Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2010 20:34 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Niedawno wróciłyśmy od Cioci CC.

U Sisi wszystko dobrze. Nie mamy żadnych obcych w środku :ok: oczko się trochę maśli, ale bez tragedii, więc Duzi będą zakraplać przez kilka dni Dicortineff :)

żeby tylko dokocenie poszło dobrze
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 12, 2010 20:45 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Sisulko...tak się Madzia martwiła, rozłożyła tak szczelny płaszczyk ochronny nad tobą i co? I znalazł się domek, który przeszedł pomyślnie sito zastrzeżeń, wymagań, przesłuchanie z lampą po oczach :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Przeczytawszy wyczyn TZta z qupalem zakrztusiłam się ze śmiechu kawą - normalnie mistrzostwo :ryk: :ryk: :ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lut 12, 2010 22:42 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Sisiulko - gotuj się do podróży do Swojego Własnego Domku :kotek: , na który tak długo czekałaś. Madzia zadbała, aby wszystko było Naj Najlepsze dla Ciebie, Kochający Duzi, Kocie Towarzystwo. Niczego Ci nie zabraknie. Koteńko, kciuki trzymamy. No i nie zapomnij niczego z tej wyprawki, którą Ci Madzia tak szykuje i szykuje, bo będzie się biedna zamartwiać i włosy z głowy.

Madziu, wszystko pójdzie dobrze :). O której spotkanie?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob lut 13, 2010 0:56 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Madziu trzymam mocno :ok: Za Siske wiem ze nawet nie muszę ;) Trzymam za Ciebie i za TŻ-ta ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 13, 2010 8:08 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Dziś Wielki Dzień Sisi.
Do jej nowego Domu jedziemy okolo południa.
Bardzo jestem ciekawa co na tę małą zadrę powie spokojny wielki czarny Miś :mrgreen: czyli Grubcio.
Obydwa kotki nawet nie wiedzą co się święci :twisted:

Tak, z tej wyprawki nic nie powinnam zapomnieć, bo nie jest mała :twisted:
- ulubiony wiklinowy koszyk
- ulubiony kocyk z zapachem naszego domu
- ulubione jedzonko na początek
- ulubione piłeczki i piórka
- lekarstewka
- umowa i książeczka

tylko żebym Sisi nie zapomniała zabrać :ryk:

Grubcio!! Krawat zakładaj, bo kobieta do ciebie jedzie :ryk: :mrgreen: :D
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lut 13, 2010 10:57 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - będzie miała dom!! :)

Oj to pewnie zaraz jadą, kciuki za szybką aklimatyzację, Madzie, czekamy na relację :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 13, 2010 11:14 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Czekamy na relację :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lut 13, 2010 11:17 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Czekam niecierpliwie na relację jak to jednooka Sisunia podbiła serce Dużych i Grubcia ... Normalnie Happy End :ok: :ok: :ok:

Madziu - co do kocyka - to ten od Ciebie nadal jest na drapaczku ...no i przyznam bez bicia prawie rok minie a ja go nie prałam więc może Zulus ciągle czuje w nim Wasz zapach :)

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 13, 2010 11:44 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 13, 2010 12:25 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Pewnie już pojechali :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob lut 13, 2010 14:22 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Pojechali i wrócili :D

Przedstawiam nowego braciszka Sisiuni, oto Grubcio:

Obrazek

:mrgreen:

Grubcio jest kotem fantastycznym. Bardzo ucieszyl się z przybycia kota do domu. Zaczął ujawniać repertuar dźwięków, o jakie nie podejrzewała go Grubciomama czyli cherry_menthol :) gruchanie, gadanie, pomiaukiwanie :) Grubcio doskonale pamięta o istnieniu innych przedstawicieli swojego gatunku. Jest zachwycony Sisi, choć ona podczas mojego pobytu ne przejawiała nadmiernej ochoty na zabawę z Grubciem ;)
Ofukała go , nawarczała i nasyczała :twisted: ale jednocześnie nie schowała się w jakiś kącik, tylko z zawiniętym jak świnka ogonkiem zwiedzała całe mieszkanie :ok: zjadła nawet małą porcyjkę jedzonka warcząc przy tym na zbliżającego się Grubcia :D
Grubcio również bardzo się ucieszyl z piórek na patyku, które przyniosłam. Pięknie się nimi bawił, ale także chętnie dzielił się tą zabawką z Sisi, oto dowód:

Obrazek
Obrazek

moim zdaniem Sisi i Grubcio szybko się zaprzyjaźnią. Grubcio jest bardzo otwartym kotkiem i widać, że bardzo mu zależy na sympatii Sisi ;) a i Sisi przecież lubi kocie towarzystwo. Jestem dobrej myśli.

No i mam nadzieję, że z czasem Sisi podbije serca także swoich Dużych :mrgreen:

Już uprzedzałam cherry_menthol , że będę ją nękać mailami i smsami dotyczącymi postępów w relacjach Sisi - Grubcio ;)

Bądź szczęśliwa moja jednooka słodka mała księżniczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lut 13, 2010 14:26 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Oj Madziu super się wszystko ułożyło, cieszę się ogromnie, wszystkiego najlepszego w nowym domu Sisuniu, masz fajnego kumpla :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 13, 2010 14:28 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Wielkie kciuki za Sisi w nowym domku :ok: :ok: :ok:
I prosimy czasem o wieści o koteczce na wątku kotów niewidzących i niedowidzących :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 13, 2010 14:29 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Sisi niech Ci się wiedzie w nowym domku :ok:
i super, że domek forumowy :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob lut 13, 2010 14:51 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

:P :P :P
Bardzo się cieszę i wszystkiego dobrego dla Sisi i jej nowej rodziny :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]