnova pisze:Właściwie teraz i na mieście przydadzą się rakiety :lol:

Tak nas zasypało przez ostatnie 2 dni, że pewnie i rakiety nie pomogą... 8O
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Nie lut 14, 2010 20:32 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Słodkie walentynkowe buziaczki dla naszej Cioci i Kuzyneczek :1luvu:
Puma i Pepsi

Obrazek

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie lut 14, 2010 22:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Piękne foteczki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 14, 2010 22:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziękujemy bardzo Nanetko i Izuś! :1luvu: :D
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon lut 15, 2010 10:11 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziewczyny, proszę, kto jeszcze nie zagłosował na Elę (forumową Rustie) w ankiecie KrakVetu - niech to zrobi! Od Was zależy, czy ta niezwykła dziewczyna dostanie wsparcie na swoją działalność!
:ok: viewtopic.php?f=1&t=107090

Arsnova

Post » Pon lut 15, 2010 17:19 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Dziewczyny, proszę, kto jeszcze nie zagłosował na Elę (forumową Rustie) w ankiecie KrakVetu - niech to zrobi! Od Was zależy, czy ta niezwykła dziewczyna dostanie wsparcie na swoją działalność!
:ok: viewtopic.php?f=1&t=107090

:ok:

nanetka

Post » Wto lut 16, 2010 9:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Rustie wygrała - tzn zostałą kandydatem Miau :ok: Teraz będzie głosowanie w Krakvecie. Proszę, głozujcie na Rustie (bannerek w podpisie)
A co u Was, Ulla?

Arsnova

Post » Śro lut 17, 2010 13:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gosiu, zagłosowałam! :ok: :D.
A u nas nic nowego. Panienki grzeczniutkie i kochane, Gagunia w fazie nielania, więc sielanka :D.

Z Okazji Święta Kota, życzymy wszystkim ogonkom samych miłych chwil w życiu, zawsze pełnej miseczki i wyrozumiałości Dużych :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro lut 17, 2010 17:23 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Przesyłamy słodkie buziaczki naszym kuzyneczkom z okazji Dnia Kota! :1luvu:

nanetka

Post » Śro lut 17, 2010 18:12 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ukłony od Cesarzowej dla miłych Poddanych :1luvu:

Arsnova

Post » Nie lut 21, 2010 12:22 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Co z Wami, Ulla? Czyżby komputer wciągnął Cię do środka :D ?
Wiem, teraz przyszedł PITów czas...

Arsnova

Post » Nie lut 21, 2010 14:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ullaaaaaa!!!!!!!!
No tak, gorący okres PITów, ale bez przesady :mrgreen: :twisted:

nanetka

Post » Nie lut 21, 2010 15:18 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witajcie Cioteczki! :D
Może to nawet nie PITy, ale jakaś taka jestem ostatnio zaganiana, albo niezorganizowana :twisted: . No a do tego jeszcze ZIO... :mrgreen:
U nas wszystko w porządku! :ok: :D
Koteńki grzeczne, Gagunia nie leje, ślicznie je, w ogóle obie są od jakiegoś czasu przekochane! :1luvu:
Wczoraj byłam świadkiem takiej oto scenki rodzajowej :D :1luvu: .
Ułożyłam się w fotelu, przykryłam pledem, bo chciałam spokojnie obejrzeć sobie skoki Małysza. Zaraz na kolana wtargnęła mi Niunieńka, wymościła się i ułożyła na mnie swoje tłuściutkie ciałeczko :roll: :lol: . Po chwili, gdy zobaczyła to zazdrośnica Gagunia, też wskoczyła na mnie i zaczęła się układać obok Niuni :roll: :lol: . Najpierw mnie poudeptywała z wielkim zaangażowaniem, dała mi buzi, powąchała Niunię i zaczęła jej myć grzbiecik! :lol: 8O :1luvu:.
A że jest co myć, zajęło jej to chyba z 10 min! 8O . Niunia nie reagowała, a ja nie wiedziałam, czy mam oglądać Małysza, czy patrzeć na koteńki moje kochane! :1luvu:
Potem położyła się na mnie koło Niuni, a ja zostałam w ten sposób przygwożdżona do fotela :lol: .
Ale było to cudne!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie lut 21, 2010 15:47 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

:1luvu:

nanetka

[poprzednia][następna]