Susie i Hasan,kocie love story.Jest i synuś (adoptowany!)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 5:29 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

witam koty o poranku :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lut 16, 2010 9:32 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea, krece aparatem, ale jak przerzucam na komp, to moge odtwarzac tylko w programie Quick Time :(

no, cos z tym zasikaniem jest na rzeczy.... jesli czlowiek sie z tym zmaga, zamiast wyrzucic szczocha na snieg, to znaczy, ze jest fajową osobą, a fajowa osoba nie moze nie miec poczucia humoru ;))) zreszta... jak rece opadają, niektorym to i nawet rura zmieknie, to co pozostaje... tylko smiech ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lut 16, 2010 17:58 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

przedstawię tu może też Misia vel. Misioooo vel.Halo (na to ostatnie przychodzi :mrgreen: )
kot se Shreka: Ja nasikałam?! Zaraz się popłaczę
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=eyiL9LxF7q8
Na filmie Misioooo w swojej części mieszkania..za pleksą..
mniejszy to Misioooo vel.Halo - większy to poznajecie - Hasan narzeczony Zuźki :mrgreen:

Izydorka - 8O Twój wpis jest z 5 rano - ja o tej godzinie to czasem dopiero kładę się spać... :oops:
ale witam z wieczorka :wink:

Tilli - ja też miałam wcześniej aparat który kręcił te co się w Quick'u odtwarzają - ale nie próbowałam ich załadować na u tube - może You tube przyjmuje taki format, sprawdzałaś?
tillibulek pisze:no, cos z tym zasikaniem jest na rzeczy.... jesli czlowiek sie z tym zmaga, zamiast wyrzucic szczocha na snieg, to znaczy, ze jest fajową osobą, a fajowa osoba nie moze nie miec poczucia humoru ;))) zreszta... jak rece opadają, niektorym to i nawet rura zmieknie, to co pozostaje... tylko smiech ;)
[/quote]

dokładnie tak, jak już ręce opadają to tylko pusty śmiech zostaje :twisted: :twisted: :twisted:
no i zrzędzenie i utyskiwanie na forum...za co postronnych przepraszam :oops:

Jak TŻ zwróci mi aparat to załaduję cd LOVE STORY.. :mrgreen:
Pozdrówka!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto lut 16, 2010 19:02 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea, Twoje posty to nie zrzędzenie - sa blyskotliwe i zabawne - ale ja to na serio zaczynam powoli łapac dola.... Wczesniej byla tylko kanapa, potem kocyki, kawalek podlogi, a dzisiaj malo co sie nie oberwalo scierce i naczyniom na niej ulozonym... czyzby Freya tez czytala forum, wpadla do Ciebie na watek i wybrala sobie slodką Misiooo jako wzorzec do nasladowania??? 8O

nie moge w to uwierzyc... ona byla 100% kuwetkowa - rujka Ruby calkiem pomieszala jej w glowie :crying:

a jak Zuzia? kuwetkuje?

nie, nie probowalam wrzucic tych filmow na youtube.... :/ ale Twoje filmiki kocham, dawaj ich wiecej - Misiooo, ta cholera, jest niesamowicie urocza, ma takie duze oczy, takie niewinne.... :mrgreen: tez mnie rozczulila i oslabila (na mysl o jej zapędach) ;)

tillibulek

Post » Wto lut 16, 2010 21:22 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Dziękuję za miłe słowa pod adresem moich postów.. :oops:

Zuźka kuwetkuje wzorcowo...i sypia na kanapie obleczonej w gumowe prześcieradło.
napisałam na zasikanym wątku: myślę że sikanie Freyi jest zaindukowane rujkowym sikaniem Ruby - i Freyka odkryła że można sikać poza kuw.. konsekwentne stawianie jej na kuwetę jak przysiada i pędzenie jej z miejsc gdzie nasikała powinno spowodować że panna zrozumie iż tylko kuw służy do sikania...
za co strasznie mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

filmiki napewno będą, bo te 2 głupole ciągle coś wymyślają..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 16, 2010 22:35 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Misia jest śliczna!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lut 16, 2010 22:41 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea, dzieki jeszcze raz za szczegolowa opinie na temat Freyi i jej wymyslow. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Super, ze Zuzia sie uspokoila :mrgreen: :piwa: Oby nasze kociaki byly zdrowe i grzeczne (dla wszystkich odwiedzajacych ten wątek - obecnie moj ulubiony wątas :lol: ). :ok: :ok: :ok:

Rakea, pliiiz, wiecej zdjec z komentarzem i filmow okraszonych super trafnymi tytułami - czekam z niecierpliwoscia :D

tillibulek

Post » Śro lut 17, 2010 8:00 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

dzien doberek :)

tillibulek

Post » Śro lut 17, 2010 12:34 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Dzieńdobrybardzo :D

ja tylko na chwilke - obiecuję, że wrzucę dzisiaj filmik... :wink:

Ewar, Misioo może i śliczna, ale niedobrzyca 1 klasa :evil: :cry: :evil:
...Zuziak i Hasan przy niej to aniołki

:piwa: :piwa: :piwa: za grzeczność i zdrówko wszystkich kotów i ich opiekunów odwiedzających ten wątek ..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Śro lut 17, 2010 13:01 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Wiem,że Misia siusia wszędzie,ale jest ładna.Na filmie wygląda,jak Sowa Przemądrzała,ma super uszka.A Hasana kocham od dawna.

ewar

Post » Śro lut 17, 2010 14:41 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

:1luvu: glaski dla Susie, Hasana i Misiooo z okazji Światowego Dnia Kota :1luvu:

Rakea, ja bym jej te psychotropy jednak zaaplikowala... moze pobierze troche, a potem przestanie i bedzie dobrze tzn. sucho :mrgreen: :ok:

a te inne wynalazki... krople Bacha, Feliway.... probowalas?

tillibulek

Post » Czw lut 18, 2010 13:00 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

ech, Tymka też już nie ma..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw lut 18, 2010 13:28 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Smutne,prawda? Oby tylko tym oprawcom nie uszło to na sucho.

ewar

Post » Czw lut 18, 2010 14:00 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

ewar pisze:Smutne,prawda? Oby tylko tym oprawcom nie uszło to na sucho.

beznadzieja... bardzo wierzylam, ze mu sie uda :cry:

tillibulek

Post » Czw lut 18, 2010 14:10 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

straszny żal...to już 3 kotek forumowy w tym roku - Milka, Sylwia i teraz Tymek...a to dopiero luty.
Dopóki nie wzrośnie świadomość społeczna, zwierzaki będa doświadczac tego ciągle.

(niestety mam problem z kompem i nie chce mi ładować filmów - a byłoby tak dla rówmnowagi po tej smutnej wiadomości, ech...)
Obrazek Obrazek

Rakea

[poprzednia][następna]