Koty Babci i Rustie I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 19:58 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

dzięki namiarom Bungo zagłosowałam na Panią. Gabrysia ciągle pyta co z Enią, mówiłam że okej a tu takie rewelacje. Serdecznie pozdrawiam.

elcia.borsuk

Od: Pon lip 07, 2008 11:00

Post » Pt lut 12, 2010 13:07 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Dziękuję Pani Elu :)

Ostatnia mrożona złapana :dance: Bury chłopczyk, mocno przeziębiony.
Teraz mamusia, oby udało sie dziś, wtedy w weekend można spróbować z oskalpowanym. Nie pokazuje się wprawdzie od wczoraj, ale może... :(

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pt lut 12, 2010 13:18 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Rustie pisze:I mamy hollywoodzkie zakończenie - Enia kilkakrotnie wywinęła się śmierci i ma super dom, Ewa przypadkiem ma kota z rodowodem, a hodowcy śpią spokojnie :D

A ja nieśmiało spytam;A jaka to rasa???? Bo po kocie nie poznałam :ryk:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt lut 12, 2010 13:28 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

MCO - człowiek uczy się całe życie. Pewnie dlatego miała być nakolankowa - bo ciężko stwierdzić na pierwszy rzut oka jaka rasa ;) Wiem, jestem wredna :lol:
Waga przynajmniej "meinkunia" - ciągle rośnie, ciągle tyje :)

Rustie

Post » Pt lut 12, 2010 19:00 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

ciezko stwierdzic...dobra dobra

ale wiesz, ja jeszcze całkiem niedawno myslalam ze koty dzielą się na koty wlasciwe czyli dachowki i persy ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie lut 14, 2010 13:24 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Barb - to ja byłam lepsza :mrgreen: A mianowicie słyszałam o syjamach, a nawet jednego widziałam na żywo :wink:

Jak się czują mrożonki?

I CZY WSZYSCY JUŻ GŁOSOWALI W ANKIECIE?!!!!!

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lut 14, 2010 14:53 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

:ok: DO GÓRY.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie lut 14, 2010 15:28 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Obrazek

Walentynkowo dla Rustie i Babci :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 14, 2010 21:21 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Kochani, podnoście przynajmniej wątek Eli. Niech ci, którzy jeszcze się wahają, bez trudu znajdą go na górze.
Nie chcę krakać, ale chyba powtarza się sytuacja z lipca...

Bungo

Post » Nie lut 14, 2010 21:36 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Dzięki za podnoszenie i za głosy i za wszystko, a nawet nie mam czasu pilnować watku :(

Matka mrożonek złapana. Jest mega dzika i przerażona, co komplikuje jej przyszłość. Po wysterylizowaniu miała ją wziąć karmicielka, dzikość ją nie odstrasza, ale dla tej kotki zamknięcie w 4 ścianach będzie zbyt wielką trauma. Wypuszczona - zostanie zabita :( Ale może sytuacja jeszcze się odmieni...

Jutro polowanie na oskalpowanego, o ile jeszcze żyje - bo nie widziano go od kilku dni. Oczywiście, jak zwykle, okazało się ze na tym podwórku są 3 inne koty, w tym przynajmniej jedna kotka w ciąży (!).
I oczywiście, jak zwykle, to długa ulica i są tam inne podwórka :? Na jednym ciężarna kotka bez łapy, na innym kilka wygłodzonych kotów i psychol który je gania - ale z rozdzielnika te podwórza przypadną komuś innemu, uff.

Rustie

Post » Nie lut 14, 2010 21:59 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Szkoda, że mamie mrożonek nie można wytłumaczyć, że ulica z metrem śniegu nie jest najlepszym miejscem dla kota :?

Kciuki za oskalpowanego, żeby okazał się od niej mądrzejszy :ok:

Bungo

Post » Nie lut 14, 2010 22:04 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Jej śnieg nie straszny. Problemem są "porządni obywatele" odreagowujący stres z pracy trując koty, tłucząc je kijem na śmierć (dlatego koty śpią pod gołym niebem - mimo zdezynfekowania piwnicy ciągle czują zapach krwi pobratymców, była wszędzie) , czy strzelając do nich z broni (służbowej).
Świadków oficjalnie brak, choć w tej konkretnej sytuacji nawet się nie dziwię.

Rustie

Post » Nie lut 14, 2010 22:12 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

8O :evil:

Bungo

Post » Nie lut 14, 2010 22:57 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Rustie pisze:..........Jutro polowanie na oskalpowanego, o ile jeszcze żyje - bo nie widziano go od kilku dni. Oczywiście, jak zwykle, okazało się ze na tym podwórku są 3 inne koty, w tym przynajmniej jedna kotka w ciąży (!).
I oczywiście, jak zwykle, to długa ulica i są tam inne podwórka :? Na jednym ciężarna kotka bez łapy, na innym kilka wygłodzonych kotów i psychol który je gania - ale z rozdzielnika te podwórza przypadną komuś innemu, uff.

:strach:

Jej śnieg nie straszny. Problemem są "porządni obywatele" odreagowujący stres z pracy trując koty, tłucząc je kijem na śmierć (dlatego koty śpią pod gołym niebem - mimo zdezynfekowania piwnicy ciągle czują zapach krwi pobratymców, była wszędzie) , czy strzelając do nich z broni (służbowej).
Świadków oficjalnie brak, choć w tej konkretnej sytuacji nawet się nie dziwię.

:strach: :strach: :evil:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie lut 14, 2010 23:10 Re: Koty Babci i Rustie znów proszą o głos w KV

Czy naprawdę wszyscy już głosowali?Czy możemy jeszcze gdzieś poagitować?Pomóżmy jeszcze w miarę możliwości naszej Rustie!
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]