Jedna łapka..

..druga łapka..

Usiądę, będzie wygodniej.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:A ja się powieszę!Nie wiem, co to za dziadostwo, no.
I doberek OKI!
Ale tylko na web album się nie możesz zalogować, czy w ogóle na konto?
Tylko na web album..
kalair pisze:A ja od rana pilnie dbam o urodę!![]()
Jedna łapka..
..druga łapka..
Usiądę, będzie wygodniej.![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ale tylko na web album się nie możesz zalogować, czy w ogóle na konto?
Tylko na web album..
A to tym bardziej dziwne, bo jak jestem zalogowana na konto, to do albumu już się nie muszę logować - otwieram z zakładki "Zdjęcia" i jestem w swoim albumieJedno logowanie i mam wszystkie funkcjonalności (poczta, album, blog itd.)
bozena640 pisze:kalair pisze:A ja od rana pilnie dbam o urodę!![]()
Jedna łapka..
..druga łapka..
Śliczna
kalair pisze:OKI pisze:A to tym bardziej dziwne, bo jak jestem zalogowana na konto, to do albumu już się nie muszę logować - otwieram z zakładki "Zdjęcia" i jestem w swoim albumieJedno logowanie i mam wszystkie funkcjonalności (poczta, album, blog itd.)
No ja też nie rozumiem.. Jest na górze zaloguj się do web album i koniec..Nie idzie. Nie rozumiem, A na konciew jestem zalogowana. Jakie zakladki?
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:A ja od rana pilnie dbam o urodę!![]()
Jedna łapka..
..druga łapka..
Śliczna
Bo dba o urodę!![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:A to tym bardziej dziwne, bo jak jestem zalogowana na konto, to do albumu już się nie muszę logować - otwieram z zakładki "Zdjęcia" i jestem w swoim albumieJedno logowanie i mam wszystkie funkcjonalności (poczta, album, blog itd.)
No ja też nie rozumiem.. Jest na górze zaloguj się do web album i koniec..Nie idzie. Nie rozumiem, A na konciew jestem zalogowana. Jakie zakladki?
Nie wiem, czy to czytelne, na wszelki wrzucam linka do powiększenia:
http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/S3e7s ... google.JPG
Klikam w podświetlone i mnie samo loguje do albumu.
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:
..druga łapka..
Śliczna
Bo dba o urodę!![]()
Co widać, o białe futerko szczególnie trzeba dbać
kalair pisze:No więc, jest hasło-zle. Wpisuję to zmienione, i wtskakuje użytkownik, i piszę, że taki z tym mailem już jest i tak w kółko.
Rachelinka pisze:A się przywitam, a co
OKI pisze:kalair pisze:No więc, jest hasło-zle. Wpisuję to zmienione, i wtskakuje użytkownik, i piszę, że taki z tym mailem już jest i tak w kółko.
To już nic nie rozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości