Cieszę się, że tak szybko się zaprzyjaźniłyście!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Pipi jest w rękach Wani_71, do Akimy trafi po cięciu, a może......![]()
Właśnie wychodze z pracy, oj ciężko mi będzie wracać do domu.
Pojadę pierwsze na poczte paczuszke do K. lady wysłać, a potem będę sie rozglądać, może jakaś.... inna Pipi przyjdzie
wania71 pisze:No i w końcu się zaprzyjaźniłyśmy, Pipinka zaczęła mruczeć, wpychać łepek do ręki, domagać się głaskania, lubi, żeby jej towarzyszyć przy jedzeniu, no i nie chciała mnie wypuścić z pokoju. Ładnie przy mnie skorzystała z kuwety, a teraz musi się dobrze wyspać przed zabiegiem.
wania71 pisze:Kotka jest już po zabiegu. Przebudziła się, ubrałam ją w kubraczek, a teraz znów śpi.
Przy okazji zostały usunięte dwa siekacze i pani dr zdjęła kamień. Założyłam jej książeczkę zdrowia.
jasdor jesteś pewna, że kotka ma 4 lata, bo te ząbki są takie sobie, ale to może też świadczyć o złych warunkach, w jakich kotka żyła do tej pory.
I jeszcze jedno - jasdor, nie wiem, czy słusznie (jeśli się pomyliłam, to z góry, przepraszam),ale odniosłam wrażenie, że uznałaś za pochopne umieszczenie przeze mnie w ogłoszeniach informacji o tym, że kotka korzysta z kuwety?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 324 gości