Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 10, 2010 17:33 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

charm pisze:
estre pisze: 8O
Za to ja parę lat temu pracowałam na 3 Maja w Chorzowie ;)
Całkiem nie tak daleko od Ciebie :lol:

3 Maja to tak 10 minut piechotą ;)

Zgadza się. Chodziłam zawsze piechotą na Wolności wracając z pracy :mrgreen:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro lut 10, 2010 22:03 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

gratuluję nowej pracy :lol: :lol: :lol:
buty śliczne :D :D szkoda że na moje kulfony nie pasują takie

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Śro lut 10, 2010 23:08 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

ja już w łóżku ;-)
a jutro czeka mnie ciężki dzień.... duuużo bieganic...
rano badania wstępne, potem dziekanat, a potem obiegówka - wszystkie biblioteki itp... :strach: łącznie pieszo ok 10km w wersji optymistycznej...
wezmę wygodne buty....
odezwę się jutro, jak w końcu wrócę do domu....

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lut 11, 2010 18:07 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Mam nadzieję, że teraz to już wszystko pozałatwiane :D

estre

Post » Czw lut 11, 2010 20:36 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

estre pisze:Mam nadzieję, że teraz to już wszystko pozałatwiane :D

niestety nie - została jeszcze biblioteka językowa (na szczęście jeden dzień w tygodniu czynna dłużej, ale w tym tygodniu w ogóle nie czynna) i biblioteka główna - żeby dostać pieczątkę na obiegówce to muszę mieć ze wszystkich pozostałych bibliotek...
i oczywiście jakoś będę musiała dotrzeć do dziekanatu po odbiór dyplomu jak już rektor podpisze... ;-)

A dzisiaj stałam się szczęśliwą posiadaczką statywu do aparatu :mrgreen:
(w lidlu w promocji za niecałe 30zł ;-) a bardzo się przyda ;-) )
będę mogła robić fotki koteckom, i nie tylko :mrgreen:

charm

Post » Pt lut 12, 2010 0:53 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ja tu wstydem się zalewam, bo za długo nie było mnie na miau, dopiero nadrabiam a mam co!!! :spin2: :spin2: Bure łogony są cudne! To samo mam u siebie z moimi White & Black mafiją! Tylko młody i obciananie pazurów to min 2 koce + druga osoba :evil:. Nabiurkowce i naklawiaturowce są świetne! To doskonały moment na przerwę (od nauki :mrgreen: ) szczególnie w serii x2 :)
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Pt lut 12, 2010 7:36 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Witamy po długiej przerwie :D
Może porcję zielonej herbatki?

A co do przerw w nauce - ja już nie mam tak fajnie - uczę się, to fakt, ale raczej tego, co może mi się przydać (ostatnio zaczęłam się uczyć PERL-a :mrgreen: , poza tym muszę poznać nieco zagadnienia matematyki finansowej - choćby nazewnictwo...) - przestałam mieć mobilizację w postaci zaliczeń, egzaminów... i jakoś tak od kilku miesięcy jestem mgr fizyki :mrgreen:
Ale i tak pójdę jeszcze na jakieś studia :twisted:
Może dr zacznę robić, ale raczej jeszcze nie od października - może za rok ;-)

charm

Post » Pt lut 12, 2010 8:01 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Zawsze byłam pełna podziwu wobec ludzi z takim podejściem - po ukończeniu jednego kierunku iśc na inny nie dla kariery lecz dla wiedzy i jednocześnie pracować - SZACUNECZEK :piwa:
Mnie zmusiłoby do tego tylko polecenie z góry czyli groźba utraty pracy - nie mam już pały, choc staram sie dużo czytać :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 12, 2010 8:03 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Bo się zacznę rumienić... :oops:

charm

Post » Pt lut 12, 2010 9:59 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Nie chce mi się...
nic mi się nie chce z rzeczy, które powinnam zrobić...
odkurzyć, umyć podłogi, meble też by się przydało przetrzeć, umyć kilka nienadających się do zmywarki naczyń... ale zamiast tego siedzę przy kompie i głaszczę burasy, które na zmianę przychodzą się głaskać... :roll:

Ale muszę się ruszyć - od przyszłego tygodnia znowu będą braki czasowe, więc powinnam przed nimi nieco gruntowniej posprzątać... Na razie (w czasie ostatnich tygodni, tzn l4 i tych kilku dni w tym tygodniu) posprzątałam w kilku półkach, przejrzałam ok 1,5m papierów (tzn stos a4 składający się w większości z notatek i innych ciekawych kartek mający w sumie wysokość ok 1,5m - trzy stosy ok 0,5m wysokości, bo jeden nie miałby prawa stać przy 3 kotach w domu :lol: ), itp.
Szafa poczeka na ocieplenie klimatu... ale i tak jeszcze trochę pozostało, a kociaste się troszczą o mnie, żeby mi nie brakowało bieżącego sprzątania...

Chyba w końcu muszę się ubrać (chodzę w koszuli nocnej :oops: ), i wziąć do roboty... :roll:

charm

Post » Pt lut 12, 2010 13:24 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Z mojej skromnej strony masz 100% poparcia charm. Ucz się póki możesz i masz ochotę. Doczytałam u czarownic, że kończyłaś fizykę, świat jest mały, mój TŻ pracuje po drugiej stronie ulicy :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lut 12, 2010 17:00 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

charm ciężko na pewno jest, to wierze ale trzeba pomyśleć ile to potem będzie miało zalet :)Dodatkowa wiedza zawsze kiedyś pomoże, też nie chce na tym moim jednym kierunku skończyć nauki :) A co do sprzątania, cholera też mnie to czeka :| (Jak ja nie znoszę sprzątać!)
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Pt lut 12, 2010 17:17 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

Dzisiaj jest taki dzień. Mnie też się nic nie chce ;)

estre

Post » Pt lut 12, 2010 17:27 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

estre pisze:Dzisiaj jest taki dzień. Mnie też się nic nie chce ;)

Ech...
poza tym mam nieco stresującą sytuację... ech, oby się samo rozwiązało...

A w poniedziałek o 9 mam szkolenie BHP :D

charm

Post » Pt lut 12, 2010 17:35 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29, nowe fotki ;-)

A w ramach buntu się dzisiaj obcięłam :twisted: :mrgreen:

charm

[poprzednia][następna]