Jednocześnie oferuję się w pomocy sreberkowej, takiej na moje możliwości, ale szczerej i radosnej

Myziaki dla wszystkich futrzastych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja również gratuluję![]()
Aha, i wrzućcie do pierwszych postów we wątkach info do PITa na 1%, z numerem KRSu najlepiej, albo chociaż link do stronki RTOZu. Ja już wysłałam
panikota pisze:OKI pisze:Ja również gratuluję![]()
Aha, i wrzućcie do pierwszych postów we wątkach info do PITa na 1%, z numerem KRSu najlepiej, albo chociaż link do stronki RTOZu. Ja już wysłałam
Podpinam się pod apel ... jak znajdziesz chwilkę Andżeliko wrzuć dokładny opis jak wypełnić PITa, żeby przekazać 1% na RTOZ, najlepiej na samej górze (na czas składania PITów), ja wtedy zalinkuję banerek do wątku, tak będzie lepiej
OKI pisze:panikota pisze:OKI pisze:Ja również gratuluję![]()
Podpinam się pod apel ... jak znajdziesz chwilkę Andżeliko wrzuć dokładny opis jak wypełnić PITa, żeby przekazać 1% na RTOZ, najlepiej na samej górze (na czas składania PITów), ja wtedy zalinkuję banerek do wątku, tak będzie lepiej
Ja bym powrzucała do maksimum wątków w pierwszym poście, do wszystkich nowych i non-stop. Na ten 1% trzeba patrzeć cały rok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, Wojtek i 43 gości