Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2010 11:36 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

Witamy piątkowo :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lut 12, 2010 11:53 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

kociczka39 pisze:
kalair pisze:Cześć wszystkim. Śpię...? :D
Obrazek

I niech mi nikt nie myśli pysia podgryzać

MNIAMMMM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
slodki widok :1luvu: chetnie bym skradla caluska spiacej krolewnie :1luvu: Lafciu, jak spisz, to wygladasz tak niewinnie, jak aniolek, tylko ci skrzydelek brak :mrgreen:

co do migren-mialam ostatnie 2-3 dni tak pier..., ze myslalam, ze zwariuje! Kiedys wlasnie na tle migrenowym mialam napady bardzo gwaltownych, bardzo silnych zawrotow glowy! Samo nagle przychodzilo i samo nagle przechodzilo. Teraz tez sie zdarzaja, ale zdecydowanie rzadziej i zdecydowanie slabsze. Inni z powodu migreny nawet wymiotuja. Ja podczas atakow migreny mialam wrazenie, ze cos mi plywa w glowie 8O :!: Robilam sobie badania, lekarze podejrzewali rozne rzeczy np.wodniak albo SM. A wiecie, co sie okazalo? Jaka byla tego przyczyna? 5 lat nie zmieniane szkla w okularach, a w miedzy czasie jakby jedno oko mi sie poprawilo nieco, i okazalo sie, ze potrzebuje SLABSZYCH SZKIEL!! Z poczatku nie chcialam w to wierzyc, ale jak zmienilam szkla, ulga natychmiastowa! Do optyka jechalam z poczatkami migreny, a tam... wszystko sie cofnelo, co sie dotad nie zdarzalo nigdy! 8O (i nadal sie nie zdarza). Wiec wychodzi na to, ze nieraz migrene powoduje czynnik ktorego bysmy nigdy nbie podejrzewali o to, albo najmniej. Ja niestety w takich chwilach musze sie faszerowac ketonalem, a wy macie koty... :placz: TO JEST NIE FAIR!!! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 12, 2010 12:06 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

goodfriend pisze: Lafi my jako koty dostojne i dystyngowane musimy sobie jakoś radzić z tymi napaściami i pamiętaj, że najlepszą obroną jest atak :twisted:
Rambuś

Oj no bo się zawstydzę :oops: Pamiętaj jakby co to wal jak w dym :)

O tak Rambusiu, pamiętam, i WYKIRZYSTUJĘ!
Lafi Cfaniarka :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 12, 2010 12:07 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

OKI pisze:
Obrazek

Dzień dobry Śpiąca Królewno :1luvu:
I wszystkie Kretki z Dużą :lol:

Doberek OKI, tęskniliśmy! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:08 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

Chat pisze:
kalair pisze:IDĘ! :D Ale nie wiem jeszcze, do kogo..
Obrazek

Rozbudzona lwica :evil: 8) Ja tam bym na miejscu Iriski i Lafi uwazala :lol:

Święta prawda! Ona jest niebezpieczna! :mrgreen:
Hej Chatku! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:10 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

maciejowa pisze:Cześć Krecie!
Pada śnieg. Za oknem białość. Duża mnie ściska, bo jej zimno. Obiecała, że w zamian pozwoli mi poleżeć na świeżo wypranych ubraniach ;)
Ł.

Duża Cię ściska Łaciu?! Ojej! Nasza też tak robi, ale my nie zabrdzo lubimy :oops: Cześć Łatulku, nie daj się. A przynajmniej nie za darmo!
Kretki

Hej Duża! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:11 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

bubor pisze:
Obrazek

Heej śliczności :1luvu: , a co porabiają twoje koleżanki ?
Witaj Kalair przedpołudniową jeszcze porą :wink:

Witaj Buborku już popołudniową porą. :D
Panny aktualnie-dwie na parapecie, trzecia przed grzejnikiem. Hy hy.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:12 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

kalair pisze:
maciejowa pisze:Cześć Krecie!
Pada śnieg. Za oknem białość. Duża mnie ściska, bo jej zimno. Obiecała, że w zamian pozwoli mi poleżeć na świeżo wypranych ubraniach ;)
Ł.

Duża Cię ściska Łaciu?! Ojej! Nasza też tak robi, ale my nie zabrdzo lubimy :oops: Cześć Łatulku, nie daj się. A przynajmniej nie za darmo!
Kretki

Hej Duża! :D

oj, nieladnie tak podburzac, nieladnie ;) :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 12, 2010 12:12 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

KAsia Amy pisze:
kalair pisze:
KAsia Amy pisze:Witam! :)
Też miewam ataki migreny.. Wtedy mam ochotę oderwać głowę i iść spać.

O tak, najlepiej wtedy pozbyć się głowy, a ona mocno się niestety trzyma! :twisted:
Cześć Kasiu porannie! :D

No jak nie wiem właśnie!

Uciąć toporkiem może? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:13 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

kalair pisze:
bubor pisze:
Obrazek

Heej śliczności :1luvu: , a co porabiają twoje koleżanki ?
Witaj Kalair przedpołudniową jeszcze porą :wink:

Witaj Buborku już popołudniową porą. :D
Panny aktualnie-dwie na parapecie, trzecia przed grzejnikiem. Hy hy.. :mrgreen:

Podziwiają zimowe widoczki za oknem ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lut 12, 2010 12:13 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

kociczka39 pisze:
kalair pisze:
kociczka39 pisze:I bardziej sexiiii :wink: :wink:

Sexiii! :mrgreen: Przekazalam pannie! Mam przechlapane. Zażądała KOSMETYKÓW. :mrgreen: :lol:

Czyli następny obowiązek "koci" musisz spełnić :mrgreen:

Tiaaa..i ci jeszcze panna zażąda :mrgreen: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:15 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

bozena640 pisze:Witamy piątkowo :D

Witaj Bożenko piątkowo! To piękny dzionek,nieprawdaż? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:15 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

Kociara82 pisze: Ja niestety w takich chwilach musze sie faszerowac ketonalem, a wy macie koty... :placz: TO JEST NIE FAIR!!! :evil:

O kurde,to aż tak,że ketonala musisz brać? 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 12, 2010 12:16 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

kalair pisze:
Tiaaa..i ci jeszcze panna zażąda :mrgreen: :twisted:

Więc..........ten tego
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 12, 2010 12:17 Re: Szylkretki są piękne. 75. Filmiki-str. 70 i 73! :)

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:
Obrazek

I niech mi nikt nie myśli pysia podgryzać

MNIAMMMM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
slodki widok :1luvu: chetnie bym skradla caluska spiacej krolewnie :1luvu: Lafciu, jak spisz, to wygladasz tak niewinnie, jak aniolek, tylko ci skrzydelek brak :mrgreen:

co do migren-mialam ostatnie 2-3 dni tak pier..., ze myslalam, ze zwariuje! Kiedys wlasnie na tle migrenowym mialam napady bardzo gwaltownych, bardzo silnych zawrotow glowy! Samo nagle przychodzilo i samo nagle przechodzilo. Teraz tez sie zdarzaja, ale zdecydowanie rzadziej i zdecydowanie slabsze. Inni z powodu migreny nawet wymiotuja. Ja podczas atakow migreny mialam wrazenie, ze cos mi plywa w glowie 8O :!: Robilam sobie badania, lekarze podejrzewali rozne rzeczy np.wodniak albo SM. A wiecie, co sie okazalo? Jaka byla tego przyczyna? 5 lat nie zmieniane szkla w okularach, a w miedzy czasie jakby jedno oko mi sie poprawilo nieco, i okazalo sie, ze potrzebuje SLABSZYCH SZKIEL!! Z poczatku nie chcialam w to wierzyc, ale jak zmienilam szkla, ulga natychmiastowa! Do optyka jechalam z poczatkami migreny, a tam... wszystko sie cofnelo, co sie dotad nie zdarzalo nigdy! 8O (i nadal sie nie zdarza). Wiec wychodzi na to, ze nieraz migrene powoduje czynnik ktorego bysmy nigdy nbie podejrzewali o to, albo najmniej. Ja niestety w takich chwilach musze sie faszerowac ketonalem, a wy macie koty... :placz: TO JEST NIE FAIR!!! :evil:

Wierzę z tymi szklami.. No prawda, że migrena może być z różnych powodow. Nie zawsze uda się tych powodów nuniknąć, czy zniwelować, jak w Twoim przypadku. Miałaś szczęście jednym słowem. :ok: Koty niestety slabo tu dzialają.. :mrgreen: Za mało? :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]