Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2010 19:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

solangelica pisze:
psiama pisze:Sola, duchem Cie na Śląsku powitam, bo od kilku tygodni w kazda środę jestem w Wawie, tak sobie szef wymyslił ... :roll:

ło cieniu, co tydzien?
wspolczuje... nic to, nastepną razą moze sie uda nam zobaczyc :)

No, tydzien w tydzien. Nowy projekt, ciekawy nie powiem, ale to mi rozwala zycie domowe. Trzymam kciuki za śląskie sprawy :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lut 14, 2010 19:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

becia_73 pisze:No wlasnie, a najgorsze ze sie wszyscy PUKAJA W GŁOWY ŻE to niby ja jestem nienormalna :evil: .A ten biedak chyba sie juz tak tułał trochę , bo na bank ma zapalenie płuc. LEŻY JA DŁUGI . Dałam mu leki i jutro do weta.
I tym sposobem 3 przybłeda ( nie licząc moich bo to w sumie też przybłędy ale zadomowione). :D

No, ja mam juz 4 takie przybłedy nie licząc piatej psiej :mrgreen: . Do WETa w mig, bo z zapaleniem płuc nie ma żartów. Moją najstarszą przybłędę kocią też WET z zapalenia płuc albo oskrzeli wyciagała. A kot płuca ma kiepskie, do tego posrutowany w srodku ... :roll: Oby tej Twojej bidzie lepiej w płucach grało :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lut 14, 2010 19:37 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

A ja też dzisiaj byłam w Bytomiu :mrgreen:

Siostry czarowne, zerknijcie na bazarki w moim podpisie. Kasa będzie na piwniczaki, w tym oczywiście i czarne!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 14, 2010 20:06 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Wkurzyłam się ! Syn zadzwonił, że przyjedzie w ostatnia sobotę lutego, ale bez Anetki (prawie żona) bo za dużo kotów, a ona ma alergię (ona ma alergię nawet na kota z kalendarza) :evil: :evil: :evil: :evil: To niech się wypchają. Stosunki rodzinne zagrożone, ale myślę, że wypracujemy jakiś kompromis, bo Anetka - to Anetka, a koty SĄ MOJEEEEEE !!!!! i basta !!!!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 14, 2010 20:22 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No to wesoło masz jasdor... Ech ludzie :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 14, 2010 20:32 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

W kwestii menu na Sabat... proponuje pyszna wedlinke:

Obrazek
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 14, 2010 20:44 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor, w podobnych przypadkach należy zastosować starosłowiańską metodę relaksacji ommmmm, ommmmmm, ommmmmm. Powinno pomóc.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Nie lut 14, 2010 20:46 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Na kulig żem wpłaciła.
Jak sobie pomyślę co mnie jutro czeka to już mam ochotę z domu nie wyłazić.
Jak przeżyję to jutro lub we wtorek zajrzę.
A to ommmm to na karate swego czasu ćwiczyłam jako oddech wyciszający. Może już się ten zwyczaj wśród słowian przyjął :lol:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lut 14, 2010 20:48 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Eeee, przecież to skośni od Słowian się nauczyli wyciszania oddechem :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Nie lut 14, 2010 20:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:Jasdor, w podobnych przypadkach należy zastosować starosłowiańską metodę relaksacji ommmmm, ommmmmm, ommmmmm. Powinno pomóc.

raczej ummm ummm ummm :)
a w niektorych kregach spolecznych nawet umc umc umc :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 14, 2010 22:09 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Hehehe, a propos stosunków rodzinnych - mówiłam, że przybywają teście, prawda? No więc przybyli; Teściowa co prawda kotów "nie lubi", ale Mścisiek pół nocy walał się w ich łóżku i ostrząc pazurki porwał mi prześcieradło :lol: Nie przepada niestety na smrodem szlugów, które pali Teść, ale mam dziwne wrażenie, że zostanie najbardziej rozwydrzonym kotem stulecia 8)
A tak poza tym to nas kurna zasypało po raz kolejny :evil: Dziś wrypało około 20 cm śniegu, a ulice były groteskowo białe. Zaspy mają średnio 1,5 metra... Cud, miód i orzeszki :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 14, 2010 22:11 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

O tak!!
Ale teściowa jakoś przeżyła noc ze Mścisiem?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 14, 2010 22:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:Wkurzyłam się ! Syn zadzwonił, że przyjedzie w ostatnia sobotę lutego, ale bez Anetki (prawie żona) bo za dużo kotów, a ona ma alergię (ona ma alergię nawet na kota z kalendarza) :evil: :evil: :evil: :evil: To niech się wypchają. Stosunki rodzinne zagrożone, ale myślę, że wypracujemy jakiś kompromis, bo Anetka - to Anetka, a koty SĄ MOJEEEEEE !!!!! i basta !!!!!

Jasdor, przytulam! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 14, 2010 22:16 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:O tak!!
Ale teściowa jakoś przeżyła noc ze Mścisiem?

No ba :mrgreen: Nie może przestać się zachwycać szarą bestią 8O , no a ten cwaniak wie co robi i np.podgrzewa jej kolana itp. Ten kot to stary cwaniak ze zdolnościami do bajeru jak stąd na Księżyc. Ja chyba muszę się od niego uczyć... :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 14, 2010 22:19 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Boisz się, że wybiorą jego na synową? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]