casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
Ale co to znaczy, hę? Ja byłam pierwsza! Z decyzją!

Moderator: Estraven
casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
kalair pisze:casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
casica pisze:kalair pisze:casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
Ale ja jestem silniejsza, przepchnę się więc
Birfanka pisze:Do wszelkiego wlazenia wszedzie to on zawsze pierwszy![]()
Ostatnio przezylam pewien wstrzas, odsunelam lustrzane drzwiczki szafki nad umywalka w lazience, odwrocilam sie na 2 sekundy i stanawszy znow przodem do lustra niespodziewanie znalazlam tuz przed swoim nosem puchata kite i zadek oraz wierzgajace w prozni tylne lapy![]()
![]()
![]()
Puszek postanowil zeksplorowac pusta przestrzen, a moze obejrzec z bliska golarke TZ(dla uscislenia-ta szafka ma zaledwie 15 cm glebokosci!
![]()
![]()
)
juz nie wspomne, ze robi to samo, jak tylko jakakolwiek szafe czy szuflade otworze, bo to to koci standard przeciez![]()
kiedys mi nawet wlazl do zmywarki-z umyta zawartoscia
kalair pisze:casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
Wojtek pisze:Przycupywanie (?) nie jest zarezerwowane dla kobiet
Birfanka pisze:(...) Puszek, oficjalnie Monsieur le Baron Puszek du Prasmel, Sacré de Birmanie chocolat tabby point czyli czekoladowy pregowany, ur. 18/03/1999 r. w Izerze, nieoficjalnie Pupusz vel Piraniusz vel Potwórr(...)
Mruczka78 pisze:kalair pisze:casica pisze:Podjęłam bardzo poważną decyzję. Moim ulubieńscem w wątku jest Fifinka. Zawsze co krótki włos, to krótki
Ha ha ha
To Wy się przepychajcie za krótkim włosem![]()
a ja biorę póki nie ma chętnych dwa pozostałe z długim![]()
Witajcieślicznoty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości