bozena640 pisze:Śliczności![]()
![]()
dziękujemy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Śliczności![]()
![]()
agakow82 pisze:Marysiu to my jesteśmy Tobie wdzięczni za Haneczke![]()
za to że nam zaufałaś i tym Aniołkiem obdarowałaś .Za to że Hani pokazałaś że ludzie mogą kochać,że ręce mogą służyć do smyrania ...............za to że dałaś jej szanse na nowe życie zabierając ja do swojego domu
ja też Ci Marysiu dziękuję za taką cudowną kumpelkę
Oktuś
agakow82 pisze:dzieńdoberek.Nowy tydzień i znowu śnieg za oknem
mar9 pisze:agakow82 pisze:dzieńdoberek.Nowy tydzień i znowu śnieg za oknem
ja to powoli nabieram wstrętu do białego koloru![]()
panikota pisze:Bardzo przepraszam za offtop i zaśmiecanie wątku. I jeśli ktoś już zwracał się w tej sprawie to przepraszam za dubel
![]()
![]()
Ale może ktoś odwiedzający ten wątek jeszcze nie zagłosował w KrakVecie, a zechciałby pomóc Kociej Arce Noego RTOZ Radomsko. Koty pod opieką Andżeliki nie mają czasu czekać na ponowną szansę, grozi im eksmisja na bruk !!! Tu właściwie potrzeba cudu, który jak zwykle rozbija się o finanse. Wiadomo, wszystkie koty potrzebują wsparcia, wszędzie brakuje pieniędzy, ale może ktoś zechciałby wspomóc KAN swoim głosem, jeśli tak, to bardzo proszę.
Tutaj wątek głosowania: viewtopic.php?f=1&t=107090&start=0 (KAN jest drugi od góry
)
A tutaj wątek KANu, można dowiedzieć się więcej viewtopic.php?f=1&t=105215&start=0
agakow82 pisze:Hania chodzi i od rana gruchanie wiem o co jej chodzi ?:) grucha i grucha.siedzi na oknie grucha, po sniadanku gruchala
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dzieńdoberek.Nowy tydzień i znowu śnieg za oknem
ja to powoli nabieram wstrętu do białego koloru![]()
Ja do białego koloru za oknem bo w domu mamy BIAŁĄ PIĘKNOŚĆ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 21 gości