Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:No to teraz jeszcze napiszę,żeby Was i siebie przy okazji uspokoić
Mycha właśnie wariuje z jednym ze swoich sznureczków ,przynosi mi pod nogi,żeby jej rzucać,a teraz z zabawą przeniosła się koło szuflad i na drukarkę
Teraz mogę iść w spokoju spać
![]()
kociczka39 pisze:Pamiętaj koniecznie o głosowaniu metodą, którą opisuję u nas na wątku tzn. każdorazowe wpisywanie linka + wczesna pora głosowania...![]()
trawa11 pisze:
kochana kiteńka![]()
![]()
![]()
no rzeczywiscie ,nie poszlas tak szybko spać![]()
dzień doberek![]()
![]()
maciejowa pisze:Cześć Mysiu. Znowu pada białe z niebaA ja nie mogę się już doczekać, kiedy wyjdę na balkon!
Łatek uwięziony.
kussad pisze:
Zwróć uwagę ile dostajesz punktów...Zdenerwowaliśmy się bo po zmianie regulaminu zamiast 1 pkt. za kliknięcie przez miau czy inne portale z linka zaczęliśmy dostawać np. 0,1 pkt i sprawdzaliśmy co się dzieje - dlatego usunęłam link z podpisu w miau i każdorazowo muszę wpisywać. Straciliśmy bardzo dużo punktów mimo codziennego klikania zanim zrozumieliśmy na czym polega zmiana w regulaminie - stąd się wzięło klikanie w nocy albo jak najwcześniej rano
Kociara82 pisze:nowe foty/tapety z kotami na moim chomikuKto chetny, niech wlazi
Jeszcze sa w folderze zachomikowane, haslo do tego folderu: kicia
annette88 pisze:witajcie, slicznotki
jaka śliczna zabawa tutaj odchodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 394 gości