Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw lut 11, 2010 21:21 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Tym Draniom wszystko wpada w oko i w łapy :roll: , dzięki czemu ja nie mogę żyć w otoczeniu żadnych ładnych 'zbytkownych' przedmiotów, od lat jestem skazana na absolutną pionierkę i minimalizm, chociaż przecież kiedyś byłam estetką :(
I z jakiej racji, za jakie grzechy i w jakim celu się tak męczyć :roll: ? Na śmietnik te wszystkie dachowce i wreszcie zacząć sobie urządzać to biedne ogołocone mieszkanie :roll: :twisted:

PS. Nunu właśnie zrobiła mi swoim kostropatym jęzorem peeling wnętrza lewego ucha. Czyżby uważała ta krowiasta zaraza, że nienależycie korzystam z dobrodziejstw wody i mydła :roll: :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lut 11, 2010 21:31 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Fajnie masz Wielbłądziu :D , kociaste Ci mruczą , przytulają sie , nawet liżą po uszach - mnie w przypływie łaskawości Kropcia czasami poliże po dłoni ......... :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 11, 2010 21:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

No cóż, na pocieszenie powiem Ci, że mam też na stanie niejaką Dunię :roll: , która ani się nie przytula, ani nie mruczy, ani nie liże po uszach, ani nawet dotknąć nigdy przenigdy ZA NIC W ŚWIECIE się nie da :roll: Po co ja w ogóle toto karmię :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lut 11, 2010 21:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Bo ma te piękne oczy , piękne wąsy , piękny ogonek , bo .......jest kotem , tak po prostu :wink:

bubor

Post » Pt lut 12, 2010 18:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Podziwiam ludzi, którzy w piątek po pracy mają jeszcze siły na imprezy, zakupy i spotkania ze znajomymi... Ja kompletnie padam na mój hipopotami ryj :roll:

Nie chciałabym przespać całego weekendu, bo mam do zrobienia kilka pilnych zaległych rzeczy, ale...
:(

Smutno jak cholera, wszystko po staremu :(

Wielbłądzio

Post » Pt lut 12, 2010 23:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłąd, jutro i pojutrze przynajmniej będzie można się wyspać :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lut 12, 2010 23:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Witaj nocną porą Wielbłądziu . :wink:

Dorcię Ci podsyłam na Twe troski , smutki
na brak sił codzienny oraz jego skutki
trzymaj sie Wielbłądziu bo nie jesteś sama
nie pisz żeś podobna do Hipopotama
nie dość że Cie szara rzeczywistość męczy
to sie jeszcze sama ( tylko czemu ? ) dręczysz

:roll:

Obrazek

bubor

Post » Sob lut 13, 2010 16:05 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Tak, w wysypianiu się to ja jestem najlepsza :twisted: Właśnie niedawno wstałam, wykąpałam się, zjadłam śniadanie... i zaraz znowu pójdę spać, bo takie jest w tej chwili moje największe marzenie... Nie widzę wyjścia z tego wszystkiego. Czy to jest jeszcze ta pierniczona choroba... czy co to w ogóle jest...? Jak można do tego stopnia nie mieć siły żyć :( ?

Krasula zwana Nuśką właśnie natłukła Bogu ducha winnego Maciusia :roll: Nie byłoby w tym może nic specjalnie dziwnego (wszak Nuśka tłucze też Dunię, Piotrusia, tymczasy,a nawet Juliana), gdyby nie fakt, że gadzina na co dzień z nim sypia, lepi się do niego jak landrynka, sprawia nieodparte wrażenie, że bardzo ale to bardzo go kocha :roll:
Ech życie :twisted: Nie pierwszy to w końcu znany mi Maciuś, który daje babie sobą pomiatać jakby doszczętnie postradał własny rozum :wink:

Obrazek Obrazek

Wielbłądzio

Post » Nie lut 14, 2010 0:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłąd, kotów nie zrozumiemy. Wszak to inny gatunek. Ja do czasów Rudej Szproty myślałam, że Burek-Miluś gnębi Siupsiupka. A tutaj się okazało, że jak Szprota wqrwiła Siupsiupka, to ten pogonił ją, że miło było patrzeć :twisted: Doszłam więc do wniosku, że gdyby Siupsiupkowi naprawdę nie podobał się Burek, to spuściłby mu manto.

Obrazek Obrazek
Słodko razem wyglądają :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lut 14, 2010 0:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Napisałam zaległy tekst. Koty śpią. Nunka chwilowo nie przytula się do Maciusia (ciekawe, kto się na kogo obraził po tej kuchennej awanturze ;)), leży na drugim końcu kanapy i wtula się dla odmiany w pasiaste futro Liliana :roll: , Maciuś zrezygnowany położył łapę pod pyszczek i z żalu nawet mruczeć mu się chyba nie chce (co w przypadku Maciusia jest stanem doprawdy chorobowym;)!)...

Smutno i sennie :(

Wielbłądzio

Post » Nie lut 14, 2010 0:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Ja byłam najbardziej zadziwiona (zszokowana doszczętnie) zachowaniem własnych kotów wtedy, kiedy na sam widok malutkiej, szczuplutkiej, filigranowej Godzilli (to była taka zjawiskowa pastelowa tri, genowefa - możesz pamiętać, bo wiozłaś mi ją do Koterii na zabieg) obydwa moje spasione grrroźne burasy zmykały na podkulonych łapach aż się za nimi kurzyło :ryk:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 14, 2010 17:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Smutny zaspany dzień. Podobno Walentynki.

Nunu leży wtulona nosem w grzbiet Maćka. I weź tu zrozum taką krowę :roll: :wink: ...

Wielbłądzio

Post » Nie lut 14, 2010 17:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Ano walentynki :roll:
U nas taka jedna walentynka w Dorciowym przebraniu przyszła sie poprzytulać kilka godzin temu i nawet nie zwiała po kilku chwilach jak to miewa w zwyczaju :D .

bubor

Post » Nie lut 14, 2010 17:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Smutny zaspany dzień. Podobno Walentynki.

Nunu leży wtulona nosem w grzbiet Maćka. I weź tu zrozum taką krowę :roll: :wink: ...

Uszy do góry, inni mają gorzej, walczą na przykład z pękniętą rurą i zalanym mieszkaniem.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie lut 14, 2010 19:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Ano czytałam Kasiu :roll: :strach:
U mnie tylko drzwiczki od śmietnika wyrwały SIĘ* z zawiasów...

*trudno żeby SIĘ w końcu nie wyrwały, skoro moje słodkie kotecki codziennie uparcie bawią się w otwieranie wszystkich kuchennych szafek :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]