gisha pisze:1.Czy kuweta zawsze czysta?Niektóre koty nie wejdą do juz raz uzytej kuwety.Ja miałam kotkę,która do jednej kuwety robila siku, do drugiej kupkę, a jak druga tez byla juz uzyta, to kupkala do wanny.
Kuwete trzeba co tydzień myć i wyparzyc gorąca wodą i zwirek wymieniac na czysty
2.Jesli na bieząco nie jest sprzątana, to najlepiej jeszcze jedną kuwetę postawic
3. Zwirek ma bardzo duze znaczenie.Niektóre nie są akceptowane , mogą tez nieprzyjemnie dla kota pachniec.U mnie najlepiej sprawdzal się Benek zbrylający drobnoziarnisty i drewniany Cat`s Best tez zbrylający
4.Moze tez byc to oznaką dojrzewania, ale bardziej posikiwanie a nie robienie kupki gdzie popadnie
Kuweta jest czysta

Ja tez uzywam Benka przeszlam na silikon i jestem bardzo zadowolona na poczatku Kiciom to sie nie podobalo obchodzily kuwete do okola wachaly i jak wchodzily na silikon on wydawal taki dzwiek, ktory im na poczatku nie pasowal ale zadna nie zalatwila sie poza kuweta znalazy sposob stawaly lapkami na obrzeza kuwety i tak sie zalatwialy zakopywaly "na niby" machajac lapka w powietrzu