Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 12, 2010 18:55 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask@ zdrowiej :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob lut 13, 2010 7:30 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Głowę i ciało od wrednego sasiada dostałam :mrgreen: jak wyzdrowieję to go ubije :mrgreen:

Fionka dalej omija nas łukiem, je i śpi. Zagrzebuje jedzenie i robi taki śmieszny koci grzbiet na 3 łapkach.Już utrzymuje równowagę. Z naszymi kotami nie bawi sie, a nasze podchodza do niej bardzo delikatnie. Wiedzą,że coś nie tak i trzeba uważać. Tylko Pikuś boje o wędkę toczy i miejsce na kolanach.
Jeszce uszy czyścimy do srody.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob lut 13, 2010 14:37 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

W chwili dobrego smopoczucia chciałam dac kilka ogłoszeń Fionce.Oj i po co siadałam.Wiecej sobie namotałam,niż zrobiłam.
A gadzina jakby wiedziała,że o nia chodzi nawet nie zbliżyła sie. A moze nie chce coś od cioci załapać :mrgreen: A powinny wszystkie skórki mnie grzać. :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 13, 2010 14:48 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask widziałam Twoje ogłoszenie na gumtree chyba, też siedzę przy komputerze i ogłoszenia wstukuję.
A kociaste może poprzywiązuj do siebie, co to jest, żeby nie grzały jak trzeba. :twisted:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob lut 13, 2010 19:07 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

i nie spadamy

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Sob lut 13, 2010 19:19 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

cholery jedne!!!Poprzywiązuję-to bardzo dobry pomysł! :mrgreen:
Dorwałam mała na pufiku,przygniotłam i wymiziałam :mrgreen: Rozmruczała sie :1luvu:
jak ma dość to tak niby wyciaga sie, niby brzunio wystawia, łapciami przebiera...i tak powoli zsuwa sie i wreszcie daje noge :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 13, 2010 19:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

cwaniareczka mała :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lut 13, 2010 20:16 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Taaak, że to wszystko takie szkraby małe, a charrrrakterku za pięciu. Zrobię, co mi sie podoba, tam pójde, gdzie chcę, tego nie zjem, bo nielubię. Pomiziaj mnie, ale nie za długo. Niecnoty jedne. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Post » Nie lut 14, 2010 11:30 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

i podnosimy :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie lut 14, 2010 12:14 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka jest cała i zdrowa i poczyna sobie coraz smielej. Ładuje sie do Pikusia i ma w nosie jego protesty i pacania łapką. Jednak przed nami umyka.Za to w szafie rozkłada sie na cała długość i mruczy.Nie moze zdecydować sie, która część futra powinna byc miziana. Z jedzeniem mały problem, bo skubie jak wróbelek i najchętniej jadła by po troszeczku. A tu statdo wujców czeka tylko na zwolnienie sie miejsca przy misce. Siedza i udaja,że oni tu tak tylko, przelotem... :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 14, 2010 18:56 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Poleżałysmy sobie dziś razem.Nie miejcie złudzeń,sama nie przyszła ale zniewolona poleżała sobie i powyciagała na mnie.Nie mruczała jednak. Stosuje Pikusiową metodę oswajania.Jedzenie podawane do szfy i głaskanie odbywa sie podczas spożycia. Spozycie odbywa sie zaś bez wstawania tylko jest luzackie podciągnięcie do miski. :lol: Mlaskanie daje znac pozostałym,ze smakołyk podjechał. :mrgreen: I pod szafa ustawia sie dyskretna kolejka.
Wiecie ja to mam porabane w tej blond łepetynie :twisted: Siedze w szafie, serwuje jedzenie, grucham jak perliczka ...a to wszystko do bezogonkowej trójłapki leżącej w różowej kuwecie.Koniec swiata
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 14, 2010 19:07 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Wiecie ja to mam porabane w tej blond łepetynie :twisted: Siedze w szafie, serwuje jedzenie, grucham jak perliczka ...a to wszystko do bezogonkowej trójłapki leżącej w różowej kuwecie.Koniec swiata

:ryk: :ryk: :ryk:

GreenEvil

Post » Nie lut 14, 2010 23:55 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

i hopamy :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pon lut 15, 2010 6:57 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask naprawdę masz różową kuwetkę? To rzeczywiście koniec świata. :D
Obrazek

mimbla64

Post » Pon lut 15, 2010 7:20 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

mimbla64 pisze:Ask naprawdę masz różową kuwetkę? To rzeczywiście koniec świata. :D

A mam :lol: I świat istnieje nadal :mrgreen:

Fionka coś wczoraj była nieswoja-pewnie wynik szczepienia. Juz dziś wylazła i tradycyjnie dała noge przede mna. Ona mało je-moim zdaniem. Doświadczny domek potrzebny na chwilę obecna!No i urosła. Śmiesznie wyglada jak kikutkiem ogonka wierci gdy jest nizadowolona :lol:
Bo tałatajstwo domowe to pożarłoby wszystko...Od małego takie żarte było :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]