Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pon lut 08, 2010 22:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Wielbłądzio pisze:Obrazek

Proszę spójrzcie na to zdjęcie dzisiaj wieczorową porą
podziwiajcie cną Juliannę nim nam wszystkim ją zabiorą
jest przepiękna i dostojna jak to damy z kociej nacji
imię ma i swe maniery niczym ktoś z arystokracji
lubi w centrum być uwagi ( i to nie są żadne kpiny )
tak więc w styczniu coś z pięć razy obchodziła imieniny
kto nie zdążył z prezentami niech nieśpiesznie wkłada buty
bo imprezy jeszcze cztery będzie mieć Julianna w lutym
tak pozatym dba o o Dużą i jej komfort w domu pracy
wieża czy mikrofalówka , wszystko musi być na cacy
jeśli któryś sprzęt sie znudził albo życiem jest sterany
to Julianna go oznacza no i sprzęt jest do wymiany
a że sztuką oznaczania nasza dama włada biegle
to malować trzeba ściany oraz częściej zmieniać meble
dzięki temu ruch jest w domu , sprzęty co rusz sie wymienia
by Julianna nie myślała że nikt jej tu nie docenia ........

Jeśli dość już masz stagnacji a odwagi brak na zmiany
to Julianna jest ratunkiem przyjacielu mój kochany
z nią odmienisz swoje życie a wręcz poznasz jego sedno
bo pannica urządzenie oznakuje ci nie jedno
poznasz szybko co jest passe już przy odrobinie farta
czy znajomość z cną Julianną nie jest aby tego warta ?

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 09, 2010 21:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

:mrgreen:

Też zauważyłam w kalendarzu, że w styczniu kilka razy było Juliana/Lucjana (Lucjanem też czasem tego gada nazywam) :wink:
Dziś olał szafkę w kuchni :evil:

Wróciłam z pracy i od razu walnęłam się spać. Moje dwie czarne przylepki oczywiście ze mną: Buśbina wąsy w wąsy przy twarzy, a potulna Bidziunia grzecznie w nogach.
Czuję się koszmarnie, dosłownie tak, jakbym za chwilę miała rozpęknąć się na kawałki :( Nie wiem, czy to wszystko ta woda, ale mam wrażenie, jakbym miała też w sobie mnóstwo powietrza, którego w żaden sposób nie da się wypompować :roll: Gdyby było lato, chyba z rozpaczy zaczęłabym chodzić do roboty nago :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 09, 2010 21:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Do lata jeszcze trochę zostało więc puki co możesz poćwiczyć w mieszkaniu :mrgreen: , nieraz mi smutno że moje panny do przytulastych nie należą , zwłaszcza gdy czytam takie opisy jak Twój :roll:

bubor

Post » Wto lut 09, 2010 21:32 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

W mieszkaniu też za zimno :roll: , właśnie ubrałam się w sweter...
Żarty żartami, ale ja naprawdę nie mam już w czym chodzić :(

Busiuni i Bidzi nie oddam, ale innymi namolniakami służę. Ponownie oferuję Macieja Kota (radzę brać, egzemplarz naprawdę nie wykazuje żadnych dokuczliwych - poza ową namolnością - wad) i ... hmm, jakby to powiedzieć... przemiłego, prześlicznego, arcymiziastego 'kocurka' Liliana :twisted: :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 09, 2010 21:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Wiesz Wielbłądziu :roll: , ostatnio mam sporo wolnego czasu i przeprowadzam delikatne wręcz " odświeżające " remonty w mieszkaniu mimo nieobecności panny Julianny więc sama widzisz 8) :wink: ,
co do problemów z ciuchami to jakby Ci rzec :roll: ...................

bubor

Post » Wto lut 09, 2010 21:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

I gdybym chociaż jeszcze żarła tyle żeby tyć, a nie :( ...
Co mi cholera jest :( ?

Dobranoc wszystkim, odpadam.

Wielbłądzio

Post » Śro lut 10, 2010 17:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Burasy się tłuką :roll: Maciek mruczy. Żabuś się myje.

A ja nie mam ni cholery siły na nic, dosłownie na nic :(
Przecież ja kocham... Nie wiem, czy wszystkie tak samo, ale Buśkę, Żabunia, Plusza... Kocham je, ale tylko na tyle, na ile jest we mnie wszelakich sił - a tych jest rozpaczliwie mało. Nie mam większego marzenia ponad to, żeby mnie wreszcie całą szlag trafił :( Dlaczego wszystko jest takie kruche, bezsilne, smutne, dlaczego wszystko roztrzaskuje się w drobiazgi...?

Idę spać :( Jak długo można tak wegetować....?
:(

Wielbłądzio

Post » Śro lut 10, 2010 18:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

U nas panny śpią :wink: z tym że Kropcia już od południa a Dorcia z kilkoma przerwami na konsumpcję :wink: .
Trzymaj sie Wielbłądziu :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Śro lut 10, 2010 18:31 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Ja też idę spać, nie mam siły nawet na siedzenie przy kompie :( Tylko co mi po chodzeniu spać, skoro i tak budzę się co godzinę albo nawet co pół, nękana durnymi/strasznymi snami... Co mi jest, co się dzieje, dlaczego wszystko uderza na raz i z taką siłą :( ...?
Jutro zaczynam sezon wycieczek do lekarzy wszelkich :roll:
Niech mi ktoś pomoże zanim zwariuję...
Przepraszam, to kiedyś był wątek moich kotów :oops:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 10, 2010 18:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

.....I w dalszym ciągu tak jest :wink:
Tak mnie jakoś na wspominki naszło i przeszukując forumowe czeluści znalazłem takie coś 8) http://img258.imageshack.us/i/p10005581fz7.jpg/

bubor

Post » Śro lut 10, 2010 18:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Czyżby to był Kropulec :love: ?

Wielbłądzio

Post » Śro lut 10, 2010 18:52 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Tak , odkryłem te fotki w jej pierwszym wątku :D :wink:
http://img78.imageshack.us/i/p10007521yb1.jpg/

bubor

Post » Śro lut 10, 2010 23:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Jaka ładna Kropka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co do namolnych kocurków... mam takiego jednego na zbyciu :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lut 11, 2010 20:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Nie chcę żadnych kocurków. Nie znoszę kotów :twisted:

Któreś czorcisko podczas mojej nieobecności wywlekło z szafki i poszarpało w drobiazgi trzy plecione z trawy podkładki na stół :twisted: Powinnam chociaż poodkurzać, ale chyba nie mam siły...

Z leczenia jedna wielka doopa, przynajmniej dopóki nie zrobię kompleksowych badań krwi. A badań w najbliższym czasie nie zrobię, bo w tym celu musiałabym brać kolejny wolny dzień albo przynajmniej prosić szefową o możliwość zjawienia się w pracy nieco później. Naprawdę nie mam siły. Ani na normalność, ani na nienormalność, ani na nic. Tak bardzo chciałabym, żeby to wszystko wreszcie się skończyło :(

Dobranoc.
Wasz hipopotam :(

Wielbłądzio

Post » Czw lut 11, 2010 21:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Basia pojechała :)

Hipopotamy też są fajne , wieloryb Ci to mówi 8) :wink:
A kto mówi że znosisz koty , może ktoś inny Ci je podrzuca ? :twisted: , kociaste nie bawią sie byle czym , powinnaś to docenić że akurat te podkładki wpadły im w " oko " :wink:
Mimo wszystko za Twoje badania , leczenie , mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

bubor

[poprzednia][następna]