Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2010 13:43 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito, Ulka i Bianka wróciła

Ulka jest prześliczna :1luvu:

Biedna Bianka, ale na pewno zaraz ją znowu wychuchasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi, że masz w domu takie wojny :( U mnie właśnie się skończyły (Woland trafił do DS), ale jedną kocię musialam już antydepresantami karmić.
Mam nadzieję, że sytuacja u Ciebie prędko się rozładuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za wspaniałe domki dla Twoich podopiecznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 12, 2010 15:26 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito, Ulka i Bianka wróciła

dziękuję, Asiu :D

uwaga, dzisiaj zadzwonił domek po Burita. rozmawialiśmy od rana kilkakrotnie, i domek postanowił po niego przyjechać. z Wrocławia 8O dzisiaj 8O

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt lut 12, 2010 16:23 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito, Ulka i Bianka wróciła

[quote="puss"]dziękuję, Asiu :D

Super :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt lut 12, 2010 21:12 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

Burito wyjechany. smutno, ale co zrobić. teraz już mam tylko 8 kotów na chacie ;)

puss

Post » Pt lut 12, 2010 23:10 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

To wszystkiego dobrego dla Burito w nowym domku. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pon lut 15, 2010 10:16 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

Burito, życzymy duuuuuużo szczęścia w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lut 15, 2010 10:24 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

w sobotę wieści nie były najlepsze, od tego czasu cisza. czekam na wiadomości, bo trochę się martwię.

a tutaj mój kochany paszczak, czyli Ulka:

Obrazek Obrazek

Ula głównie śpi i je. Innych kotów nie lubi. Z uszu strasznie jej śmierdzi, a jak jej czyszczę to wyciągam taki żółto-brązową maź. nie wiem co to. bardzo płacze przy tym. jak będę przy gotówce to muszę ją zabrać do weta.

a tutaj Bianka:

Obrazek

puss

Post » Pon lut 15, 2010 10:35 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

Kasiu, co złego się działo w nowym domku? Oby już się wszystko ułożyło - mam nadzieję, że nowi Duzi dadzą Buritkowi czas na aklimatyzację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panienki śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
W uszach Ulki może rezydować świerzbowiec :? Najważniejsze, że je systematycznie czyścisz, ale na pewno oko weta by się przydało :( Ech, ten nasz wieczny brak śrosków :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 15, 2010 10:44 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

domek zabrał Burita w piątek wieczorem, a w sobotę rano miałam telefon, że on jakiś dziki, bo nie chce wyjść do ludzi, tylko siedzi pod łóżkiem czy szafą. musiałam napisać, że 90 % kotów się tak zachowuje na nieznanym terenie, itp itd. nie martwię się bardzo, tylko trochę, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

puss

Post » Pon lut 15, 2010 11:30 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

puss pisze:domek zabrał Burita w piątek wieczorem, a w sobotę rano miałam telefon, że on jakiś dziki, bo nie chce wyjść do ludzi, tylko siedzi pod łóżkiem czy szafą. musiałam napisać, że 90 % kotów się tak zachowuje na nieznanym terenie, itp itd. nie martwię się bardzo, tylko trochę, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

W takim razie wszystko w normie :wink: Miejmy nadzieję, że kocio prędko się zaaklimatyzuje, a nowi Duzi wykażą się cierpliwością i wyrozumiałością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielkie kciuki za Burito :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 16, 2010 8:31 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

Burito się zaaklimatyzował. ma teraz na imię Snickers. wszystko w porządku. ufff... :ok:

puss

Post » Wto lut 16, 2010 8:47 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

puss pisze:Burito się zaaklimatyzował. ma teraz na imię Snickers. wszystko w porządku. ufff... :ok:

Hurrrrrra :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 19, 2010 8:49 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

Ulce już praktycznie wybiłam świerzba.
jest kochana, przychodzi w nocy pougniatać i pogruchać. niestety poza tym najbardziej lubi przesiadywać po drzwiami do mieszkania i czekać aż się otworzą, żeby mogła dać dyla :?

reszta bez zmian. dziewczyny są kochane i czekają na swoje domy.

puss

Post » Pt lut 19, 2010 9:43 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka

A ja zaciskam kciuki żeby te wspaniałe domki prędko się znalazły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super, że świerzb już poległ 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 23, 2010 11:21 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Bianka już we własnym domu, gdzie wszyscy są w niej zakochani.

zostały mi jeszcze Pusia i Ula (no i nieszczęsna dzikunia).

puss

[poprzednia][następna]