NESKA TRI URATOWANA.. już w DS u graszka_gn! KAN RADOMSKO!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2010 13:06 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

graszka_gn pisze:Czy Neska i Inka mogą być rozdzielone?
A Neska - jest nakolankowa, czy raczej "samowystarczalna" ?

Myślę, że mogą być rozdzielone... Obie w trakcie socjalizacji... czynią spore postępy, musi odpowiedzieć andzelika :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lut 13, 2010 14:03 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

graszka_gn pisze:Czy Neska i Inka mogą być rozdzielone?
A Neska - jest nakolankowa, czy raczej "samowystarczalna" ?

Też myślę, że mogą być rozdzielone - one żyły razem, ale na bardzo dużym obszarze, nie wchodziły sobie w drogę raczej. Dlatego teraz tak cierpią w miejscu, gdzie tłum kotów jest :roll:
Neska zawsze była bardziej proludzka niż Inka. Wiem, że w poprzednim miejscu sama przychodziła do opiekuna, kładła się na biurku, była pieszczochem.
Jak jest teraz to na pewno Andżelika wie najlepiej, ale pisała, że też już się daje głaskać :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lut 13, 2010 15:07 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Pomóż i zagłosuj na RTOZ KAN w ankiecie miau - KrakVet luty
viewtopic.php?f=1&t=107090

Pomoc kotom andzeliki1952 jest konieczna właśnie w tym momencie ... za miesiąc lub dwa Kocia Arka Noego może już nie istnieć... Koty tracą lokal... czy te 19 ma pójść na bruk? albo do schroniska, z którego andzelika1952 "wykupuje" koty, żeby je ratować... na pomoc czekają nowe koty... w tragicznych sytuacjach... jak im pomagać z perspektywą utraty miejsca na prowadzenie kociej ochronki? Szukamy domów... wszyscy wiemy, że nie jest to proste... Potrzebny lokal!!!!
Kocia Arka Noego bardzo prosi Was o zrozumienie i pomoc.. w przetrwaniu... miejsca przyjaznego kotom....
Pomoc RTOZ KAN jest potrzebna TERAZ!!!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 13, 2010 18:28 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Neska nie jest związana z Inką rodzinnie :)
Dzisiaj została zaszczepiona i za jakieś 10 dni będzie sterylizowana .
Jest już zupełnie / przynajmniej w stosunku do mnie / miłą kotką potrzebującą dużo uwagi . Jest bardzo spokojna i myślę ,że nie będzie sprawiała kłopotów :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob lut 13, 2010 18:33 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Poczekam w takim razie na Andżelikę :) U mnie jest tylko jeden bardzo spokojny persowaty - z tych "samowystarczalnych" :wink: Bardzo mi brakuje owłosionych łapek wspinających się na kolana i zakotwiczających w skórę pazurków..... a one, staruszki już za TM["] Mojemu mężowi Neska też bardzo się podoba.
Edit - Oooo widzę, że Andżelika wpisała się, gdy preparowałam swój post i pokazywałam fotki mężowi.
Piszę PW :kotek: ....już napisałam :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob lut 13, 2010 20:39 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Sob lut 13, 2010 18:50 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Oj, coś się kroi, coś się kroi :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lut 13, 2010 18:59 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

graszka_gn pisze:Poczekam w takim razie na Andżelikę :) U mnie jest tylko jeden bardzo spokojny persowaty - z tych "samowystarczalnych" :wink: Bardzo mi brakuje owłosionych łapek wspinających się na kolana i zakotwiczających w skórę pazurków..... a one, staruszki już za TM["] Mojemu mężowi Neska też bardzo się podoba.
Edit - Oooo widzę, że Andżelika wpisała się, gdy preparowałam swój post i pokazywałam fotki mężowi.
Piszę PW :kotek: ....już napisałam :mrgreen:

graszka_gn... czy coś się kroi??? andzelika będzie dopiero późnym wieczorem... teraz jest już u kotków... :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 13, 2010 19:10 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Kroi, kroi... może nawet fastryguje... aż się boję zapeszać, bo mam już dwie nieudane próby forumowych zalotów do trikolorek.
Jeśli ktoś ciekaw, to proszę w międzyczasie przez mój profil zajrzeć na stronę www - tam można znaleźć fotki "z poprzedniego życia", bo od pół roku mieszkam w bloku.

graszka-gn

Post » Sob lut 13, 2010 19:12 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

hej, a dlaczego nieudane????

a ciekaw, ciekaw, zaraz zajrzy.... :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 13, 2010 19:16 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Pierwsza tri - alergia - w końcu została w rodzinie. Druga tri - eksmitka w AFN, już nawet wpłaciłam na sterylkę - FelV+ :placz:

graszka-gn

Post » Sob lut 13, 2010 19:18 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

:( :( :( ooo... jak mi przykro... a Neska zdrowa.... tfu.. tfu...

piękny pers DORODNY ... w domy jakiś czarnuszek i za oknem nawet... napisz cos więcej o swoim obecnym domku....
i gdzie jest domek :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 13, 2010 19:38 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Czarny za oknem - Murzynek - przychodził na michę ale niestety nie dał się oswoić ani ciut, przeszedł na wikt sąsiadów, ma ocieplane budki dwie - a ile kryjówek w okolicy :roll:
Od pół roku w-wa mokotów przy multivecie, blok drugie piętro bez windy (ja na wózku :[, renta więc siedzę w domu), mieszkanie komunalne po rodzicach męża, ok 46m2 dwupokojowe. Okna do wymiany przez administrację, planowane osiatkowanie, najlepiej bym chciała w porozumieniu z forumową firmą "Blue+Damork", póki co nieotwierane (co najwyżej na szpareczkę i klinowane).
Dorodny pers wyrwany od pseudohodowcy jest nieco neurologiczny i ma zwichniętą szczękę, języczek działa na wypychanie, przy misce tylne łapki się rozjeżdżają - wszystko to "wyszło" w okresie dojrzewania. Poza tym jest przesłodki, ale nie lubi na być kolanach tylko obok.

graszka-gn

Post » Sob lut 13, 2010 19:50 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

mój dziczek też ma swoją budkę, bo nie chciał do domku.. taki niezależny... w dooopala przymrozilo nieźle w tym roku... no polary ogrzewały poopinę.. :mrgreen: a ten w domku? O domek spory.. ja też mam M3 i dwa kocurki...
taak.. okna to ważna rzecz... a Neska to warszawianka, wiesz???

czekamy na andzelikę.... :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 13, 2010 19:58 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Wiem :? i bardzo mi przykro, że w styczniu nie mogłam nic..... potem wystraszyłam się wieści o pp (która była fałszywa - podkreślam!) w Radomsku i przestałam zaglądać... dopiero teraz.
Ostatnio edytowano Pon lut 15, 2010 15:01 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz

graszka-gn

Post » Sob lut 13, 2010 20:02 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

fajnie, że jesteś.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: i otwarta na pomoc KAN..... koteczki KAN teraz potrzebują pomocy :!: :!:
a Neska to piękna tri... :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]